» »

Problem s SMSi na Si-mobil, Xperia X1

Problem s SMSi na Si-mobil, Xperia X1

rubYYY ::

Pozdrav!
Sem naročnik Orto u nulo pri simobilu in imam v lasti SE Xperio X1i.
Problem je pa ta da mi ne prikaže opozorila za sms iz samo ene številke, ki je naročnik pri mobitelu. Vem pa to ker sem večkrat opazil, ko sem pričakoval odgovor da se vklopi ekran kakor če me kdo kliče ali dobim sms, ampak potem ni nič. Ko prosim če pošlje še enkrat pa včasih dobim dva (prvi kaže kakor da je prispel že prej), včasih pa tudi samo enega.

ModriN96 ::

2 besede... Simobil...podn od podna... in pa Erikson...še večji podn od podna

gpc17 ::

rubYYY naredi hard reset lepo ali pa naloži kak custom ROM.
ModriN96 glede simobila, neka konkurenca mora biti. Jaz sem na mobitelu vendar proti simobilu nimam nič še zmeraj so najbolj ugodni.
Erikson podn od podna? Kot prvo je to Sony Ericsson in Xperia X1 ki jo je ubistvu naredil HTC in deluje na windows mobile platformi tako da se ne oglašaj.
Če misliš da si car z N96, ti lahko samo povem da je ne bi kupil nikoli pa še takrat ne. Skrije se proti mojemu iPhonu.

AndrejS ::

Simobil je res podn... prej sem bil pri mobitelu, tako da vem kako je.

Zakaj je Simobil ugodnejši od mobitela ?
Ker si večino časa nimaš signala, da bi lahko klical in ponavadi ne dela GPRS !

Bence ::

ModriN96, s svojim odgovorim ruby-ju nisi povedal čisto nič glede na to kar je vprašal, edino kar si naredil je to da si z ostalim svetom delil misel o tem da si nokia geek.

Jaz imam mobitel, pa to ne pomeni da javno zaničujem simobil.
Prav tako sem dolgo imel Sony Ericsson, pa tudi drugih znamk ne blatim.
Prav tako uporabljam Windows, pa zaradi tega ne napišem vsak dan članka o tem kako so drugi operacijski sistemi zanič.

Vsak ima svoj okus, in če imam jaz toshibin prenosnik, še to ne pomeni da morem napisati na forumu kako je tvoj acer zanič.

rubyy, tudi jaz ti predlagam da narediš to kar ti je gpc17. To bi moralo rešiti tvoj problem, če ga ne, težava verjetno ni tvoj telefon.

gpc17 ::

@AndrejS poglej zadeva je taka mobitel je dosti prej pred simobilom, imajo več central logično da imajo bolši signal. Daj simobilu še malo časa. Biu sem 8 let na simobilu vedno brez problemov signal vedno sem pa seveda iz LJ tako da nevem kako je v rovtah, pa tudi kamorkoli sem šel mi je delalo. Mogoče imaš pa glup mobitel. Gprs, umts vedno je delovalo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14035704 (20808) Veron
»

Tušmobil vesolje - Plus

Oddelek: Mobilne tehnologije
243646 (2836) knesz
»