Forum » Strojna oprema » Freez?
Freez?
Ales47 ::
Mene zanima kaj bi bilo narobe, zmes mi freeza in na monitorju so male pike take barvaste. moram potem resetirat, ce imam zvocnike vklopljene pa se se slisi kako sumi:S
AMD Phenom 2 X4 940 BE
4GB Ram 1066 MhZ
OnBoard Graficna, Ati HD 3200 SEries
LC Prophecy 2.2 750W
Vista 64 Bit Ultimate
LG L1919S 19"
Pojavil se je tudi problem z vapor x graficno... Da sem enkrat probal zvisat napetost rama na 1.90 potem 1.99 ni problem ali?
AMD Phenom 2 X4 940 BE
4GB Ram 1066 MhZ
OnBoard Graficna, Ati HD 3200 SEries
LC Prophecy 2.2 750W
Vista 64 Bit Ultimate
LG L1919S 19"
Pojavil se je tudi problem z vapor x graficno... Da sem enkrat probal zvisat napetost rama na 1.90 potem 1.99 ni problem ali?
- spremenil: Ales47 ()
black ice ::
Verjetno je kaj narobe z grafično. Preveri temperature. Šumenje nima nobene veze s tem - je le pokazatelj (ne)kvalitete zvočnikov.
Pike na monitorju so vedno na istem mestu (in iste barve) ali se le pojavijo občasno?
Pike na monitorju so vedno na istem mestu (in iste barve) ali se le pojavijo občasno?
To so bolj takse pike...zelo male ... res ti nevem tocno povedat kakse barve so... vceraj npr pri GTA IV (sem probal ce bo deloval z OnBoard grafik) sem malo igral, nekje 2-3min in potem Freez , je bilo vec malih pik kot pa danes pri WoW-ju.
Glede temperatur, se noro slisi ampak v Catalyst Control Center ti ati overdrive opcije :O :S
Z Vapor X pa mi ko mi je friznilo, ni bilo nobenih pik. (Vapor X bila defekt, sem poslal ze nazaj k agt.si:P) Tocno vem, z Vapor X mi freeznilo enkrat v CoD4 in enkrat ko sem hotel ugasnit PC.
Glede temperatur, se noro slisi ampak v Catalyst Control Center ti ati overdrive opcije :O :S
Z Vapor X pa mi ko mi je friznilo, ni bilo nobenih pik. (Vapor X bila defekt, sem poslal ze nazaj k agt.si:P) Tocno vem, z Vapor X mi freeznilo enkrat v CoD4 in enkrat ko sem hotel ugasnit PC.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales47 ()
Ima se kdo kaksno idejo oz mnenje? Kaj bi bilo narobe al je to ziher to da se pac graficna pregreje ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD4850 problem s sliko - tearingOddelek: Strojna oprema | 1481 (1124) | echoman |
» | ATI HD 5770 1GBOddelek: Kaj kupiti | 4936 (2460) | g. Oden |
» | GeForce GTX 260+ za eno režoOddelek: Novice / Grafične kartice | 4031 (2952) | filip007 |
» | Tezava z startomOddelek: Strojna oprema | 1999 (1323) | Ales47 |
» | Ati hd 4870 1 gbOddelek: Kaj kupiti | 1567 (1178) | Meizu |