» »

kateri lcd tv?

kateri lcd tv?

samsung113 ::

Torej kateri LCD TV mi predlagate do cene nekje 400€?

TOP ::

Je škoda kupovat za tak denar,ker ni ne vem kake izbire.

samsung113 ::

Kaj naj bi to pomenlo,da se ne splača do 400€ nič kupovat?
Razmišljam o tem:
http://www.mimovrste.com/artikel/135013...
in nek majhn domači kino..http://www.mimovrste.com/artikel/170002...

Je vredno svojega denarja to?

TOP ::

Glede TV,nimaš dosti izbire,edino jaz LG ne bi kupoval.Kar se tiče domačega kina,pa bi rajši vzel ene zvočnike pa en WD tv za filme.

gorici ::

Tole kar si izbral je za današnje čase več kot uredu izbira.:)

samsung113 ::

Se mi je zdelo :P

Likalnik ::

Pozdravljeni!

Kupujem nov tv sprejemnik in me zanima kaj mislite in kakšne izkušnje imate z določenimi modeli. Nisem zahteven kupec in mi ni pod nujno imeti razne priključke za ps3 in podobno šaro. Važno je da je slika čim bolj kakovostna in, da bo delal vsaj 10 let Very Happy

Pripravljen sem pa odšteti cca 1000€. 100 evrov gor ali dol.

Prvi za katerega sem že kar odločen, da bi ga vzel je tale:

http://www.mimovrste.com/artikel/135013...

Potem pa še malo bolj raziskujem in za par 100 evrov več sem našel tegale:

http://www.mimovrste.com/artikel/135013...

Sam se ne spoznam preveč dobro na tv-je približno se mi sanja zakaj je kej, da bi bil kakšen profi pa bolj ne. Mi lahko svetujete, je res un za cca 400€ toliko boljši ali tle bolj malenkosti pridejo do izraza.
Kot prvo in najbolj pomembno me pa zanima, če je sploh vredno oziroma če je pametno kupiti za toliko denarja recimo 1100€ prvi model katerega sem vam pokazal ali dobim za isto količino denarja boljši tv druge znamke.

Hvala za odgovore

LapD ::

Dal si linka na dva identična tvja (ali je bila pomota?). Edina razlika je v diagonali zaslona. Prvi je 102 cm, drugi pa 117. Drgač je pa model tvja dobra izbira, če poveš koliko bo od tvja oddaljen kavč, fotelj, karkoli bomo videli katerega se bolj splača ;) Če si recimo 3 metre stran definitivno 46 inčnega, če denar ni prevelka ovira. Ga dobiš pa v Avstriji 300€ ceneje.
web&motion designer

Likalnik ::

Hvala za odgovor. Nisem se zmotil vendar piše takoj ob sliki 102cm, potem sem bolj natančno pogledal, ko sem malo po scrolal nižje, da piše 117. Zato nisem vedel kje je finta pač oba naj bi bila 102, zgleda da je napaka v oglasu.

Ja kavč je definitivno oddaljen 3 metre od tvja in je na sredi sobe, če bi ga pa dal na konec sobe je pa 6 metrov kot bi reku keks;)

Imam eno vprašanje še, malo sem prebiral vse skupaj in opazil, da je pomembno katero povezavo oziroma na katerem operaterju gledamo tv. Pri T-2 je baje dobra slika (mislim, ko gledamo navadne programe, pop tv, kanal a itd) na tako velikem ekranu, kako je pa to z kabelsko povezavo? Vem, da je slika čist huda, če gledam blue-ray filme, vendar je problem, da bi starša rada ta tv in kolikor jih jaz poznam sploh ne vesta kaj so to BR filmi in predvsem rabita čisto sliko na navadnih programih, pa zaželjeno je da je ekran velik 102 mislim pa da bi jih prepričal tudi v 117;)

clancy ::

No, za navadne programe je na plazmah lepša slika. In z kakim Panasonicovim G10 modelom bi še imel tudi na BR lepšo sliko.
Z temle naprimer:

http://www.mimovrste.com/artikel/135013...

LP!

Likalnik ::

aha, hvala ti za odgovor, bom malo doma predlagal, da bi za njiju mogoče res bolj prav prišla plazma. Sem našel na tem forumu prav temo o temu tv-ju in sem si tam lahko več prebral.

Vprašal bi samo še dopisovalca LapD, kje v avstriji se dobijo cenejše tv-je, ker sem iz Bleda in mi avstrija ni daleč. Tako da bi se pozanimal še tam o določenih modelih.
Hvala vam za odgovore.

LapD ::

Če si blizu meje sploh super. Poglej recimo na stran http://www.electronic4you.si . Konkretno sem zdej pogledal 46 inčni W5500 pride 1220€, zadevo naročiš, se zapelješ do Celovca (zraven še na izlet, shoping) in osebno prevzameš. Odlično bi ti sedla tudi Panasonivoca plazma GW10. Bo pa slika iz navadnega (SD) signala v začetku na oko vsekakor slabša kot si sedaj navajen predvidevam iz manjšega katodnega TVja. Predvsem zaradi velikosti ekrana. Manjša razlika je tudi med digitalno in navadno kabelsko televizijo a ne tako občutna, bolj je odvisna od ponudnika kot od televizije same. Ko se navadiš malo na vse skupaj je povsem sprejemljivo, ko pa zašpilaš kak blu-ray material je pa sploh zgodba zase ;)
web&motion designer


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup novega TV

Oddelek: Zvok in slika
358370 (7529) nejc1337
»

nov LCD televizor

Oddelek: Kaj kupiti
193919 (3097) zoot

HD ready ali full HD? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6114311 (9687) Akssi
»

Kateri proizvajalec za LCD tv?

Oddelek: Zvok in slika
202623 (2214) huek111
»

Vaše Mnenje - nakup LCD TV

Oddelek: Zvok in slika
376074 (4545) thundercat

Več podobnih tem