Forum » Pomoč in nasveti » Asus Nvidia 6600GT problem
Asus Nvidia 6600GT problem
LB1k ::
Lep pozdrav.
Med igranjem igre Prototype pri najnižji ločljivosti in pri najmanj detajlih se mi je sistem ustavil čez zaslon pa so se mi pojavile vertikalne prekinjene (pikčaste črte) nato se mi je računalnik samodejno ponovno zagnal in že v zagonskem zaslonu so se te črte ponovno pojavile razporejene so v grupe po cca. 5-10 prekinjenih vertikalnih črt med grupo teh črt pa je cca 2,5 cm prostora. zadeva se ne vidi le v BIOS-u in pri zagonskem meniju WinXP (ki mi deluje le v safe modu) imate morda kakšno idejo kaj bi problem lahko povzročilo in, ali je treba menjati kartico
Med igranjem igre Prototype pri najnižji ločljivosti in pri najmanj detajlih se mi je sistem ustavil čez zaslon pa so se mi pojavile vertikalne prekinjene (pikčaste črte) nato se mi je računalnik samodejno ponovno zagnal in že v zagonskem zaslonu so se te črte ponovno pojavile razporejene so v grupe po cca. 5-10 prekinjenih vertikalnih črt med grupo teh črt pa je cca 2,5 cm prostora. zadeva se ne vidi le v BIOS-u in pri zagonskem meniju WinXP (ki mi deluje le v safe modu) imate morda kakšno idejo kaj bi problem lahko povzročilo in, ali je treba menjati kartico
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik, zelene črte na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 4266 (1327) | Han |
» | Kaj bi lahko bilo narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (881) | solatko |
» | HP pavilion dv6 3060em se ne zažene...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2027 (1881) | Real_Madrid |
» | Črte - nepravilnosti čez ekran [Nedelovanje grafične?]Oddelek: Strojna oprema | 2011 (1765) | wooted |
» | popačenje slike na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1251 (1137) | ajagodnik |