Forum » Kaj kupiti » usb ključ msc
usb ključ msc
Frane75 ::
lep pozdrav
Mene pa zanima ali se da dobit usb ključ msc(mass storage) in če se ga da,kje seveda?
Ali je možno da ga dobim v vsaki računalniški trgovini.
Aja pa seveda če ga kdo ne rabi in bi ga rad prodal naj pove.
p.s.s pa mora bit FAT 32.
Frane
Mene pa zanima ali se da dobit usb ključ msc(mass storage) in če se ga da,kje seveda?
Ali je možno da ga dobim v vsaki računalniški trgovini.
Aja pa seveda če ga kdo ne rabi in bi ga rad prodal naj pove.
p.s.s pa mora bit FAT 32.
Frane
- premaknil iz Mali oglasi: madviper ()
McLuzo ::
Mojstr...
MSC je okrajšava za Mass Storage device Clas
To je vsak navaden USB ključ, ki se ga dobi v vsaki računalniški trgovini oz. v spltenih prodajalnah. Razlikujejo se po velikosti (1, 2, 4, 8,.. GB) ter hitrosti prenosa. So poceni (odvisno od količine prostora, ter hitrosti prenosa (kvalitete)).
Mimovrste ima kar lep sortiment teh zadev. KLIK
Vsi USB ključi so na začetku formatirani v FAT32. Omejitev tega je, da nanj ne gre spraviti ene datoteke večje od 4GB al tam nekje.
Jasno?
MSC je okrajšava za Mass Storage device Clas
To je vsak navaden USB ključ, ki se ga dobi v vsaki računalniški trgovini oz. v spltenih prodajalnah. Razlikujejo se po velikosti (1, 2, 4, 8,.. GB) ter hitrosti prenosa. So poceni (odvisno od količine prostora, ter hitrosti prenosa (kvalitete)).
Mimovrste ima kar lep sortiment teh zadev. KLIK
Vsi USB ključi so na začetku formatirani v FAT32. Omejitev tega je, da nanj ne gre spraviti ene datoteke večje od 4GB al tam nekje.
Jasno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format usb ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 4170 (2079) | Skylord |
» | USB ključ ne dela v avtuOddelek: Pomoč in nasveti | 4078 (3833) | hojnikb |
» | Avtoradio + usb hdd ?Oddelek: Na cesti | 1938 (1725) | kixs |
» | USB mass storage problemiOddelek: Strojna oprema | 2849 (2563) | energetik |
» | kako mountat USB ključ v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 2510 (2017) | Senzacionale |