Forum » Navijanje » kak se ram navija na 7vrxp
kak se ram navija na 7vrxp
Clemento ::
Ne vem poglej ce je kura ze znesla jajce potem ga pa namazi na procesor.
To je baje najbolj prevodna hladilna pasta! Toda brez dobrega hladilnika ne gre- upam da ga sploh mas? potem pa zbutaj skatlo z desno nato pa se z levo roko potem pa poglej vprirocnik od plate ce tam prise do kok se navija neki super duper delux plata xp. Probej potem ce mas dobr ram vzemi ga ven pa ga priklopi na 12v ne se bolje na 220v pa ce bo potem se delal je pravi!
Moja plata je tuk huda da se navija prek GSMa pa me sedaj zanima ce to lahko pocnes tudi iz avta!.....
ps. lohk bi saj firmo plate napisal ce postavis glupo vprasanje!
Poglej si kasn test na internetu! Drgac pa gigabyte plate niso bile
nikoli in ne bojo bas neke o/c legende!
To je baje najbolj prevodna hladilna pasta! Toda brez dobrega hladilnika ne gre- upam da ga sploh mas? potem pa zbutaj skatlo z desno nato pa se z levo roko potem pa poglej vprirocnik od plate ce tam prise do kok se navija neki super duper delux plata xp. Probej potem ce mas dobr ram vzemi ga ven pa ga priklopi na 12v ne se bolje na 220v pa ce bo potem se delal je pravi!
Moja plata je tuk huda da se navija prek GSMa pa me sedaj zanima ce to lahko pocnes tudi iz avta!.....
ps. lohk bi saj firmo plate napisal ce postavis glupo vprasanje!
Poglej si kasn test na internetu! Drgac pa gigabyte plate niso bile
nikoli in ne bojo bas neke o/c legende!
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Clemento ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja PC-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11723 (10736) | klkkkkkkkkkk |
» | AMD phenom II X4 955...DDR2 ali DDR3? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6277 (4913) | Meizu |
» | Nadgradnja sistem pomoč.Oddelek: Strojna oprema | 1755 (1397) | scancarm |
» | Navijanje 6800GT na starem in sedaj na novem sistemu. (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4154 (2898) | tiborrr |
» | sempron socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4383 (3648) | Dr_M |