Forum » Igre » Stara Q3 Arena
Stara Q3 Arena
Asterix ::
Zdravo
Začel sem igrat Q3 Arena, pa me zanima, zakaj mi tak počasi reagira.
Malo sem iz neta config file posodobil, tako da ni brezveznih stvari noter, FPS-ja imam okoli 130.
Igram pa na Amd 2×2,1 Turion, 3 Gb rama, Ati Radeon Mobility 3400.
Saj premika se normalno, odlično, samo ko strelja, traja sekundo, preden lahko spet ustreli. Zdaj pa ne vem, če je soba/mapa tako nastavljena (če se to da), ker včasih pa gre super hitro. Če dam grafiko na manj ali več, ni razlike.
Nekateri playeri se vozijo na skate-ih, pa me zanima, tele je še posebej tezko zadet :), kaj to pomeni?
Pa še nekaj, zgleda, da eni spijo za igrami, ker eni znajo zadet iz nemogočih kotov... :)
kak predlog, kaj je za naredit?
hvala, lep vikend!
Začel sem igrat Q3 Arena, pa me zanima, zakaj mi tak počasi reagira.
Malo sem iz neta config file posodobil, tako da ni brezveznih stvari noter, FPS-ja imam okoli 130.
Igram pa na Amd 2×2,1 Turion, 3 Gb rama, Ati Radeon Mobility 3400.
Saj premika se normalno, odlično, samo ko strelja, traja sekundo, preden lahko spet ustreli. Zdaj pa ne vem, če je soba/mapa tako nastavljena (če se to da), ker včasih pa gre super hitro. Če dam grafiko na manj ali več, ni razlike.
Nekateri playeri se vozijo na skate-ih, pa me zanima, tele je še posebej tezko zadet :), kaj to pomeni?
Pa še nekaj, zgleda, da eni spijo za igrami, ker eni znajo zadet iz nemogočih kotov... :)
kak predlog, kaj je za naredit?
hvala, lep vikend!
g. Oden ::
V bistvu lahko igraš Quake 3 v svojem brovserju na tem naslovu www.quakelive.com. Tam ne bo teh težav.
destroyer2k ::
Asterix
Quake live se ti splača, ker igra dosti starih hard core igralcev sedaj quake live in so navdušen z njim, edino kar ni včeš večini tem je rail hit. Ker je narejeno po enakem principu kot na halo 3 in to je če čisto blizu vstreliš nasprotnika se šteje kot zadetek.
Quake live se ti splača, ker igra dosti starih hard core igralcev sedaj quake live in so navdušen z njim, edino kar ni včeš večini tem je rail hit. Ker je narejeno po enakem principu kot na halo 3 in to je če čisto blizu vstreliš nasprotnika se šteje kot zadetek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Counter Strike:SourceOddelek: Igre | 1646 (1345) | BorutO |
» | Battlefield play 4 freeOddelek: Igre | 992 (821) | mailer |
» | Microsoft predstavil nove miške in tipkovnice za Windows 8Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9379 (7050) | Bor H |
» | Quake Live (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 16190 (8593) | Hanzo |
» | 330.000 dolarjev za namišljeno vesoljsko postajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9674 (6337) | Chelios |