Forum » Loža » Kmetija - 2009
Kmetija - 2009
PaX_MaN ::
Torej, a je Salome že pokazal kurca, eeerm, tisto drugo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
T-Majo ::
Na POP TV-ju imajo boljši markiting, kot si vsi skupaj mislimo.
Naredijo oddajo na tako nizkem nivoju, da se vsi zgražajo, s tem pa ostalim pritegnejo pozornost. Mormo malo širše gledat na zadevo.
Naredijo oddajo na tako nizkem nivoju, da se vsi zgražajo, s tem pa ostalim pritegnejo pozornost. Mormo malo širše gledat na zadevo.
mojsterleo ::
vceraj sem bil kr malo razocaran nad tem, kar je gozdni moz ponudil arturju. mislim, da se za 100 cekinov odpove statusu glave druzine, to je najmanj smesno! pa da s tem se podpirajo njihovo f*cking lenobo. aaargh.
tudi ta njihov altruizem je ena najvecja filozofska bedarija na svetu. sedaj ko so se spravili na salome, in so drugi varni, se lahko imajo res super fajn. zato komaj cakam, da salome gre ven, da zacnejo se koga drugega tunkati v govno. potem bomo pa videli se kaksno manj altruisticno plat teh platonskih modrecev.
in pa kot sem ze rekel, zenske v tej kmetiji (razn salome) so zabite kot telegraf stanga. namesto da bi sle skupaj in glasovale v dvoboj moske (prejsnji teden so imele premoc 3:2), ki so razn marjana itak vsi eni posranci, so se raje pridruzile skupinskemu samounicevalnemu nagonu. glasujejo za salome, ta jih pa izbaciva ven po tekocem traku. potem bo pa lahko ena od njih grela seno v seniku do konca kmetije. res odlicna propozicija, ni kej. brainless chickens.
tudi ta njihov altruizem je ena najvecja filozofska bedarija na svetu. sedaj ko so se spravili na salome, in so drugi varni, se lahko imajo res super fajn. zato komaj cakam, da salome gre ven, da zacnejo se koga drugega tunkati v govno. potem bomo pa videli se kaksno manj altruisticno plat teh platonskih modrecev.
in pa kot sem ze rekel, zenske v tej kmetiji (razn salome) so zabite kot telegraf stanga. namesto da bi sle skupaj in glasovale v dvoboj moske (prejsnji teden so imele premoc 3:2), ki so razn marjana itak vsi eni posranci, so se raje pridruzile skupinskemu samounicevalnemu nagonu. glasujejo za salome, ta jih pa izbaciva ven po tekocem traku. potem bo pa lahko ena od njih grela seno v seniku do konca kmetije. res odlicna propozicija, ni kej. brainless chickens.
aja ce koga zanima ~
http://www.infotv.si/
izberite oddajo pozareport, 4.11.2009, gost je artur stern, govora je o kmetiji slavnih. je zelo vredno ogleda za vse, ki gledate kmetijo, pa tudi tiste, ki je ne.
ps: se oproscam za double post.
izberite oddajo pozareport, 4.11.2009, gost je artur stern, govora je o kmetiji slavnih. je zelo vredno ogleda za vse, ki gledate kmetijo, pa tudi tiste, ki je ne.
ps: se oproscam za double post.
LordTado ::
Na POP TV-ju imajo boljši markiting, kot si vsi skupaj mislimo.
Zanimiva teorija:)
Vidi se kako delajo zmedo s tem možem v gmajni,da bi nardili prepire...Pol je gledanost,tako kot je sedaj če salome gre ven pa ne vem kako bo,bodo morali enga prignat ki bo prepire delal:)
A res pride Murko enkrat kot gost ali kot član?
lp
BlackHole ::
No ja, al pa tud ne. Salome še vedno lahko izbere samo eno za dvoboj, ne vseh in tako se ostale, ki niso izbrane znebijo ene nasprotnice in hkrati morda upajo, da katera celo izloči Salome. A ne? Čeprav dvomim, da katera tako razmišlja, ampak ne podcenjujem nobene. Še Latoyi je mogoče Artur svetoval to taktiko iz tega razloga. :)
LP Marko
tsh2 ::
in pa kot sem ze rekel, zenske v tej kmetiji (razn salome) so zabite kot telegraf stanga. namesto da bi sle skupaj in glasovale v dvoboj moske
očitno jim je bolj pomembno dobro počutje na kmetiji (ki ga salome kvari) kot nagrada.
