Forum » Kaj kupiti » Se splača kupiti ta računalnik ?
Se splača kupiti ta računalnik ?
borki ::
Matična: Gigabyte GA-G31M-ES2L, Socket 775,
Procesor:Intel Core 2 Duo Quad 2,4MHz Q6600
4 GB rama
500 GB tri disk
Nvidia 9600 GT 512MB DDR3
Samsung DVDR
Zdaj me samo zanima če se to splača kupit pa če bo to poganjalo nove igre naprimer novi gta itd. ker bi lahko to zadevo dobil zelo ugodno za 350 eur.
lp
4 GB rama
500 GB tri disk
Samsung DVDR
Zdaj me samo zanima če se to splača kupit pa če bo to poganjalo nove igre naprimer novi gta itd. ker bi lahko to zadevo dobil zelo ugodno za 350 eur.
lp
- spremenil: borki ()
PacificBlue ::
Jaz bi kupil, pa nabaviš še eno takšno grafo daš v sli in maš kr spodoben komp:)
I’m out.
:3
:3
rdecaluc ::
hmm... enki časa nazaj sm nekje tuki najdu amd konfiguracijo s phenom II x2 in ati 4770 , 640gb disk za okoli 450e novo. Tisto se dosti bolje splača.
Tale grafična 9600gt je bolj kot ne za pisarniška opravila..
edit.. nism dobr pogledu kir proc je .. hehe. Sam grafično kup dobav novo, kokr je že en reku
Lp
edit.. nism dobr pogledu kir proc je .. hehe. Sam grafično kup dobav novo, kokr je že en reku
Lp
Est modus in rebus. ,typos
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rdecaluc ()
minimus ::
sej to splih ni tok zelo ugodno
Drgac kr uredu komp rdin grafa je bl slaba, pa plata ni bogvekaj za navijat
kako bo dal v sli ce plata ne podpira sli-ja
Drgac kr uredu komp rdin grafa je bl slaba, pa plata ni bogvekaj za navijat
kako bo dal v sli ce plata ne podpira sli-ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: minimus ()
BALAST ::
Ne, se ne splača.
Q6600 je potraten procesor in ta matična ni narejena za quad procesorje, kar se bo poznalo pri stabilnosti in hitrosti.
Grafična 9600 Gt je preslaba za novejše igre in še velika možnost pregrevanja obstaja, sodeč po pritožbah v raznih forumih.
Disk 500Gb je nov že za 50€, da imaš vsaj garancijo če gre prej kot v treh letih po gobe, kar se pri samsungih, hitachijih pogosto dogaja.
Glej raje za novimi komponentami, ki se grejejo in porabijo občutno manj.
Q6600 je potraten procesor in ta matična ni narejena za quad procesorje, kar se bo poznalo pri stabilnosti in hitrosti.
Grafična 9600 Gt je preslaba za novejše igre in še velika možnost pregrevanja obstaja, sodeč po pritožbah v raznih forumih.
Disk 500Gb je nov že za 50€, da imaš vsaj garancijo če gre prej kot v treh letih po gobe, kar se pri samsungih, hitachijih pogosto dogaja.
Glej raje za novimi komponentami, ki se grejejo in porabijo občutno manj.
borki ::
No računalnik je drugače novi ni rabljen samo vseeno si raje vzamem potem drugega. Pa še procesor je potraten tak da je brezveze. No grafično sem mislil drugače menjati za 4770.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borki ()
jest10 ::
???
Daj no, ne delat trola iz sebe...
g. Oden ::
???
Daj no, ne delat trola iz sebe...
Če ta grafična ne poganja VSEH novejših iger na solidni resoluciji pri vseh detajlih, potem sem jaz picikl. Sam še vedno uporabljam 8600GT pa poganja VSE novejše igre pri večini detajlov. Ne prodajat krompirja po forumih prosim.
Pa še nekaj, a je človek sploh napisal, za kaj bo uporabljal računalnik? Mogoče ga bo mel pa samo za pisarniško delo in internet. In ja, za tako ceno se splača.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: g. Oden ()
klinker ::
Matična: Gigabyte GA-G31M-ES2L, Socket 775,
4 GB rama
500 GB tri disk
Samsung DVDR
lp
Maticno bi vsekakor menjal...ostalo pa ni tako slabo za ta denar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj nadgraditi?Oddelek: Kaj kupiti | 2256 (1847) | 69charger |
» | Težave z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 3239 (2636) | Aleš pt |
» | Spet težim z nakupom in povpraševanjem...Oddelek: Kaj kupiti | 1574 (1259) | jan01 |
» | Nakup tihega računalnika (Intel Q9450)Oddelek: Kaj kupiti | 3858 (2396) | vir |
» | Kj kupiti SAPPHIRE Radeon HD2600XT 512MB PCIe ALI GIGABYTE 8600GTS 256MB PCIeOddelek: Kaj kupiti | 1202 (1041) | Ales22LJ |