Forum » Kaj kupiti » "Obleka" za laptopa..
"Obleka" za laptopa..
rdecaluc ::
Hej
Imam laptop s 17.3" ekranom, pa me zanima če bi se dalo kje dobit kako "oblekco"/zaščitno folijo oz. karkoli, da bi laptop varovalo pred praskami ipd..
Po možnosti v sloveniji.
Lep pozdrav!
Imam laptop s 17.3" ekranom, pa me zanima če bi se dalo kje dobit kako "oblekco"/zaščitno folijo oz. karkoli, da bi laptop varovalo pred praskami ipd..
Po možnosti v sloveniji.
Lep pozdrav!
Est modus in rebus. ,typos
;-) ::
Na bolhi sem zasledil neke nalepke, katero sem tudi sam uporabljal. nalepi se na zunanjo stran laptopa -na vrhnjo in je dokaj kvalitetna. So pa različni motivi, ni prozorna. Malo poglej na bolhi, so še gor samo trenutno ne najdem.
lambda ::
Morda bi se blo najprej potrebno vprašat, če ne bo grši s folijo, kot pa s praskami. Druga stvar je pa to, da niti ne vem, kako ljudem uspe opraskat laptop - jaz svojega leto in pol prenašam vsepovsod pa nima še nobene praske. Pa tudi če bi jo imel ...
vrjetno nimaš acerja ali hp-ja. Acerja in hp-ja sicer nižji razred sem opraskal tak da je bil nerazpoznaven. Lenovo delam z njim kot konj pa je še ko novi- vse je odvisno od materiala.
lambda ::
HP P serija, verjetn bo kj na tem. Sicer pa ja, priznam, enkrat sem res videl pri enem kolegu čisto "znucanega" acerja.
Hp pavilion je.. sej me niti tok ne motjo tiste praskic kere so.. ampak bi rad tud neko zašžito nasploh.
Tiste nalepke sem gledu, pa ni ravno motiva, ki bi bil meni všeč.. plus ne vem če bi za 17" nalepka pasala na 17.3" :S
Lp
Tiste nalepke sem gledu, pa ni ravno motiva, ki bi bil meni všeč.. plus ne vem če bi za 17" nalepka pasala na 17.3" :S
Lp
Leks ::
Tudi jaz iščem za kolegico nalepko za pokrov prenosnika, po možnosti Hello kitty v pink barvi :)
Je pa za 15,4" zaslon. Kje najti to ?
Pri kolegu po enem letu, očitno drastične uporabe, HP 6720s naslon za roke (desna stran) popolnoma oguljen :)
Ali pa ima tok hrapave roke :)
Je pa za 15,4" zaslon. Kje najti to ?
Pri kolegu po enem letu, očitno drastične uporabe, HP 6720s naslon za roke (desna stran) popolnoma oguljen :)
Ali pa nosi uro ali kak drug nakit.
Ok sm nekak obupu nad tem.. Skratka zdej mam drugo vprašanje. Iščem dober nahrbtnik za laptopa. Gledal sem od hp-ja ruzak elite neki za do 17.6" laptope. A je kdo kaj podobnega kupil oz. obstaja kaj boljšega za isti denar?
Lp
Lp
Leks ::
sam sem najdel Gelaskins, če želiš imete unique pa si ga izdelaj sam (Photoshop), potem pa daš natisnit v kakšno tiskarno.
kaj je to gelaskins?
pa na kak papir bi dal to tiskat? Oz. kako nalepko, če hočeš met lepo mora bit glosy pa še plasticifirano preko, sam tako se rado odlepi na 2 dela.
pa na kak papir bi dal to tiskat? Oz. kako nalepko, če hočeš met lepo mora bit glosy pa še plasticifirano preko, sam tako se rado odlepi na 2 dela.
dzinks63 ::
Lahko bi ga prelepil z Car Wrappingom. To je izredno elastična samolepilna folija, katera se lahko prilagodi kakršnikoli podlagi. Lahko se potiska z motivom ali fotografijo po želji. To ti lahko uredi kakšen profesionalni tiskar, kateri ima vso pripadajočo opremo.
Drugače se te folije na avte lepijo tako da havbo naprimer pošpricaš z vodo v kateri je 3 kapljice Prila in namestiš nalepko, počakaš da se tista voda spodaj posuši pa prime nalepka ko ata na mamo.
suzies ::
Tukaj so sicer oblečeni Sony Vaio-ti.
http://www.facebook.com/album.php?aid=1...
Drugače pa pri teh nalepkah ni treba nič "špricat", ampak samo začneš lepiti od ene strani proti drugi. Isto kot smo nekoč lepili zvezke s samolepilno folijo s tem da je to veliko veliko lažje, saj lahko odlepiš.
Ni ostankov lepila, tak da, ni panike.;)
http://www.facebook.com/album.php?aid=1...
Drugače pa pri teh nalepkah ni treba nič "špricat", ampak samo začneš lepiti od ene strani proti drugi. Isto kot smo nekoč lepili zvezke s samolepilno folijo s tem da je to veliko veliko lažje, saj lahko odlepiš.
Ni ostankov lepila, tak da, ni panike.;)
Hardstyle ::
Jaz bi bolj kot te nalepke rabil neko "vrečo", ki je waterproof da mi nebo pozimi laptop šel papa ko bom hodil od busne do faksa :)
fosil ::
Zadnič sem gledal ruzake v bigbangu in so imel tudi take, kjer zraven dobiš še vrečo za ruzak, skratka neke vrste komplet.
Tako je!
dukedl ::
jz sm si poleti naročil s tele strani http://www.skinweaver.com/index.jsp
dobil mislm, da v enem tednu, zadovoljen z zadevo.
dobil mislm, da v enem tednu, zadovoljen z zadevo.
lp dukedl
suzies ::
Pri nas kolikor vem to edini delajo tukaj
http://barvne-preobleke.itatu.eu/
Samo uploadaš grafiko in to je to. Nekje 5 dni čakaš.
http://barvne-preobleke.itatu.eu/
Samo uploadaš grafiko in to je to. Nekje 5 dni čakaš.
Aleš Ocepek ::
Morda kdo ve, kako bi popravil površinske praske na pokrovu od laptopa?
Ta praska na mojem laptopu je dokaj globoka kaj naj naredim?
Ta praska na mojem laptopu je dokaj globoka kaj naj naredim?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aleš Ocepek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poškodovanje novega telefona s strani pooblaščenega prodajalca (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13155 (10230) | mat11 |
» | Izdelava steklene kuhinjske obloge? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21026 (6458) | Invictus |
» | Kateri prenosnik do 599€? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11702 (9826) | trek@s |
» | iPod Nano dovzeten za praskeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6883 (5280) | Nejc Pintar |