Forum » Pomoč in nasveti » Xp in mrežna kartica
Xp in mrežna kartica
IronMan01 ::
Zdravo,
Imam problem, ki je nastal po namestitvi in odstranitvi NOD32 smart security, Xpji so prej normalno prepoznali mrežno kartico in se povezali z internetom, pri odstranitvi eset nod32 smart security je prišlo do nekih težav in se ni zbrisalo normalno, potem pa xpji ne zaznajo več mrežne in je tako kot je ne bi bilo nameščene, čeprav sem gonilnike posodobil in v upravitelju naprav vse kaže normalno, mrežne ne zazna in je računalnik brez interneta, lučka in vse sveti normalno, windowsov nebi rad nameščal na novo ker nebi rad izgubil podatkov, in me zanima če kdo ve kakšno rešitev????
Lp
Imam problem, ki je nastal po namestitvi in odstranitvi NOD32 smart security, Xpji so prej normalno prepoznali mrežno kartico in se povezali z internetom, pri odstranitvi eset nod32 smart security je prišlo do nekih težav in se ni zbrisalo normalno, potem pa xpji ne zaznajo več mrežne in je tako kot je ne bi bilo nameščene, čeprav sem gonilnike posodobil in v upravitelju naprav vse kaže normalno, mrežne ne zazna in je računalnik brez interneta, lučka in vse sveti normalno, windowsov nebi rad nameščal na novo ker nebi rad izgubil podatkov, in me zanima če kdo ve kakšno rešitev????
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmrzovanje računalnika zaradi torrentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1400 (945) | Neo32 |
» | Eset NoD32 Antivirus ali Eset Smart SecurityOddelek: Informacijska varnost | 4211 (2900) | RejZoR |
» | kaj je boljše EAV ali ESSOddelek: Pomoč in nasveti | 944 (849) | jan01 |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3941 (3203) | energetik |
» | Sam bog ve kaj!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1057) | kranjskijože |