Forum » Programska oprema » ODT datoteka
ODT datoteka
ZlobneZ ::
Pozdravljeni,
imam problem z Open Office datoteko *.odt. Spisal sem prakticno vso seminarsko nalogo, na koncu naredil se nekaj kozmeticnih popravkov vsebine, shranil. Sedaj pa ko zelim odpreti datoteko, mi javi da je datoteka okvarjena in je ni mogoce odpreti. Ima mogoce kdo izkusnje z resevanjem take vrste problema? kaksen namig? Datoteka je precej velika ~ 11 Mb, s tem da je notri nekaj slik.
Fala!
imam problem z Open Office datoteko *.odt. Spisal sem prakticno vso seminarsko nalogo, na koncu naredil se nekaj kozmeticnih popravkov vsebine, shranil. Sedaj pa ko zelim odpreti datoteko, mi javi da je datoteka okvarjena in je ni mogoce odpreti. Ima mogoce kdo izkusnje z resevanjem take vrste problema? kaksen namig? Datoteka je precej velika ~ 11 Mb, s tem da je notri nekaj slik.
Fala!
bosmla ::
Poglej ce nimas slucajno v OpenOffice.org namescenih dveh crkovalnikov za slo jezik (ce mas odstrani tistega v anglescini oz oba).
ender ::
Če ne drugega, poizkusi datoteko preimenovat v ZIP, jo razširit in spet stisnit nazaj v ZIP.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word mi izpiše tekst v kodahOddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (964) | konspirator |
» | obnova Wordove datotekeOddelek: Programska oprema | 1561 (1364) | anja:o)) |
» | upload zip datotek (slike)Oddelek: Izdelava spletišč | 1207 (993) | Veron |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14152 (10907) | driver_x |
» | Vse .exe datoteke -> .lnkOddelek: Pomoč in nasveti | 2317 (2317) | axxxe |