Forum » Kaj kupiti » Problem z Philips slušalkami
Problem z Philips slušalkami
tibor_09 ::
Pozdravljeni!
Pred nekaj dnevi sem si kupil Philips SHP2700 slušalke. Problem je v tem da mi ob določenih komadih škripajo čeprav imam glasnost na 20%. Uporabljam jih na prenosniku amilo Pi 3540 in nevem kaj je lahko težava; z mojim prenosnikom, slušalkami ali samo slabo kvaliteto teh komadov.
Hvala, LP
Pred nekaj dnevi sem si kupil Philips SHP2700 slušalke. Problem je v tem da mi ob določenih komadih škripajo čeprav imam glasnost na 20%. Uporabljam jih na prenosniku amilo Pi 3540 in nevem kaj je lahko težava; z mojim prenosnikom, slušalkami ali samo slabo kvaliteto teh komadov.
Hvala, LP
Okapi ::
Če "škripajo" samo pri nekaterih komadih, je očitno nekaj narobe s temi komadi. Krivdo prenosnika izključiš tako, da te komade predvajaš na kakšnem drugem računalniku, krivdo slušalk pa tako, da komade poslušaš s kakšnimi drugimi slušalkami.
O.
O.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amplifier + DAC - Gustard A20H - kvaliteta zvokaOddelek: Zvok in slika | 1838 (1485) | smarkic |
» | tablet PC ali netbook?Oddelek: Kaj kupiti | 3096 (2925) | SLO_Matej |
» | Nova zvocna kartica? kero vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 1507 (1035) | Pesimist |
» | Asus prenosnik v akciji, se splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2904 (2009) | carpenter |
» | Ker mp3 player?Oddelek: Kaj kupiti | 838 (756) | jerry2000 |