Forum » Kaj kupiti » Tiskalnik EPSON Stylus PHOTO 8xx ima kdo?
Tiskalnik EPSON Stylus PHOTO 8xx ima kdo?
Pisk ::
Ima kdo tiskalnik iz serije Stylus PHOTO? Je vreden svojega denarja glede na rezultat, ki naj bi bil boljši zaradi dodatnih odtenkov v kartušah? Se hitro zasuši glava?
Zanimata me predvsem modela 890 in 895.
Žal nimam možnosti preizkusa pred nakupom zato bi prosil morebitne lastnike za mnenje.
Zanimata me predvsem modela 890 in 895.
Žal nimam možnosti preizkusa pred nakupom zato bi prosil morebitne lastnike za mnenje.
volk_57 ::
halo
ej jst mam epson stylus color 680
pa drgac tiska najleps tut fotke p vse sam vcasih se kej spomne pa zacne zajebavat sm ga mel pa tut ze na servisu k ni listov vleku aja glava se ne zasusi
jst bom sou zdej naprej verjetn na cannona al pa hp
ej jst mam epson stylus color 680
pa drgac tiska najleps tut fotke p vse sam vcasih se kej spomne pa zacne zajebavat sm ga mel pa tut ze na servisu k ni listov vleku aja glava se ne zasusi
jst bom sou zdej naprej verjetn na cannona al pa hp
Love is all you need!
Pisk ::
Sprašujem o STYLUS PHOTO!
Slik narejenih s štanco Color680 ter nasledniki (Cxx) pa sem že mnogo videl
Saj ne da so slabe, prej nasprotno, a nucam boljše. Sprašujem pa zato, ker se bom drugače odločil za enega izmed HP 9xx, ki pa na žalost imajo v kartuši dve barvi manj kot Stylus Photo(5 barvnih odtenkov) katerega pa še nisem videl v 'akciji'...........
Na žalost sem jaz en tak model, oziroma tip človeka , ki se odloča na podlagi praktičnih rezultatov in ne gledam preveč na tisto kar je zapisano v dokumentaciji. Jebi ga
Vseeno 100x hvala za trud!!
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
SanDee ::
Jaz imam Epson Stylus Photo in sicer model 790.
Kar se tice samega izpisa slik, je zadeva super. Je pa res, da moras malo prirediti fotografijo predno jo tiskas v kakem photo programu, ker drugace sploh ne izkoristis vsega potenciala, ki ti ga tak tiskalnik ponuja. Tu mislim, na vec kot 240 ppi. Ponavadi imajo fotke iz digitalnih fotoaparatov 75.
Iz lastnih izkusenj lahko povem, da nisem tiskal na ta tiskalnik od Januarja letos, pred parimi dnevi pa sem ponovno tiskal in vse kar je bilo treba narediti, je bilo zagnati head cleaning tool.
Kvaliteta izpisa pa varira predvsem na kvaliteti papirja, tu pa igra strosek svojo vlogo.
Sam najvec uporabljam mat heavywheit papirje, ker mi premium glossy ni vsec zaradi refleksije. Jasno odvisno od same fotografije kaj bolj pase.
Kar me moti, so relativno drage kartuse. Proizvajalci, nas lovijo tocno na te poteze. Kupis napol zastonj tiskalnik, pol te pa ozemajo pri potrosnem materialu.
Na koncu naj povdarim, da EPSON Stylus Photo je defacto ena najboljsih odlocitev za doma delati fotografije.
Upam, da kaj pomaga,
lp
Kar se tice samega izpisa slik, je zadeva super. Je pa res, da moras malo prirediti fotografijo predno jo tiskas v kakem photo programu, ker drugace sploh ne izkoristis vsega potenciala, ki ti ga tak tiskalnik ponuja. Tu mislim, na vec kot 240 ppi. Ponavadi imajo fotke iz digitalnih fotoaparatov 75.
Iz lastnih izkusenj lahko povem, da nisem tiskal na ta tiskalnik od Januarja letos, pred parimi dnevi pa sem ponovno tiskal in vse kar je bilo treba narediti, je bilo zagnati head cleaning tool.
Kvaliteta izpisa pa varira predvsem na kvaliteti papirja, tu pa igra strosek svojo vlogo.
Sam najvec uporabljam mat heavywheit papirje, ker mi premium glossy ni vsec zaradi refleksije. Jasno odvisno od same fotografije kaj bolj pase.
Kar me moti, so relativno drage kartuse. Proizvajalci, nas lovijo tocno na te poteze. Kupis napol zastonj tiskalnik, pol te pa ozemajo pri potrosnem materialu.
Na koncu naj povdarim, da EPSON Stylus Photo je defacto ena najboljsih odlocitev za doma delati fotografije.
Upam, da kaj pomaga,
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnik ki tiska na CD ??Oddelek: Kaj kupiti | 2159 (2002) | tomaz- |
» | Katero multifunkcijsko napravo kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1819 (1727) | Realman |
» | kateri A3-tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1957 (1763) | orka |
» | Refilli za tiskalnikeOddelek: Strojna oprema | 3068 (2445) | OZZY |
» | Kaksen tiskalnik mi priporocate?Oddelek: Kaj kupiti | 1855 (1676) | -=/Law_007\=- |