Forum » Kaj kupiti » mojtiskalnik.si
mojtiskalnik.si
tattoo ::
Pozdrav. Na spletni trogivni mojtiskalnik.si imam namen kupiti ta toner. Zanima me, če ima kdo z njimi kakšne izkušnje? Prav tako me zanima kako je kaj s temi nadomestnimi tonerji, tisti kateri ste jih že preizkusili, vam delujejo dobro ali raje priporočate orginalne tonarje?
blackbfm ::
Jaz z nadomestnimi tonerji nimam preveč dobrih izkušenj. Odvisno kaj printaš. Če rabiš zanesljivost in kakovost uporablji orginal, drugače pa nadomestne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Brane2 ::
Včasih sem jemal zadeve pri NEP-Plehu in so se obnašale enako ali celo boljše od originalov.
Zadnjih par pakung za HP Laser sem vzel v IIRC eni mali štacuni v Trebnjem, kjer so bistveno cenejši, kakovost pa je povsem O.K., čeprav je sama roba nekako na otip "manj original " od NEPove.
Pri NEPu sem dobil testni izpis, originalno embalažo, celo plastični trak, ki ga je bilo treba odtrgati, je bil tak kot na originalu...
Zadnjih par pakung za HP Laser sem vzel v IIRC eni mali štacuni v Trebnjem, kjer so bistveno cenejši, kakovost pa je povsem O.K., čeprav je sama roba nekako na otip "manj original " od NEPove.
Pri NEPu sem dobil testni izpis, originalno embalažo, celo plastični trak, ki ga je bilo treba odtrgati, je bil tak kot na originalu...
On the journey of life, I chose the psycho path.
tattoo ::
Pravkar sem zvedel, da ima model ML-1640 zaščito in bi bilo potrebno zalotati čip na matično od tiskalnika. Mislim, da bom kupil kar orginal toner.
OZZY ::
Pravkar sem zvedel, da ima model ML-1640 zaščito in bi bilo potrebno zalotati čip na matično od tiskalnika. Mislim, da bom kupil kar orginal toner.
A se ne zamenja čip samo na tonerju??
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Original ali nadomestni toner za laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 8479 (3151) | Miha 333 |
» | Multifunkcijska naprava (do 200 EUR)???Oddelek: Kaj kupiti | 4575 (2670) | |
» | Poceni printanje!Oddelek: Kaj kupiti | 5884 (4287) | MooM |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3395 (2390) | easyrider3 |
» | HP kartuše - potrebujem preprosti nasvetOddelek: Loža | 1839 (1495) | miha1984 |