» »

Odpiranje s Programom...Lepo Prosim Za Pomoč

Odpiranje s Programom...Lepo Prosim Za Pomoč

Twixz ::

No, moj problem je sledeč:
Ko hočem zagnati kakšen program npr. Mozzila Firefox, se mi odpre okence in mi napiše odpiranje s programom...In jaz izberem, odpri s programom Firefox...In mi lepo zažene...Pri igrah je pa malo drugače...Ko sem zagnal Empire Earth 1 (STARA igra) se mi je odprlo isto okence kot pri mozzili...in jaz sem dal prebrskaj in izbral ikono ki jo imam na namizju za EEI, ampak mi je ni zagnalo.Potem sem moral najti ikono ki jo imam v Program Files da mi je igro zagnalo...Prej sem samo zagnal ikono na namizju in je že delalo...To okence se mi je začelo pojavlati danes ko sem odkril da imam 38 virusov...Vse sem zbrisal, internet dela prehitro:D:D, ampak to okence mi gre pa že pošteno na živce...Kako se ga znebiti?A še imam mogoče kakšen virus?

HVALA, LP Kobe:)

jan01 ::

S katerim antivirusom si čistil?
Počisti še s avptool(samostojni kaspersky), superantispyware, malwarebytes antimalware

Twixz ::

Vseeno mi še odpira to okence...PROSIM LEPO ZA POMOČ...HVALA!

solatko ::

Nova instalacija.

Malajlo ::

Imel si virus, ki se je napopal ... blah, preveč za razlagat...
Popucaj še ostanke virusa iz registra. Malwarebytes preizkusi, ker ročno bo najbrž preveč.

Twixz ::

Aha...hvala bom poskusil in napisal če mi je pomagalo...Zaenkrat Hvala lepa:D

Twixz ::

Ammm...najšel sem Malwarebytes, vendar je več verzij...A mi lahko prosim poveste katera verzija je prava ali pa mi nekdo pošlje link iz kod si ga potegniti.Hvala!

jan01 ::

Najnovejšo. Pa si sploh poskenral s avptool?

Twixz ::

Sem.Našlo mi je kar nekaj virusov in sem vse zbrisal, ampak še vedno se mi prikazuje okence odpiranje s programom.
Zdaj pa res nevem več kaj narediti.:(:(

solatko ::

Bistvo vse nesnage je, da naredi čim več škode, ter, da se jo težko odstrani, to pomeni, da pri popolni odstranitvi, po navadi, izgubimo določen del funkcionalnosti programov, izgubijo se podatki, uničijo se določeni dokumenti, slike, povezave......
Prvo pravilo je, da se vse pomembne stvari naredi v več izvodih in se jih spravi na več različnih medijev. Če imamo to urejeno, enostavno postavimo frišno instalacijo in s tem za nekaj časa odstranimo vse negativne programe - to je najhitreje in edino popolnoma učinkovito. Lahko si naredimo sliko ob novem instalu, ter tako za naslednjič, prihranimo ogromno časa in živcev. Z visto in w7 lahko te kopije naredimo kar z OS, za XP-je uporabimo nek namenski program. Čiščenje nesnage je precej bolj časovno dolgotrajen proces, pa še rezultati so sila vprašljivi (po navadi se problem pojavi po nekaj dneh).

Twixz ::

Aha...hvala za obrazložitev.In....Ka naj zdaj naredim, če smem vprašati?

solatko ::

Nekam si presnemi še nekopirane važne podatke, potem pa veselo novo instaliranje, izdelavo slike, po uspešnem instalu, vnos podatkov za pošto in linkov za največkrat obiskane strani, kakšen soliden AV program in delo je končano. Seveda pa je odvisno kateri OS boš dal gor. Če imaš kolikor toliko soliden računalnik (vsaj p4 3,0Ghz in kakšne 2GB rama), priporočam Windows 7 - do 1.6.2010 je testna varianta brezplačna. Ta sistem ima vgrajeno kompletno orodje za izdelavo backup-a celotnega sistema, tako da naslednjič, samo recovery.

Twixz ::

In kako se opravi novo instaliranje če smem vprašati še to?

Meizu ::

Vtakneš CD z Winsi gor, v Biosu naštimaš da je 1st bootable device CDRom (če tega še nimaš naštimanga) in nato zaženeš instalacijo. Nato samo slediš navodilom in to je to.

Malajlo ::

In kako se opravi novo instaliranje če smem vprašati še to?

Predlagam, da najdeš kakšnega vaškega guruja, ki ti bo to naredil. Če sprašuješ, kako se namešča sistem, potem ti najbrž precej stvari ne bo delovalo, porabil boš čas, živce itd...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MOHAA problem

Oddelek: Igre
7815 (547) Havq
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15443069 (25109) BorutK-73
»

Policija. POZOR! Vaš spletni brskalnik je blokiran iz varnostnih razlogov nižje.

Oddelek: Omrežja in internet
3312081 (5935) marvin42
»

READER_S.EXE, virus, da gate trga !!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
152710 (1839) ^TMS^
»

ne morem odpreti diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
133559 (2941) rockrose

Več podobnih tem