» »

philips CTS4000 hišni kino - izkušnje

philips CTS4000 hišni kino - izkušnje

surrounded ::

Pozdravljeni. Torej zanima ma mnenje/izkušnje/nasveti o philips cts4000:

http://www.bigbang.si/zvok/glasbeni-sto...

Potrebujem namreč nek dvd player, hkrati pa malo boljši zvok za tv in pa predvajalnik za glasbo, za v manjšo sobo in se mi zdi to idealna rešitev za res majhen denar. Imam namreč možnost tega philipsa dobiti v big bangu za 110 eurov (preko nekih akcij in bonov itd.). Ker nekih profi stvari ne potrebujem, bi mi taka rešitev čisto ustrezala. Mogoče bi si želel zraven še blueray predvajalnik, a zaenkrat so predragi, tako da planiram to enkrat kasneje. Zato me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s to napravo, če kdo vidi kak catch v specifikacijah oz. če mi znate predlagat kaj podobnega za moje potrebe. Če je komu pomembno, moj tv je samsung LE-40B750.

Najlepša hvala za pomoč

vrossi46 ::

Ta tu je še boljši kot tisti.Je zelo majhen in tanek,sem ga gledal v Harvey Normanu-u, ampak sem ga tu izsledil še bol poceni
LINK:http://www.aliansa.si/216?pId=871258148...
Malo še poGooglaj

samosmart ::

Pozdravljeni. Torej zanima ma mnenje/izkušnje/nasveti o philips cts4000:

http://www.bigbang.si/zvok/glasbeni-sto...

Potrebujem namreč nek dvd player, hkrati pa malo boljši zvok za tv in pa predvajalnik za glasbo, za v manjšo sobo in se mi zdi to idealna rešitev za res majhen denar. Imam namreč možnost tega philipsa dobiti v big bangu za 110 eurov (preko nekih akcij in bonov itd.). Ker nekih profi stvari ne potrebujem, bi mi taka rešitev čisto ustrezala. Mogoče bi si želel zraven še blueray predvajalnik, a zaenkrat so predragi, tako da planiram to enkrat kasneje. Zato me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s to napravo, če kdo vidi kak catch v specifikacijah oz. če mi znate predlagat kaj podobnega za moje potrebe. Če je komu pomembno, moj tv je samsung LE-40B750.

Najlepša hvala za pomoč

pozdravljen,

ravno gledam to zadevo in me zanima, če si jo kupil (če ja, kako se obnese zadeva v praksi) ali si vzel kaj drugega?

Hvala in lp

surrounded ::

Pozdravljen
Nisem potem kupil tega, ker sva šla s kolegom v bigbang stvar poslušat in sva bila precej razočarana. Res da tam ni najbolj idealen prostor za sprobat (prevelik), ampak mislim da se v sobi ne bi kaj bolje obnesu, ker pač ne da nobenega basa od sebe (eni povprečni računalniški zvočniki za par deset eurov majo verjetno boljši zvok). Če te še vseeno mika, predlagam da narediš isto in greš tja poslušat, dvomim pa da boš navdušen. Tudi s prodajalko sem se pogovarjal in se baje ne prodajajo tako kot so pričakovali.

Sam zaenkrat še nisem niti kupil kaj drugega, ker se mi enostavno ne mudi (druge prioritete), tale philips me je pač zanimal, ker sem ga imel možnost dobiti ceneje, kot sem že napisal. Če boš sam našel in nabavil kaj primernega pa lahko napišeš pa daš še meni idejo ;)

lp

samosmart ::

no se mi je zdelo, da ne more bit kaj prida,
zato pa sem rajše vprašal:)
glede basa pa sem že tako dvomil, da bi ta mala plastična zadeva lahko dala
nevem kakšen kvaliteten zvok.

Velja, lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri soundbar