Forum » Mobilne tehnologije » SE Xperia in Vista
SE Xperia in Vista
guli ::
Helow. mam en majhen problem :)
Iz servisa sem dobil nov telefon xperio, ker starega mi pač niso znali popravit... na starem, ko je še delal, sem nekako izvozil kontakte v outlook in v mapo stiki kjer so v formatu *.contact. Danes sem priklopil novga na računalnik, in dal activ sync, in so se mi kontakti sinhronizirali z outlookom. vse kul in fajn. problem je pa sedaj sledeč:
ker sem si preuredil vse kontakte v mapi stiki, ki so z končnico *.contact, bi želel te spravit na telefon. Kako to naredit?? Ni možnosti da bi jih uvozil v outlook, vsaj jz ne najdem. Sedaj probavam tudi kak kontakt v outlooku uredit, zaprem outlook, in dam sync, ampak mi tut to ne posodobi.
Ma kdo kakšne ideje, izkušnje??
lp, Grega
Iz servisa sem dobil nov telefon xperio, ker starega mi pač niso znali popravit... na starem, ko je še delal, sem nekako izvozil kontakte v outlook in v mapo stiki kjer so v formatu *.contact. Danes sem priklopil novga na računalnik, in dal activ sync, in so se mi kontakti sinhronizirali z outlookom. vse kul in fajn. problem je pa sedaj sledeč:
ker sem si preuredil vse kontakte v mapi stiki, ki so z končnico *.contact, bi želel te spravit na telefon. Kako to naredit?? Ni možnosti da bi jih uvozil v outlook, vsaj jz ne najdem. Sedaj probavam tudi kak kontakt v outlooku uredit, zaprem outlook, in dam sync, ampak mi tut to ne posodobi.
Ma kdo kakšne ideje, izkušnje??
lp, Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos imenika iz Nokia na Galay S7Oddelek: Mobilne tehnologije | 1278 (1166) | harvey |
» | Prestop z Gmaila na Microsoft Outlook -TEŽAVEOddelek: Pomoč in nasveti | 1992 (1791) | novuporabnik |
» | Windows Phone 7.5 Mango nared (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 21645 (18320) | Gregor Spagn |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2586 (2338) | chrush |