Forum » Igre » Zakaj pri Crysisu pri tistem levelu na letalonosilki začne zelo hudo štekati in ven metat?
Zakaj pri Crysisu pri tistem levelu na letalonosilki začne zelo hudo štekati in ven metat?
Mitja358 ::
Pozdravljeni,
danes sem prišel pri Crysisu do tistega levela na letalonosilki, kjer ubijaš tisti velik stvor. Prej sem mel vse do konca resolucijo in detalje in povprečno 30fps, zdaj pa sem dal resolucijo čist dol in detalje vse na low in enkrat je 90 fps, pol spet štekne na 1 fps in ven vrže oz. zmrne. OS je Windows 7 Ultimate. Grafična pa HD4870 1GB, ter procesor X3 720BE OC na 3.7GHz. To dela samo pri tem levelu. Še komu tudi? Aja meni se zdi da je gor patch 1.2.1.
danes sem prišel pri Crysisu do tistega levela na letalonosilki, kjer ubijaš tisti velik stvor. Prej sem mel vse do konca resolucijo in detalje in povprečno 30fps, zdaj pa sem dal resolucijo čist dol in detalje vse na low in enkrat je 90 fps, pol spet štekne na 1 fps in ven vrže oz. zmrne. OS je Windows 7 Ultimate. Grafična pa HD4870 1GB, ter procesor X3 720BE OC na 3.7GHz. To dela samo pri tem levelu. Še komu tudi? Aja meni se zdi da je gor patch 1.2.1.
- zaklenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC do 550 €Oddelek: Kaj kupiti | 1772 (1083) | damirez |
» | nakup dodatnega ram-aOddelek: Kaj kupiti | 1002 (941) | Urc |
» | Dx10Oddelek: Programska oprema | 1627 (1292) | Mr.B |
» | nVidia goljufala?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2639 (2639) | Dr_M |
⊘ | Tom Clancy's Splinter CellOddelek: Igre | 792 (710) | Predator |