Forum » Omrežja in internet » Strežnika ni mogoče najti
Strežnika ni mogoče najti
Malcolm_Y ::
Formatiral sem trdi disk in na novo naložu XP-je - vse deluje, ko grem pa na net, pa noče nobene strani pokazat.
V Network Connections je LAN oz. High-Speed Internet "Connected, firewalled", IP, subnet mask, gateway in dns pa sm prepisal z lista mojega ponudnika, tak da bi tud moglo štimat. Če dam "Obtain IP adress automatically" pa sploh ne najde IP-ja ali drugih nastavitev (limited or no connection).
Če v cmd probam ipconfig mi IP naslov in uno "127.1.1.0" ali nekaj podobnega deluje, subnet mask in dns pa javi time out.
Ali se kdo kaj spozna na tole, in mi lahko pomaga?
V Network Connections je LAN oz. High-Speed Internet "Connected, firewalled", IP, subnet mask, gateway in dns pa sm prepisal z lista mojega ponudnika, tak da bi tud moglo štimat. Če dam "Obtain IP adress automatically" pa sploh ne najde IP-ja ali drugih nastavitev (limited or no connection).
Če v cmd probam ipconfig mi IP naslov in uno "127.1.1.0" ali nekaj podobnega deluje, subnet mask in dns pa javi time out.
Ali se kdo kaj spozna na tole, in mi lahko pomaga?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IZZIV za vse ki se spoznate na WIFIOddelek: Pomoč in nasveti | 3097 (2482) | NeMeTko |
» | xbox 360 & windows media playerOddelek: Konzole | 3573 (2720) | astras |
» | Linksys WRT54GS - Gateway, IP, Subnet problemOddelek: Omrežja in internet | 1513 (1412) | yellowcube |
» | Local Area Connection problem !Oddelek: Omrežja in internet | 1324 (1192) | Light |
» | Triera kabel preko routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 2911 (2667) | boych |