Forum » Loža » majhna pomoč pri načrtovanju potovanja
majhna pomoč pri načrtovanju potovanja
legiceeu ::
no razmišlam o manjšem potovanju po litvi,latviji in estoniji,ampak nimam pojma kako priti do tja.avion,vlak,avtobus....karkol pač.iščem pa čim cenejšo pot,tako da na avtobusu ali vlaku biti nekaj časa mi ni panike. ker pač nimam izkušenj s načrtovanjem potovanj,bi pač prosu če mi malo pomagate.
hvala v naprej
hvala v naprej
fosil ::
To tleh je tole kar dolga pot, po moje se splača samo, če bi se vmes ustavljal in si še kaj ogledal.
Z avionom z nizkocenovniki imaš pa dve varianti, s prestopanjem v Londonu, ali pa direkt s kakšnega bolj ali manj oddaljenega letališča. Ryanair recimo leti v Rigo iz Milana.
Iz trsta lahko recimo z Ryainairom letiš v London za 5 EUR, iz Londona imaš pa potem ene par nizkocenovnikov ki letijo tja.
Mal pobrskaj po straneh nizkocenovnikov. Precej je odvisno tudi kako fleksibilen si z datumi.
Z avionom z nizkocenovniki imaš pa dve varianti, s prestopanjem v Londonu, ali pa direkt s kakšnega bolj ali manj oddaljenega letališča. Ryanair recimo leti v Rigo iz Milana.
Iz trsta lahko recimo z Ryainairom letiš v London za 5 EUR, iz Londona imaš pa potem ene par nizkocenovnikov ki letijo tja.
Mal pobrskaj po straneh nizkocenovnikov. Precej je odvisno tudi kako fleksibilen si z datumi.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni v Francijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23775 (18774) | Karaya 52 |
» | polet v london, ipd.Oddelek: Loža | 3530 (2479) | koyotee |
» | Zakaj je letalski promet tako poceni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9222 (3177) | fosil |
» | Najceneje do LondonaOddelek: Loža | 10337 (7825) | innerspace |
» | easyjet se naj bi dokončo umaknil z brnikaOddelek: Loža | 3775 (2268) | Jan987 |