Forum » Mobilne tehnologije » Nakup mobitela
Nakup mobitela
tommy boy ::
Živjo.
Po dolgem času sem se odločil za zamenjavo mobitela pri Simobilu, pa me zanimajo vaša mnenja glede določenih telefonov, ki so na voljo pri Smart paketu. Zaenkrat me zanimata predvsem LG KF750 Secret ter Samsung S5230 Star oziroma, če poznate še kakšno boljšo opcijo. Mobitel naj bi stal do 200€.
Lp
Po dolgem času sem se odločil za zamenjavo mobitela pri Simobilu, pa me zanimajo vaša mnenja glede določenih telefonov, ki so na voljo pri Smart paketu. Zaenkrat me zanimata predvsem LG KF750 Secret ter Samsung S5230 Star oziroma, če poznate še kakšno boljšo opcijo. Mobitel naj bi stal do 200€.
Lp
JayKay ::
Simobil pa je tut bedast S5230 je Tocco Lite in ne Star. Tega mam jaz. Fantastičen telefonček za svoj dnar, če ne rabiš wi-fi. qwerty tipkovnica, ko ga položiš vodaravno, solidne slike s kamero, edini minus je OS, ki je Samsungov TouchWiz, za katerega ni dosti aplikacij (še).
tommy boy ::
Orto V 0 se mi ne splača ker na mesec ne kličem in sms-am dost tako, da mi je brezveze plačevat 10€/mesec, ker 10€ nimam nikdar računa za mobi. :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SGH-i900 Omina ali Nokia N85 ?Oddelek: Kaj kupiti | 3048 (1477) | zigaorama |
» | Simobil (nov telefon)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1752 (1123) | Mentalist |
» | Huge dillema...simobil paketiOddelek: Mobilne tehnologije | 5067 (4184) | mojsterleo |
» | Se splača nakup telefona pri simobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 3536 (2543) | šernk |
» | Orto u nulo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12160 (8415) | neres |