Forum » Pomoč in nasveti » particija
particija
a-aljo ::
meni enostavno ne prikaže particije d več
kaj narediti enostavno ko hočem spremeniti črko ali kaj noče spremeniti napiše da je nemogoče
....
disk pa mam razdeljen na c in d in v mojem računalniku mi kr naekrat ni več pokazalo particije d brez da bo kaj naredil
kaj narediti enostavno ko hočem spremeniti črko ali kaj noče spremeniti napiše da je nemogoče
....
disk pa mam razdeljen na c in d in v mojem računalniku mi kr naekrat ni več pokazalo particije d brez da bo kaj naredil
solatko ::
Ja poišči zaboga na googlu - vpiši HDD test, pa boš dobil celo verigo zastonj testerjev za trdi disk, med katerimi je tudi hdtune, potegni dol in stestiraj trdi disk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri nadgradnji na SSD diskOddelek: Strojna oprema | 1832 (1419) | mojster_joni |
» | Office 2007 problem, samodejno zapiranje worda, excela..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1425 (1265) | crniangeo |
» | pc pretvorna kartica IDE-SATA ne dela...Oddelek: Strojna oprema | 1948 (1777) | matrix2 |
» | TEŽAVE Z DISKOM.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (975) | mladec |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4884 (3866) | Dejk0 |