Forum » Pomoč in nasveti » CMD
CMD
iceman3 ::
Pozdravljeni!
Imam nekoliko nenavadno željo, pa me zanima če je zadeva izvedljiva-zanima me namreč ali je možno da bi jaz npr. prejemal kakršne koli vrste novic preko CMD-ja z update intervalom npr. vsakih 10 sekund, tako da bi dobijal sveže novice, lahko je to samo kot link lahko pa tudi text.
Jaz sem začetnik na računalniškem področju pa bi prosil vse tiste ki se spoznajo na na take zadeve da mi odgovorijo-vnaprej se zahvaljujem!
Lp!
Imam nekoliko nenavadno željo, pa me zanima če je zadeva izvedljiva-zanima me namreč ali je možno da bi jaz npr. prejemal kakršne koli vrste novic preko CMD-ja z update intervalom npr. vsakih 10 sekund, tako da bi dobijal sveže novice, lahko je to samo kot link lahko pa tudi text.
Jaz sem začetnik na računalniškem področju pa bi prosil vse tiste ki se spoznajo na na take zadeve da mi odgovorijo-vnaprej se zahvaljujem!
Lp!
- spremenil: iceman3 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flipboard za androidOddelek: Mobilne tehnologije | 622 (579) | djordjevic |
» | Firefox 3.6 in 4.0 zamujataOddelek: Novice / Brskalniki | 4788 (3735) | mtosev |
» | email.si zaključuje svojo zgodbo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 13412 (10224) | FitnessBoy |
» | Rss odjemalec novicOddelek: Omrežja in internet | 1581 (1314) | Shatzy |
» | Najboljši rss/xml readerOddelek: Programska oprema | 2367 (1964) | Yeznick |