» »

čimcenejši MP3 predvajalnik

čimcenejši MP3 predvajalnik

šernk ::

pred dobrimi 14 dnevi je dal odpoved stari MP3 predvajalnik po dobrih 4 letih uporabe. sedaj iščem nekaj novega, čimmanjšega in za čim manj denarja. vem da drži rek "mal dnarja, mal muske", vendar za na kolo je vse bolje kot tišina.

kar sem na hitro preletel spletne strani (enaa, mimovrste, superstore), sem naletel na ta MP3, ki naj bi bil še najboljši.

TEAC MP3 predvajalnik MP-60 2GB

najbolj me skrbi vzdržljivost baterije, rabil se bo vsaj 2 uri vsak dan...baterija naj bi zdržala do 10 ur...vendar kako hitro teh baterijam pade vzdržlivost? nekako bolj sem navdušen nad AAA baterijami, kot pa nad temi vgrajenimi.

pogoj za MP3 je tudi da za nalaganje muzike ne rabiš nobenega programa in da nima nobenih čudnih "varnostnih programov" ker zadnje kar hočem je 20ur brskanja po netu kako ta mp3 usposobit na ne MS OS.

torej hočem čim bolj osnoven MP3 predvajalnik, velikost pomnilnika ni pomembna (1GB je zame več kot dovolj), zunanje mere čim manjše in vsekakor ne predrag.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

black ice ::

Raje nabavi kako Sandisk Sanso (daš 15€ zraven tistemu Teacu), boš bolj zadovoljen. Sam imam Teaca MP450 in so z njim sami križi in težave.

za okrog 40€ se potem že kar razširi izbira, vendar je to že malce preveč.

Steinkauz ::

Tega mam jst pa je kr zakon:
http://www.mimovrste.com/artikel/158002...

Tega mam jst pa je kr zakon:
http://www.mimovrste.com/artikel/158002...

vsekakor prevelik, če ima 4,5cm zaslon, to pomeni da je cel predvajalnik nekje 9cm v dolžino?

zgleda da bo treba dati zanj nekje 40€

na splošno so teli sandiski preveliki tako da ne pridejo v poštev, rabim nekaj malega za v žep.

__Devil__ ::

ipod shuflle. ampak je drag. btw, mislim da jih prodajajo rabljene za 40€, poglej na bolho nisem prepričan :P

trnvpeti ::

ni drag
boljsa kvaliteta
manjsi
enostaven
vzdrzljiv

ce res mislis uporabljati, vzami ipoda

v kvaliteto ipoda ne dvomim, edinkrat ko sem poslušam muziko iz njega sem bil lepo presenečen, vendar predrag za to kar ga bom rabil.

za sprostitev imam domače zvočnike, mp3 je bolj za ubijanje tišine:)

potem pa sploh ne kupi!

hmmmmm..... zakaj pa nehttp://www.bolha.com/oglas383133681/ost... kdo pravi da mora bit original ??? 16€ daš in ma 2gb pa mali je pač isti kot apple ipod shuffle ;).

Mislim, da bom kupil enega :P

no bos porocal, ce ni nateg :)

ko dobim denar :D (recesija :O)

;-) ::

Jaz bi vzel kakega z tako baterijo ki jo lahko kupiš v trgovini, ker tile igrače so mi do zdaj vse baterije šle po gobe.

sem se odločil da bom kar teaca naročil (vse ostalo je preveliko), pa bomo videli kako se bo obnesel. na bolhi sem tudi sam videl tele ponaredke...vendar raje tvegam in dam 25€ za nek slabši predvajalnik (čeprav ocene ima kar dobre, pa tudi kar sem zasledil mnenj niso slaba), ki ga lahko vrnem v 30 dneh, kot pa 20€ za predvajalnik ki sploh ne vem če to dejansko je.:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mp3 predvajalnik z najboljsim zvokom.

Oddelek: Pomoč in nasveti
243166 (2642) awy
»

MP3 predvajalnik

Oddelek: Zvok in slika
164368 (4028) house
»