» »

Kamp Lucija ali Kamp Adria

Kamp Lucija ali Kamp Adria

Napoleon II ::

Razmišljam, da bi šel za vikend na slovensko obalo. Pa me zanima kateri kamp je bolši. Lucija v Portorožu ali Adria v Ankaranu? Kakšne izkušnje in mnenja?
LP

PacificBlue ::

V Luciji še nisem bil, bil sem pa v kampu v Ankaranu. Pač nekaj povrečnega, mogoče je fajn ker je obala urejena, imaš tuše,wcje, pomol(mislim da 2), izposoja čolnov...kamp je urejen,ima tudi trgovino,kafiče..v bližini je nočni klub, pa tud ankaran je blizu. Imeli smo samo slabo izkušnjo 1x z vlomom in krajo v prikolico, pa slaba stran je še, ker je v bližini kopersko pristanišče..pa do Portoroža in Pirana nimaš ravno blizu:).
I’m out.
:3

Phoebus ::

Bil sem v obeh, pa me noben ni navdušil...ključni pri kampu so mi WC/tuš (parcelo in elektriko lahko dobiš praktično povsod). V adriji imajo [vsaj na koncu kjer sem bil] tuše in pipe brez regulacije temperature...kar zna bit dokaj neprijetno ker:
- so pipe na "gumbe" ki jih je treba vsakih 5 sekund pritiskat (takoj zapre)
- pod tušom ne moreš naštimat vode po želji. Ker se meša z vodo iz kolektorjev, je podnevi vroča kot satan, proti jutri pa prijetno hladna
- v WCju na našem koncu so bili vsi WCji razen enega ki je pogosto zjahan (vrata kabine) na štrbunk.

Drugače pa saj veš---če si mlad, je lucija boljša lokacija ker je zraven potrorož in več dogaja, ankaran je mirnejši (tudi kamp).
Tako da glede WC in tuš predlagam lucijo. Čeprav so vsi ogabni, so (mi) bili tisti v luciji manj :-)

Fave ::

Pojdi v kamp na belvederu. Zame najboljši kamp na SLO obali. Edino do morja maš malo dlje. Pač prišteješ še en pir za dol in enga za gor. In to je to.
My mind's a hyper tool that fixes everything.

;-) ::

V obojih sem biu.

V Ankaranu je svinjska voda v bazeno in v morju. V Luciji pa je butasto ko nesmeš bit na obali po 11uri pa še zateženi so varnostniki. Skoči preko meje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kempiranje s šotori na slovenski obali

Oddelek: Loža
4010838 (7679) para!
»

Kamp Lucija

Oddelek: Loža
268157 (3728) oresnk
»