Forum » Programska oprema » Matrix style
Matrix style
CWIZO ::
Nekdo mi je rekel da se da v linuxu naštimat da se ti na desktopu uzadi tisti znaki iz matrice ftrlajkajo.
Kokr da je screen-saver sam da se za ikonami to dela.
Zdej me pa zanima če obstaja kšn programič za kej tazga v winsih, al pa wsay screen saver tak.
Kokr da je screen-saver sam da se za ikonami to dela.
Zdej me pa zanima če obstaja kšn programič za kej tazga v winsih, al pa wsay screen saver tak.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
x_roby ::
Ja, sreensaveri obstajajo ampak je zelo malo tistih ta pravih/dobrih, ki prikazujejo isto matriko kot v filmu, pa tista v redhatu tud full ql.
Moj mail.
Pisi, jih poslejm....
Moj mail.
Pisi, jih poslejm....
...::: Powered by P4 HTT :::...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: x_roby ()
Highlag ::
Ma za-en qrac.
Mislim, da sem jih zdawnloadal že 10 pa ni še noben delal tako kot je treba. Vsaj na W2000 in WXP.
Tisti ki ga ponujajo kot "uradnega" dela kot bi pritisnil nekje na tipko fast forward. Drugi se je enkrat zagnal drugič obvisel v "taskbaru".
Po eni strani mi je še najbolj všeč "matrix reloaded", a kaj ko med predvajanjem kode prikazije še slike iz Matrice II.
Drugih sploh nebi omenjal.
Sem se pa zadnjič igral z Linuxom, Redhat se mi zdi. Tam pa kot zakleto odličen Matrix screensaver.
Tako, da če kje najdeš kakega za WXP se tudi jaz priporočam
Mislim, da sem jih zdawnloadal že 10 pa ni še noben delal tako kot je treba. Vsaj na W2000 in WXP.
Tisti ki ga ponujajo kot "uradnega" dela kot bi pritisnil nekje na tipko fast forward. Drugi se je enkrat zagnal drugič obvisel v "taskbaru".
Po eni strani mi je še najbolj všeč "matrix reloaded", a kaj ko med predvajanjem kode prikazije še slike iz Matrice II.
Drugih sploh nebi omenjal.
Sem se pa zadnjič igral z Linuxom, Redhat se mi zdi. Tam pa kot zakleto odličen Matrix screensaver.
Tako, da če kje najdeš kakega za WXP se tudi jaz priporočam
ja ta je kr kewl, čepro ni čist tak kokr je v matrici
hancic.info
x_roby ::
Ce hocte taksnega kot je v Linuxu/RedHatu (katir je tud najboljsi) si downloadajte Matrix Code Emulator...
Al pa mi posljite mail.
Al pa mi posljite mail.
...::: Powered by P4 HTT :::...
mah ta matrix code amulator ni preveč fajn
hancic.info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Matrix (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15458 (9270) | oo7 |
» | Matrix RevolutionsOddelek: Sedem umetnosti | 2961 (2192) | Raw |
» | [What is] The Matrix Kviz (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10318 (7728) | DarkSite |
» | Matrix problemi!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4691 (3229) | Yoda Master |
» | Matrica...Oddelek: Omrežja in internet | 1313 (1216) | Fury |