salome je tudi zabita: prejšnji teden je govorila, da bo izbrala eno izmed maj. te dve sta se seveda zato že prejšnji teden učili kot zmešani, potem pa še ta teden. s tem je sama sebi škodila. če ne bi tega govorila bi imela ona 1 teden učenja prednosti pred njima.
aja ce koga zanima ~
sem si ogledal. žalostno je videti, kako ga je alkohol zjebal, odkar je prišel ven. na kmetiji ni mogel veliko piti pa je očitno zdaj nadoknadil vse za nazaj v kratkem času.
ne samo, da gre salome ven, ampak se bo zaradi teh zahrbezev dokoncno zlomila. verjetno bodo zadnji dan noz zarinili prav do konca (tudi njeni kao frendi, marjan & maja p). tezko mi bo gledati danasnjo oddajo, slabo prenasam, kadar se odrasli jokajo, se manj pa tak triumf hinavcev. kar se mene tice, bi moral artur ze zdavnaj leteti, ce se ne motim je prekrsil ze najmanj 3 pravila (pretepanje, obisk v kajzah ter prekrsitev skratove pogodbe, ker je sebe nastavil kot hlapca).
galu ::
Moje mnenje zdaj tako:
-Goran: mi gre na k*rac!
-Marjan: Car :)
-Artur: Kak kdaj (včasih preveč filozofira)
-Maja P: Nekam nevtralna se mi zdi
-Maja M: Čist v ozadju
-Danijel: ??
-Salome: Ne vem kaj si naj mislim...
Bo pa zanimivo naslednji teden, ko bo uno novo "nazi bejbo" Artur šlatau pa rjavolaska bo okupirala.
-Goran: mi gre na k*rac!
-Marjan: Car :)
-Artur: Kak kdaj (včasih preveč filozofira)
-Maja P: Nekam nevtralna se mi zdi
-Maja M: Čist v ozadju
-Danijel: ??
-Salome: Ne vem kaj si naj mislim...
Bo pa zanimivo naslednji teden, ko bo uno novo "nazi bejbo" Artur šlatau pa rjavolaska bo okupirala.
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
Glede na to, da je Salome zatrjevala, da se bo borila itd, se mi zdi, da se ni predala ampak ni bila kos Maji Malner.
Ne bom se opredelil, ali je govorila resnico ali ne, sam mislim, da je bil jok zaradi poraza in ne zaradi tega, ker je člani družine niso verjeli.
Ne bom se opredelil, ali je govorila resnico ali ne, sam mislim, da je bil jok zaradi poraza in ne zaradi tega, ker je člani družine niso verjeli.
Okapi ::
Jaz sem tudi dobil občutek, da je pač pri 3:0 videla, da nima šans, in potem je morala neko dramo narediti, da bi izpadla kot žrtev.
Čeprav Goran je tudi potem na koncu priznal, da je vseeno omenjal kombinacije z Marjanom, ki nažaga Arturja, prej je bil pa o tem čisto tiho. Po mojem je Salome marsikaj naložil, drugim si pa potem tega ni upal priznati, da ne bi izpadel spletkarski.
O.
Čeprav Goran je tudi potem na koncu priznal, da je vseeno omenjal kombinacije z Marjanom, ki nažaga Arturja, prej je bil pa o tem čisto tiho. Po mojem je Salome marsikaj naložil, drugim si pa potem tega ni upal priznati, da ne bi izpadel spletkarski.
O.
Jaz sem tudi dobil občutek, da je pač pri 3:0 videla, da nima šans, in potem je morala neko dramo narediti, da bi izpadla kot žrtev.
O.
+
seveda. kdor ni tega videl je en debil. :)
to je bil tudi dober primer, kako poštena in iskrena je v resnici: lagala se je, da se noče boriti, pa je bilo očitno, da nič ne zna. kdor ji naseda je debil, in zgleda da ji je ene 80% gledalcev nasedlo, isto kot nemci hitlerju. saj ona je pravzaprav iz istega testa kot hitler: izvrsten manipulator in pokvarjen človek. jokala se je seveda, ker se je sama sebi smilila. pokvarjeni ljudje se radi močno smilijo sami sebi, sem to videl že v realnem življenju. ne vem pa točno, zakaj je tako. in da vzbudi nek občutek krivde pri sotekmovalcih. kar je tudi dosegla, ker je bil potem, ko je odšla, vseeno žalosten občutek in ne občutek zmagoslavja. in da postavi sebe v ospredje, tako kot je delala ves čas s tem kreganjem. goran jo je še najbolje pogruntal: ljudje kot je ona ne morejo dobiti pozitivnega odobravanja potem pa iščejo negativno pozornost, ker jim je to vseeno bolje, kot da so ignorirani.
