» »

Mobilna TV

Mobilna TV

krentam ::

Imam vprašanje ki se glasi takole..imam Nokio 5800 XM in me zanima če bom lahko gledov Mobilno TV? Ali je prvič brezplačna (nekje sem slišal da je ) in ali je potrebna kaka dodatna oprema (program za predvajanje ali je predvajalnik Mobilne TV zadosti dober..nekaj sem že probavov na mojem w660i pa ni ratalo ker kot kaže nima te opcije..še nekaj me zanima...ali lahko prek mobilne Tv spremljam nogomet (Anglija-Slovenija) ter koliko pride cena (nekje vidu da je 90 centov za 24 ur za en mesc pa 3.50€..a je to končna cena al tut kej žre dnarja še dodatno??
Pa LP in hvala za odgovore!!!
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H

hojnikb ::

Mobilna TV bi mogla delat BP, dodatnega programja ne rabiš, prvih 24 je free, za ceno mislim da je 1e za 1dan oz 5e za 30 dni.Dodatno ne žre denarja, sam za nogomet pa nisn sigurn da ga lahko streamajo preko neta.
#brezpodpisa

krentam ::

sam a je kdo prek mobija danes gledu basket Slovenija-Grčija..če je kdo gledu nej pove...da sm bol ziher da mrde celo fuzbal spremlajo..pomoje ne spremlajo kakih atletskih mitingov ter podobno (kot je plavanje ali olimpiske igre)..upam da to tekmo bodo..ter tekmo med Slovenijo-Polsko ki jo komaj čakam!!!!potem ne žre dnarja (dodatno) to je fajn..ka pa povezava..je slika dobra al je to odvisno od signala..doma sem bol v eni vasici (no res da nimamo še satelitske televizije (optika je v gradnji!!) pa upam da bo tut tukej lovilo..sicer mam na mobiju signal na full in zato upam da bo..je še kdo doma bogu za ledinama probov tole mobilno Tv..mu je lepo delala??
Pa Lp

Bor H ::

Če maš 3G signal bo delal lepo, sam probej najprej če ti tut kak drug video predvaja s Planeta, recimo kak trailer za film. Včasih je realplayer narobe nastavljen. Lahko pa tut njihov program uporabš.

krentam ::

aha mama program Mobilne TV...signal 3G imam...drugače se da prek real playerja tud gledat?

Bor H ::

Včasih se je dal, ne vem če še zmeri. Včasih sam realplayer teži kr ma nastavljeno da se poveže prek wifija pol ti pa Mobitel zavrača povezavo. Ampak če maš posebej program se ga kr drž, dodatnih stroškov ne bi smel bit, lahk pa tistih preizkusnih 24 ur porabiš med kakikm nogometom pa ti bo odgovoril na vsa vprašanja :)

krentam ::

a se je treba to kej prek neta (tapravga torej tega ki mi žre dnar gor povezat al je prek WAPa? Še nekej...recmo mam 24 ur ane...a pol lohk vmes prekinem ter grem recmo (ob 4ih gledam film) pol prekinem ter si ob 6 ogledam recmo kako športno prireditev al kako to poteka...je pol program neomejen al kako..ker ko zakupiš eno stvar lahko gledaš recmo več programov al samo tega ko si gor kupu to vsebino?
LP

Bor H ::

Kupiš preko Planeta ali preko softwerja od Mobitela, v obeh primerih je zadeva zastonj (nism 100% za program ampak tut če ni je mizerno mal dnarja, par centov da kupiš). Če nikjer ne izbereš kateri program boš gledal pol lahk predvidevaš da je za vse, to bi blo edino logično. Lahk pa vedno pokličeš Mobitelov center za pomoč uporabnikom in vprašaš. Dans še nimaš šole pa maš čas viset na telefonu da se ti javijo (je zastonj).

krentam ::

hvala za pomoč
Lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Galaxy S3 - gledanje dig. kab. televizije

Oddelek: Mobilne tehnologije
81045 (816) misek
»

voyo.si aplikacija (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
7428793 (22518) matbal
»

TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18545525 (34255) OChack
»

Samsung M8800 Pixon

Oddelek: Mobilne tehnologije
81342 (1236) Ciklamen
»

Mobitel TV

Oddelek: Mobilne tehnologije
195375 (4712) Pesimist

Več podobnih tem