Forum » Hlajenje in modifikacije » HD4850 - kateri aftermarket hladilnik?
HD4850 - kateri aftermarket hladilnik?
chicolino ::
Glede na to da je moja hd4850 zelo zelo zelooo preglasna, bom kupil nov hladilnik. Ker pa nisem nikoli kupoval hladilnike za grafične, nimam pojma katerega bi kupil. Predvsem kar hočem od hladilnika je da je skoraj neslišen ko grafična počiva (idle) in pa da jo uspešno hladi ko jo mora. Hladilnik lahko zavzame 2 slota.. imam prostora :P
Prosim za nasvete.
Hvala
Prosim za nasvete.
Hvala
axee ::
Mislim da je Scythe Musashi super izbira zate, ker tvoja kartica sploh ni tako zelo vroča boš lahko imel vse ventilatorje na minimum (preverjeno neboš slišal), hladilo pa bo veliko bolje kot katerikoli stock hladilnik.
So seveda še druge opcije, aje za tvoj primer hladilnik popoln. Na AGT ga dobiš za 33€, kar se mi zdi best P/P hladilnik.
LP
So seveda še druge opcije, aje za tvoj primer hladilnik popoln. Na AGT ga dobiš za 33€, kar se mi zdi best P/P hladilnik.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU hladilnik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54626 (3922) | freesty |
» | Temperatura grafične karticeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4694 (3563) | Sale_One0 |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10136 (8271) | Jst |
» | Test: Zalman 700Cu-Led na 7800GTXOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2657 (1640) | jackorsen88 |
» | Hladilnik od Zalmana in hlajenje gf600gtOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2273 (1866) | T-Majo |