po moje dvoboj sploh ni bil regularen, ker so salome lepo izzivcirali se predno se je zacel, in grem stavit da je dozivela blokado, kar se dostikrat dogaja tudi studentom na izpitih. pac so jo javno obtozili da laze, kar jo je prizadelo, ker je drugace resnicoljubna. osebno sem mnenja, da je govorila resnico, ker je goran ves cas govoril podobno, le da je zgodbo zavil v svoj celofan, da ne bi izpadel kot bedak. kdo je resnicni manipulator, se je pa lepo videlo na koncu vcerajsnje oddaje, ko je artur lezerno in hladnokrvno izjavil, da maja.m. leti ven naslednji teden. ocitno dodatnega igralca taroka ne bodo vec potrebovali. goranu pa zelim veliko veselja ob jutranji molzi krav.
bi reku da je status oseb v kmetiji trenutno taksen ~
1. artur: the mastermind.
2. marjan: zelo mocan, a tudi zelo primitiven. se ga da podkupiti.
3. goran: dvorni norcek. noter ostaja, ker ni resna konkurenca arturju, zato bo dober "finale" material.
4. maja.p: zaenkrat ostaja noter, ker je v planu arturjevih final four.
5. danijel: se mi zdi da sploh ne pase v to oddajo. disposable.
6. maja.m: leti ven naslednji teden.
bedno mi je, da naslednji teden prideta na kmetijo dve novi tekmovalki, tako da bodo izgleda manipulatorji dosegli, da bodo spet zenski dvoboji. osebno bi rad videl, da se tile altruisticni modreci malce med sabo potipajo enkrat.
bi reku da je status oseb v kmetiji trenutno taksen ~
1. artur: the mastermind.
2. marjan: zelo mocan, a tudi zelo primitiven. se ga da podkupiti.
3. goran: dvorni norcek. noter ostaja, ker ni resna konkurenca arturju, zato bo dober "finale" material.
4. maja.p: zaenkrat ostaja noter, ker je v planu arturjevih final four.
5. danijel: se mi zdi da sploh ne pase v to oddajo. disposable.
6. maja.m: leti ven naslednji teden.
bedno mi je, da naslednji teden prideta na kmetijo dve novi tekmovalki, tako da bodo izgleda manipulatorji dosegli, da bodo spet zenski dvoboji. osebno bi rad videl, da se tile altruisticni modreci malce med sabo potipajo enkrat.
salome so izživcirali in je doživela blokado? lol. pa saj ona mora biti pa že vajena teh kreganj, saj je mojster v tem. ne ni to. pač ima slab spomin, kar me ne preseneča. zabiti ljudje so zajebani, pametni pa dobri. to seveda ni nujno vedno tako ampak je pa neko ohlapno pravilo.
Pa meni se ni zdelo, da je Goran karkoli zatajil. Ko ga je Anja spraševala, je povedal identično zgodbo kot Salome, tako da mi ni jasno kdo koga karkoli obtožuje.
Jaz tudi mislim, da so Salome pred dvobojem znervirali in da sploh ni prav poslušala vprašanj ampak se ji je še vedno v glavi vrtel tisti film z Goranom. Tisti jok pa je bil menda kar mešanica obeh zadev skupaj (laži in poraz).
Kakorkoli, nisem na njeni strani, dobila je to, kar je iskala, obnaša se kot otrok, ob prvi priliki bo izdala vsako osebno stvar, samo da bi si "prislužila" odobravanje drugih ali pa da bi drugega človeka prikazala v slabi luči. Vedno skuša osebo osramotiti pred drugimi, grozna oseba je. Meni res ni jasno, kako je lahko velika večina gledalcev na njeni strani. Pašnik, res.
Jaz tudi mislim, da so Salome pred dvobojem znervirali in da sploh ni prav poslušala vprašanj ampak se ji je še vedno v glavi vrtel tisti film z Goranom. Tisti jok pa je bil menda kar mešanica obeh zadev skupaj (laži in poraz).
