SD kartice
vir: WikipediaNovice » Grafične kartice » Toshiba s prvo 64 GB SDXC kartico
PrimozR ::
Pravzaprav CFa ne uporabljajo le entry modeli (350/400/450/500D, D40/60, verjetno tudi 1000D in D5000 ter morda še D90). Tako da večina DSLRov je lepo na CFu :)
3p ::
Sem šel preverit: Nikon do D90 seveda, Pentaxi (vključno s K20 in K7) in torej Samsungi, pri Sonyju imajo vsi poleg CF/SD še spomin-štango, Olympusi imajo SD in CF... Pa saj ne da bi bilo življenjsko pomembno...
MrStein ::
Sem mislil napisat naj že opustijo te iks in ipsilon standarde in uporabijo USB, ampak pol vidim 60 MB/s, o katerem USB žal lahko le sanja.
Nič, kaos se nadaljuje.
Nič, kaos se nadaljuje.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
PrimozR ::
Sem šel preverit: Nikon do D90 seveda, Pentaxi (vključno s K20 in K7) in torej Samsungi, pri Sonyju imajo vsi poleg CF/SD še spomin-štango, Olympusi imajo SD in CF... Pa saj ne da bi bilo življenjsko pomembno...
Koliko profijev uporablja aparat, ki ni Nikon oz. Canon?Še vedno je večina na CF ;)
driver_x ::
CF kakašne hude prednost pred SD nima. Uporaba v profesionalnih modelih je po moje bolj zaradi navajenosti tovrstnih uporabnikov na ta format.
Matko ::
CF kakašne hude prednost pred SD nima. Uporaba v profesionalnih modelih je po moje bolj zaradi navajenosti tovrstnih uporabnikov na ta format.
Robustnost ?
Pri celotni opremi je večji volumen CF kartice zanemarljiv
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37537 (12593) | LuIK |
» | MICRO SD kartica - katera je najhitrejša ?Oddelek: Kaj kupiti | 6119 (4911) | Pithlit |
» | 32 GB microSD, 64 GB SDXC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8600 (7246) | Lonsarg |
» | SDHC kartica za Canon SX10isOddelek: Pomoč in nasveti | 2676 (2623) | NavadniNimda |