Forum » Loža » hipotetična trgovina v Cityparku LJ - kaj bi se super prodajalo..
hipotetična trgovina v Cityparku LJ - kaj bi se super prodajalo..
resnik ::
Zdravo, ker je veliko pametnih buč na tem forumu in povrhu še z zanimivimi idejami me zanima 'hipotetično' vprašanje:
manjša trgovina v Cityparku v LJ, prodajni program ma že do neke mere definiran s 'hipotetično' znamko Kitty Hello, zdaj me pa zanima, kaj bi bil hit v tej trgovini, kaj bi otroci in njihovi starši kopovali kot nori, če mamo v mislih da je 'hipotetična' ciljna skupina otroci od 5 - 15 let (predvsem punčke) in njihovi starši; oblačila se naj ne bi prodajala, hipotetično bi to bil darilni program. plišeki, obeski, trend torbice, denarnice, kulice etc.
Zdaj pa z idejami na plano! kaj recimo obožujejo vaše mlajše sestre, sestrične, nečak, sosedovi otroci etc.
res hvala vnaprej za zanimive ideje!
manjša trgovina v Cityparku v LJ, prodajni program ma že do neke mere definiran s 'hipotetično' znamko Kitty Hello, zdaj me pa zanima, kaj bi bil hit v tej trgovini, kaj bi otroci in njihovi starši kopovali kot nori, če mamo v mislih da je 'hipotetična' ciljna skupina otroci od 5 - 15 let (predvsem punčke) in njihovi starši; oblačila se naj ne bi prodajala, hipotetično bi to bil darilni program. plišeki, obeski, trend torbice, denarnice, kulice etc.
Zdaj pa z idejami na plano! kaj recimo obožujejo vaše mlajše sestre, sestrične, nečak, sosedovi otroci etc.
res hvala vnaprej za zanimive ideje!
- premaknilo iz Sedem umetnosti: STASI ()
blackbfm ::
Prvo kar mi pade na pamet je RBD in Winx. Samo to se relativno hitro spreminja..rbd je sigurno že out
T0RN4D0 ::
žvečilke.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Špelita Miš ::
-Torbice, torbe
-Zvezki
-Copatki
Zelo iskani motivi so Skelanimals a žal se jih Sloveniji ne da dobit.. pač kakršnihkoli izdelkov..
-Zvezki
-Copatki
Zelo iskani motivi so Skelanimals a žal se jih Sloveniji ne da dobit.. pač kakršnihkoli izdelkov..
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
resnik ::
res zanimive stvari Špelita! cute
še kdo kako inovaivna ideja..
hit v u.s.a. - pri nas pa še ni zadeve..
še kdo kako inovaivna ideja..
hit v u.s.a. - pri nas pa še ni zadeve..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bi pomagali majhnemu otroku v recimo trgovini, če je videti izgubljen? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10570 (8145) | Samael |
» | Telebajski (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15460 (14121) | DjJuvan |
» | Vaše najboljše muzike!Oddelek: Zvok in slika | 3838 (2759) | Villain |
⊘ | kako dobit punco ?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15950 (11534) | Gandalfar |