Kakorkoli, nisem na njeni strani, dobila je to, kar je iskala, obnaša se kot otrok, ob prvi priliki bo izdala vsako osebno stvar, samo da bi si "prislužila" odobravanje drugih ali pa da bi drugega človeka prikazala v slabi luči. Vedno skuša osebo osramotiti pred drugimi, grozna oseba je. Meni res ni jasno, kako je lahko velika večina gledalcev na njeni strani. Pašnik, res.
LP Marko
je povedal identično zgodbo kot Salome,Slabo si poslušal. Bistveni del je "zarota" proti Arturju. Da skratka Goranov motiv ni, da bi imeli mir pred Salome, ampak da bi ona šla ven zato, da bi njega postavila za glavo in bi lahko potem izvedel akcijo eliminacije Arturja.
Šele čisto na koncu je Goran Maji priznal, da je res nekaj takega govoril Salome (ko mu je Salome rekla, da je njegova ponudba brezveze, ker itak ne more zmagati proti Arturju, in ji je potem opisal nekaj možnosti, kako bi lahko zmagal).
V glavnem, po mojem se Salome dejansko ni lagala. Morda je nekaj tistega, kar ji je Goran razlagal, malo po svoje razumela, vprašanje je samo, ali je to Goran mislil resno, ali pa ji je samo neke zgodbice razlagal, da bi jo pač prepričal, da gre ven. V vsakem primeru Goran drugim ni povedal vsega, sploh pa ne tam v areni.
O.
;-) ::
Salome ni lagala-je moje mnenje.
Goran ji je mogoče malo dvoumno govoril o zadevi, ona je malce priredila in zbrka je bila tukaj. Maja P in Maja M mi gresta na živce, ker sta kot brez hrbtenice. Samo jamrata v kamero. No, saj je več takih zadnje čase:)
Goran ji je mogoče malo dvoumno govoril o zadevi, ona je malce priredila in zbrka je bila tukaj. Maja P in Maja M mi gresta na živce, ker sta kot brez hrbtenice. Samo jamrata v kamero. No, saj je več takih zadnje čase:)
še okapi podlega salome. :)
goran je lepo razložil, kako je s to zgodbo: ni je hotel imeti več v svoji družbi (odjebal jo je, ker mu je šla že na živce) in se mu je maščevala. enostavno. pa tudi če bi bilo vse res, kar je salome govorila, ni to nič takega. vsekakor pa ne neka zarota, kakor ona predstavlja stvar. to je del igre, da skušaš zase narediti čimboljšo kombinacijo. vsi poznajo pravila igre in so med seboj tekmovalci. če si tekmovalec pa ni nujno da si tudi sovražnik.
za ljudi kot je salome, ki tako odkrito podjebavajo ljudi, ni prostora za nobeno toleriranje, ampak samo radikalno ignoriranje. ali pa še kaj hujšega.
goran je lepo razložil, kako je s to zgodbo: ni je hotel imeti več v svoji družbi (odjebal jo je, ker mu je šla že na živce) in se mu je maščevala. enostavno. pa tudi če bi bilo vse res, kar je salome govorila, ni to nič takega. vsekakor pa ne neka zarota, kakor ona predstavlja stvar. to je del igre, da skušaš zase narediti čimboljšo kombinacijo. vsi poznajo pravila igre in so med seboj tekmovalci. če si tekmovalec pa ni nujno da si tudi sovražnik.
za ljudi kot je salome, ki tako odkrito podjebavajo ljudi, ni prostora za nobeno toleriranje, ampak samo radikalno ignoriranje. ali pa še kaj hujšega.
še okapi podlega salome.Niti ne. Bolj je to, da se mi Goran ne zdi tako nedolžen, kot se dela. Zakaj recimo ni tega svojega načrta, da Salome zmagovalec, kdorkoli pač to bo, plača jurja evrov, če takoj gre, predstavil drugim. Po mojem bi se večina strinjala. Se mi zdi čisto možno, da je Salome postavil pogoj, da ga tudi za glavo postavi, česar drugim ni priznal.
