Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč z Excelom!
Pomoč z Excelom!
TheHlod ::
Pozdrav!
Iščem nekoga, ki bi mi rešil izpitne pole iz predmeta računalništvo. Naloge so dokaj enostavne, na vsaki poli pa je ena naloga iz visual basica in ena z algoritmom. Naloge so res osnovne.
Kdor ima zaželjeno znanje, malo časa in bi rad nekaj malega zaslužil naj me kontaktera na mail ( thehlod@gmail.com ), ali pa naj napiše tukaj.
Iščem nekoga, ki bi mi rešil izpitne pole iz predmeta računalništvo. Naloge so dokaj enostavne, na vsaki poli pa je ena naloga iz visual basica in ena z algoritmom. Naloge so res osnovne.
Kdor ima zaželjeno znanje, malo časa in bi rad nekaj malega zaslužil naj me kontaktera na mail ( thehlod@gmail.com ), ali pa naj napiše tukaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matematika na maturi 2019 VROddelek: Šola | 1222 (667) | xiomo |
» | Računalniška olimpijada Sloveniji prinesla dvakrat bronOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7813 (6927) | Blinder |
» | Dvakrat bron na matematični olimpijadiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8296 (7493) | mojca |
» | Najbolj plonkajo računalničarjiOddelek: Novice / Zasebnost | 8082 (6675) | DavidJ |
» | Vprašanje o FRI-ju (fakulteta za rač. in inf.) !!!Oddelek: Loža | 2863 (2606) | whatson |