Forum » Loža » Super bowl
Super bowl
Shershen ::
uff...se lih spat pravlam, pa vklopim tv in na ORF1 opazim super bowl.
malo gledim (hehe...himno so zapeli backstreet boysi ), pa sem se odločil, da te noči pač ne bom prespal , pač pa bom spremlal tekmo...no pa da vidimo kaj je to za čudo, ki ga ameri tako zelo občudujejo.
zanima me ( če je še kdo online), ako ve kdo za kako stran kjer so lepo in nazorno pojasnjena pravila...tak da vem za kaj se sploh gre
malo gledim (hehe...himno so zapeli backstreet boysi ), pa sem se odločil, da te noči pač ne bom prespal , pač pa bom spremlal tekmo...no pa da vidimo kaj je to za čudo, ki ga ameri tako zelo občudujejo.
zanima me ( če je še kdo online), ako ve kdo za kako stran kjer so lepo in nazorno pojasnjena pravila...tak da vem za kaj se sploh gre
- spremenil: Shershen ()
JLP ::
Kle dva linka s pravili:
football.com rules and information
American Football Rules Questions & Answers
football.com rules and information
American Football Rules Questions & Answers
Live long and prosper!
Shershen ::
JLP: svaka ti dala
uff..celo sem zdržal včeraj celo tekmo (bilo je kar zanimivo), le zadnjih pet minut me je premagal spanec...sicer pa je bilo do takrat že vse odoločeno
uff..celo sem zdržal včeraj celo tekmo (bilo je kar zanimivo), le zadnjih pet minut me je premagal spanec...sicer pa je bilo do takrat že vse odoločeno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Angleški nogometni klubiOddelek: Loža | 5036 (4319) | Ejsi_Disi |
» | Izklapljanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2159 (1631) | Geozadetek |
» | Nogometne igre za pcOddelek: Igre | 1864 (1698) | John Abruzzi |
» | Rugby....Oddelek: Loža | 1474 (1279) | sketch |