O.
zakaj ni drugim predlagal, da naj ji zmagovalec plača, če gre ven? ker ni hotel deliti tujega denarja. poleg tega je za arturja lahko predvideval, da kaj takega ne bi hotel narediti. poleg tega je ona na njih gledala kot na sovražnike in najbrž tudi ne bi hotela od njih denarja. od gorana pa bi, ker sta se do tistega trenutka dobro razumela.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tsh2 ()
sobotna oddaja je predvsem pokazala, koliko se tekmovalci bojijo arturja, oziroma kaksen mind control je uspel izvesti nad clani druzine. ti so namrec tako presrani, da niso pripravljeni niti javno priznati, da je kmetija igra, in da tudi sami razmisljajo, kako premagati ostale, da bi se prigrebli do glavne nagrade. primer goranovega laganja je samo lepo prikazal dejansko stanje na kmetiji. namrec da se vsi delajo, da so na kmetiji na dopustu, na skrivaj pa delajo svoje plane. to da je bil zaenkrat mir, je cista posledica tega, da se spravljajo na najsibkejse clane druzine v stilu isolate and annihilate. pricakoval sem, da se bo stvar v kratkem spremenila, toda ravno ta teden prideta dve novi clanici, nad katerimi se bodo "modreci" lahko se naprej izzivljali.
donfilipo ::
.....Kolikor sem jaz 'parapsihološko' videl ima Salome dva problema. Eden nima dobro določenega spola, pa tudi jezika ne. To zna biti kar tretina vitalnih določevalcev. Arthur ima navidez mnogo manjši problem. Alko. Neha piti...unovči šole....se etablira in ...potem spozna, kje je glavna napaka???
.... No tudi za Salome bi se našla spodbudna beseda: Če zdaj ni v redu...medicina je relativna veda. Bogec je stvar poštimal zelo relativno. Iz 'palčke' je doktor naredil luknjico in če ni v redu samo: 'začepiš usta, nos, guzu in jako duvneš'....e voila opet čuna:)
.... No tudi za Salome bi se našla spodbudna beseda: Če zdaj ni v redu...medicina je relativna veda. Bogec je stvar poštimal zelo relativno. Iz 'palčke' je doktor naredil luknjico in če ni v redu samo: 'začepiš usta, nos, guzu in jako duvneš'....e voila opet čuna:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
becomes revolutionary act. Orwell
tale artur ima hude probleme. ni samo to da je tezek alkic. od cloveka s takimi referencami bi pricakoval nekaj povsem drugega. da ne omenjam, da je star 45 let, brezposeln in odvisen od starsev (poglej si oddajo na info.tv). rednih prihodkov nima, denar mu pada dobesedno "iz neba", kot je sam rekel. zaradi dogajanja na kmetiji ga je zapustila redna partnerica. bo dovolj?
tudi goranovo obnasanje mi je precej ogabno. oce dveh otrok se pred celo slovensko javnostjo daje dol z drugo zensko.
mislim da je v primerjavi s tema dvema klepcema salome izredno normalna oseba, katere slabost je edino to,da ima dolg jezik in da se ne pusti komandirat slabicem.
tudi goranovo obnasanje mi je precej ogabno. oce dveh otrok se pred celo slovensko javnostjo daje dol z drugo zensko.
mislim da je v primerjavi s tema dvema klepcema salome izredno normalna oseba, katere slabost je edino to,da ima dolg jezik in da se ne pusti komandirat slabicem.
Ne vem, zakaj bi imel Artur problem z alkotom (takrat, ko alkota ni)? Nisem opazil, da bi imel kakšne abstinenčne težave ali kaj podobnega. Ko se napije, jih pa pravzaprav tudi nima, ker se mi zdi, da ne spada med tiste, ki postanejo agresivni, ampak med one, ki postanejo dobrovoljni.
Arturjev problem je, ker se ima za bolj pametnega, kot je v resnici. Dokler je v takšni družbi, ki tega ne uspe ugotoviti, uspeva, ko je to poskušal izvajati na faksu, je bil pa eden od izjemno redkih, ki ga niso habilitirali.
O.
Arturjev problem je, ker se ima za bolj pametnega, kot je v resnici. Dokler je v takšni družbi, ki tega ne uspe ugotoviti, uspeva, ko je to poskušal izvajati na faksu, je bil pa eden od izjemno redkih, ki ga niso habilitirali.
O.
Goranovo obnašanje je že ogabno, samo da se pa daje dol z drugo pa nevemo. Upam pa da Majo P tisti fant ki ga ma pusti, ker je bolj kot ne "radodarna".
