Forum » Pomoč in nasveti » STATIKA
STATIKA
Flamer ::
a mi kdo pove kako se pravzaprav razelekri, ker mi me nekoliko različnih in nasprotujočih si varjant nekoliko zmešalo glavo.
TESKAn ::
Če hočeš razelektrit sebe, se dotakni nečesa ozemljenega - kak radiator ipd. Sploh razelektriš stvari tako, da jih ozemljiš.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Brane2 ::
Najbolje dosežeš razelektritev, z razelektritvenim trakom, ki je s prevodnikom ozemljen.
Zato so recimo psi privezani na dvorišču, pa tudi na določenih pr0n siteih imajo strici in tete okovane usnjene ovratnike, ki imajo odvodnike narejene iz keten. Ob vsem tem trenju se ustvari tolk statike, da jo je treba nekak kanalizirat.
Če nosiš najlonske štumfe večjih dolžin (recimo do pasu) rabiš črne, ker vsebujejo grafitne dodatke, ki pomagajo pri razelektritvi.
Zato so recimo psi privezani na dvorišču, pa tudi na določenih pr0n siteih imajo strici in tete okovane usnjene ovratnike, ki imajo odvodnike narejene iz keten. Ob vsem tem trenju se ustvari tolk statike, da jo je treba nekak kanalizirat.
Če nosiš najlonske štumfe večjih dolžin (recimo do pasu) rabiš črne, ker vsebujejo grafitne dodatke, ki pomagajo pri razelektritvi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25779 (24103) | mihibo5 |
» | daljnovodni kabli(žice)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10568 (9332) | einstein :P |
» | Spihovanje-čiščenje računalnika z kompresorjem, je to pametno počet?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4034 (3595) | Dami |
» | Razalektritev pred menjavo komponentOddelek: Strojna oprema | 2141 (1858) | MIHAc27 |