Forum » Pomoč in nasveti » Zvok ne dela popolno v Windows7
Zvok ne dela popolno v Windows7
drinovcRok ::
Danes sem naložil nove Windowse 7 Professional 64bit, iz MSDNAA. Vse dela supr, samo zvok ne. Imam 5.1 zvočnike, delujeta pa samo sprednja, ali pa odvisno od aplikacije. V winampu delujeta samo sprednja, CS:S sprednja in zadnja, brez centra in wooferja, pa tako naprej. V windows sound nastavitvah mam naštiman 5.1 zvok, ko dam tam test, delujejo vsi zvočniki razen centra. Windows 7 Soundmax ADI driverjev ne najdem nikjer.
Matična plošča: M2N-570 SLI
Pa še nekej, kako omogočim ffdshow v windows 7? Ko predvajam film bi se mi v orodni vrstici morale prkazat dve ikonce če prou vem (pr visti se).
Kaj bi blo lahk narobe z zvokom? Kaj lahk nardim?
Matična plošča: M2N-570 SLI
Pa še nekej, kako omogočim ffdshow v windows 7? Ko predvajam film bi se mi v orodni vrstici morale prkazat dve ikonce če prou vem (pr visti se).
Kaj bi blo lahk narobe z zvokom? Kaj lahk nardim?
bluefish ::
Za ffdshow pojdi na stamcar.com in poišči rešitev tam.
Za zvok pa verjetno uporabljaš driverje, ki jih 7 naloži sam? Si za kartico poskusil tiste za Visto, če obstajajo?
Za zvok pa verjetno uporabljaš driverje, ki jih 7 naloži sam? Si za kartico poskusil tiste za Visto, če obstajajo?
drinovcRok ::
Najprej sem uporabljal Win7 driverje, ne dela. Potem sem naložil še driverje za Visto iz asusove uradne strani. Sedaj imam Soundmax-ov control panel, kaže 5.1 ampak zvok še vedno deluje samo na sprednjih zvočnikih. Zdej mam prkloplen samo na en jet pa ojačevalec poj razdeli zvok na vse zvočnike. Dokler ASUS ne bo izdal driverjev za Win7 (22. oktobra?) se bom moral zadovoljiti s tem. Zgleda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3480 (3010) | connel |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5506 (3856) | fulgur |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6860 (4569) | Mikec17 |
» | po namestitvi viste drugačno delovanje zvočnikovOddelek: Operacijski sistemi | 1213 (1031) | shinko |
» | Vista in nedelovanje 5.1 zvočnikov ...Oddelek: Operacijski sistemi | 1547 (1547) | mihax00 |