Strinjam se z Okapijem, da Artur misli da je bolj pameten kot je v resnici. Sploh nevem kako mu je prišlo na pamet da on "vodi" kmetijo že od začetka, vendar vsekakor mu uspeva in pohvala.
Čudno se mi je zdelo zdaj ko je bil Marijan uradno glava družine ampak je vedno tam na tistem delu mize, ki drugače sedi glava sedel Artur-hlapec. Nimam nič proti, samo vsaj obnašal bi se lahko kot hlapec in bi sedel tam ko je njeogovo mesto. Marjan bi se sigurno skregal če bi tam sedla Salome, do Arturja pa čuti nek rešpekt. Marjan je Arturju z vsakim tednom bolj podvržen, vsi ostali člani pa mu sledijo.
artur, marjan, goran in maja p. so ze od vsega zacetka dogovorjeni, da v glasovanjih podpirajo en drugega. to se je lepo vidlo recimo pri marjanu in maji, ki sta bila ves cas naklonjena salome, a na koncu sta glasovala proti njej, tako kot vsi ostali. se pravi nek interni dogovor.
ker kot sem rekel, je bila mozna tudi drugacna taktika, da bi namrec zenske zacele izlocati moske. ta taktika je v bistvu zelo dobra, ker dobijo karto za zadnji teden 4 osebe, potem pa odlocitev itak ni vec v njihovih rokah.
ker kot sem rekel, je bila mozna tudi drugacna taktika, da bi namrec zenske zacele izlocati moske. ta taktika je v bistvu zelo dobra, ker dobijo karto za zadnji teden 4 osebe, potem pa odlocitev itak ni vec v njihovih rokah.
Sploh nevem kako mu je prišlo na pamet da on "vodi" kmetijo že od začetka,Od vseh je edini, ki mu je vsaj približno jasno, kaj je kmetija. Konec koncev je veterinar in živi na vasi, kjer je "glava" svojega "posestva". Je pa njegovo znanje skoraj samo teoretično, to pa zna zelo spretno zakriti. Edini, ki je znal res kaj narediti z lastnimi rokami, je bil Fredi, vsi drugi so bolj mojstri besed. Ampak kot rečeno, Artur zna prepričljivo blefirati, dokler ima opravka z ljudmi, ki mu niso dorasli. Tista njegova metabiologija je na primer čisto navaden joke, da pa lahko to ugotoviš, se moraš vsaj malce spoznati na te reči.
O.
Lepo se vidi kako se lahko ljudje bojijo znanja.
Ki bi ga naj artur imel ne,sploh se mu niso besedno približevali,ker so mislil da niso v njegovi ligi...
Ampak tudi artur ima primitvno stran in bi ga lahko skockali...
Ki bi ga naj artur imel ne,sploh se mu niso besedno približevali,ker so mislil da niso v njegovi ligi...
Ampak tudi artur ima primitvno stran in bi ga lahko skockali...
Vajenc ::
Okapi, ti tega Šterna poznaš osebno?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Okapi, ti tega Šterna poznaš osebno?Osebno ne, ampak dokler se je še biološko udejstvoval, sva se gibala v istih družbenih krogih in sem slišal marsikaj
O.
Salome je lahko srečna ker je ta ćas v tej raznoliki družbi bil za njo najboljša psihoterapija kar jih lahk dobi!
Zato se je tut zjokala ker je duhovno umrla oz. psihično so jo potolkli in ji je to prišlo ven preko joka...so že bili psihično stabilnejši od nje,posebej artur...
Lahk je srečna,da v prihondnje ve oz. se lahko nauči iz svojih napak živet in tako ustavt svojo inpulzivnost do drugih...
lp
Zato se je tut zjokala ker je duhovno umrla oz. psihično so jo potolkli in ji je to prišlo ven preko joka...so že bili psihično stabilnejši od nje,posebej artur...
Lahk je srečna,da v prihondnje ve oz. se lahko nauči iz svojih napak živet in tako ustavt svojo inpulzivnost do drugih...
