Forum » Izdelava spletišč » Ocenjevanje
Ocenjevanje
DiTi ::
S pomočjo phpja sem si naredil preprosto skripto za ocenjevanje slik. Zdaj me pa zanima, katera je najboljša rešitev za preprečevanje večkratnega glasovanja.
Naredim s coockiji? Ali boljše beleženje ipjov v txt datoteki ter preverjanje, ali je še kdo glasoval? Še kakšna druga možnost?
Naredim s coockiji? Ali boljše beleženje ipjov v txt datoteki ter preverjanje, ali je še kdo glasoval? Še kakšna druga možnost?
DiTi ::
Sem naredil kar z coockiji, glede na to da ne gre za neko bistvo če je en glas več ter dvomim da bo kdo izkoriščal glasovanje v večih brskalnikih :D
techfreak :) ::
Če izklopiš cookije v brskalniku lahko večkrat glasuješ.
Poleg tega kakšen cURL ne upošteva cookijev in lahko imaš zelo hitro zelo veliko novih glasov.
Poleg tega kakšen cURL ne upošteva cookijev in lahko imaš zelo hitro zelo veliko novih glasov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasovanje brez prijaveOddelek: Izdelava spletišč | 829 (543) | Tody |
» | Preprečevanje večkratnega glasovanjaOddelek: Programiranje | 1836 (1564) | dbevfat |
» | Kaj je IPOddelek: Pomoč in nasveti | 1489 (1060) | pingo76 |
» | Zloraba anket oz. kako beležiti unikatne glasoveOddelek: Izdelava spletišč | 1642 (1478) | #000000 |
» | Navidezna sprememba IP-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 2306 (2306) | StratOS |