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LordTado ()
tale artur ima hude probleme. ni samo to da je tezek alkic. od cloveka s takimi referencami bi pricakoval nekaj povsem drugega. da ne omenjam, da je star 45 let, brezposeln in odvisen od starsev (poglej si oddajo na info.tv). rednih prihodkov nima, denar mu pada dobesedno "iz neba", kot je sam rekel. zaradi dogajanja na kmetiji ga je zapustila redna partnerica. bo dovolj?
ljudi je treba ocenjevati po tem, ali so dobri ali slabi. ne pa po nekih klišejih, kot jih ti. partnerica ga je zapustila zaradi latoye seveda, ne pa zaradi česa drugega. še vedno čakam, da slišim dobre argumente od enega artur-haterja, zakaj ga ne mara. to, da se dela preveč pametnega, da je potuhnjen hinavc ali da je alkoholik je drek argument. raje recite, da vam ni simpatičen, da kar nekaj naklada (ga ne razumete) in da čutite občutek manjvrednosti v razmerju do njega, pa bo.
Ne, veliko je pametnejših od njega pa ne nakladajo tako kot on.
Bravo, to je pravi argument.
Salome je pa žal preneumna, da bi se kaj naučila iz te lekcije. Poleg tega ima občutek, da je na njeni strani 3/4 Slovenije (kar je celo res) in njej je to potrdilo, da dela prav pa magari pri tem trpi. Kdo bi ji zameril?!
LP Marko
Ne, veliko je pametnejših od njega pa ne nakladajo tako kot on.
Kolko je on pameten imo ne ve nihče od aktivnih v tej temi. Jih je pa malo bolj načitanih od njega in ocean bolj neumnih, ki nakladajo občasno, vedno ali skoraj nikoli.
Včeraj sem Kmetijo ujel v zadnjem delu, kjer je Salome izjavila eno pametno za vse tiste, ki zganjate lažno moralo. Povedala je, da se zaveda svojih grdih besed, pa vendar se ona kletvic ni naučila preko medijev, ampak za domačim ognjiščem, od svojih staršev.
Woody Allen
Woody Allen
Tu ne morš verjet nobenmu,kaj je goran govoril kaj salome...
Če me občutek ne vara pa salome tako prepričana v samo sebe da sebi verjame,ampak mislim da je to bla šola za njo in se je začela malo brzdat.
Ker če verjameš samo sebi in nukomur drugemu,se lahko v primeru da nimaš prav grdo opečeš in zameriš folku,takih je pr nas polno in so večina sami v družbi,ker včasih trdijo da je črno belo,pa če sam ve da nima prav,bo trdil da ma zaradi pokvarjenega ego-ja...
Če me občutek ne vara pa salome tako prepričana v samo sebe da sebi verjame,ampak mislim da je to bla šola za njo in se je začela malo brzdat.
Ker če verjameš samo sebi in nukomur drugemu,se lahko v primeru da nimaš prav grdo opečeš in zameriš folku,takih je pr nas polno in so večina sami v družbi,ker včasih trdijo da je črno belo,pa če sam ve da nima prav,bo trdil da ma zaradi pokvarjenega ego-ja...
Kolko je on pameten imo ne ve nihče od aktivnih v tej temi. Jih je pa malo bolj načitanih od njega in ocean bolj neumnih, ki nakladajo občasno, vedno ali skoraj nikoli.
Kak veš da je on pameten?
Ker ima 2 doktorata? 2 doktorata ne pomenita nič. Moj bratranec ima doktorat, pa si nezna toplega sendviča naredit in ko se pogovarjaš z njim je slabše ko kaka 17 letna blondinka ženskega spola.
Jaz ne rečem da je Artur pameten, ker mi z ničemer tega ni dokazal, razen z tem da je povedal da je veliki mislec, da ima 2 doktorata in uporablja izbrane besede. Če ga gledamo kako govori, premišljeno in počasi ter kako izbira besede še ne pomeni da je zaradi izbora besed pameten, vidimo samo da se dela pametnega. Vsak lahko naklada kot on.
Kak veš da je on pameten?
Sej pravim, da verjetno noben od tu sodelujočih tega ne ve.
Ker ima 2 doktorata? 2 doktorata ne pomenita nič. Moj bratranec ima doktorat, pa si nezna toplega sendviča naredit in ko se pogovarjaš z njim je slabše ko kaka 17 letna blondinka ženskega spola.
Z dvema doktoratoma mora definitivno biti bolj načitan od povprečja oz. večine. Pamet je pa širši pojem in jo pri Arturju takole iz parih stavkov ne moremo ovrednotiti. Zame je Artur govoril smiselno in dosti bolj modro od ostalih nastopajočih.
Woody Allen
Woody Allen
Kolko je on pameten imo ne ve nihče od aktivnih v tej temi.Koliko je kdo pameten, je itak težko vedeti, še za sebe, drugače pa mi je precej jasno, kaj je Artur dosegel na svojem strokovnem področju, dokler se je še ukvarjal z znanostjo. Praktično nič.
O.
Jaz ne rečem da je Artur pameten, ker mi z ničemer tega ni dokazal, razen z tem da je povedal da je veliki mislec, da ima 2 doktorata in uporablja izbrane besede. Če ga gledamo kako govori, premišljeno in počasi ter kako izbira besede še ne pomeni da je zaradi izbora besed pameten, vidimo samo da se dela pametnega. Vsak lahko naklada kot on.
Kako pa bi tebi recimo Artur dokazal, da bi rekel, "u, ta je pa kr pameten".
LP Marko
Koliko je kdo pameten, je itak težko vedeti, še za sebe, drugače pa mi je precej jasno, kaj je Artur dosegel na svojem strokovnem področju, dokler se je še ukvarjal z znanostjo. Praktično nič.
To ti verjamem. Tudi ";-)" verjamem, da ga Artur ni prepričal, da je pameten. Pa vendar še 1X. Narediti 2 doktorata ni mačji kašelj. Pijanček kot je danes verjetno res ni zmožen udejstvovanja v nekih težkih strokovnih raziskavah. Mora pa biti mnogo bolj načitan, kot nek visokošolc oz. bolj kot ostali kmetje na Kmetiji. Če ni, ne verjamem v njegove doktorate ;)
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
Ja, saj jaz ne pravim, da ni brihten. V primerjavi z drugimi modeli na Kmetiji je Einstein. Njegov problem je, da misli, da je bolj pameten, kot je v resnici.
Skratka, precenjuje se, kar ga na marsikaterem področju tepe, zato pa je iz znanosti zašel na medijsko-družabno sceno, kjer ljudje dol padejo že, ko slišijo, da je dr. in za metabiologijo mislijo, da je vrhunska znanost, kaj pomeni, da na faksu ni mogel postati asistent ali docent pa itak ne razumejo.
Pa doktorat ima samo en v resnici. Dvojni dr. je zato, ker so vsi diplomirani veterinarji, tako kot zdravniki, doktorji (ampak ne znanosti). Doktoriral je pa na biologiji, z eno pretežno teoretično-filozofsko temo (biološki altruizem).
O.
Skratka, precenjuje se, kar ga na marsikaterem področju tepe, zato pa je iz znanosti zašel na medijsko-družabno sceno, kjer ljudje dol padejo že, ko slišijo, da je dr. in za metabiologijo mislijo, da je vrhunska znanost, kaj pomeni, da na faksu ni mogel postati asistent ali docent pa itak ne razumejo.
Pa doktorat ima samo en v resnici. Dvojni dr. je zato, ker so vsi diplomirani veterinarji, tako kot zdravniki, doktorji (ampak ne znanosti). Doktoriral je pa na biologiji, z eno pretežno teoretično-filozofsko temo (biološki altruizem).
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Isotropic ::
lol, sem prebral tole zadnjo stran in me je fajn prijelo, da pogledam tisto sobotno kmetijo. se da to kje videti na netu? btw ni mi jasno, kaj gre artur z latoyo delat, ce ma res redno partnerico...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
Pa doktorat ima samo en v resnici. Dvojni dr. je zato, ker so vsi diplomirani veterinarji, tako kot zdravniki, doktorji (ampak ne znanosti). Doktoriral je pa na biologiji, z eno pretežno teoretično-filozofsko temo (biološki altruizem).Zanimivo :) Od tukaj torej načitanost o altruizmu. To zna zgleda pijan na pamet sredi noči v spodnjih gatah ;) Mah, faca je vseen ...
Woody Allen
Woody Allen
Isotropic ::
tudi objav na cobissu nima nic. me pa nekako ne cudi, da je pijanec, glede na naslov doktorata
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MerlinOddelek: Sedem umetnosti | 2354 (2081) | draciel |
» | zakaj ljudje gledajo Kmetijo in podobno (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5186 (4213) | BigWhale |
» | KmetijaOddelek: Loža | 1594 (970) | BmN |
» | KmetijaOddelek: Loža | 3914 (2469) | reeves |
» | KmetijaOddelek: Loža | 2119 (2118) | Super Sonic |