Forum » Navijanje » ene par stvari
ene par stvari
Klemenn ::
spet mam težave;
ko sem bil na morju sem prebral najmanj tri revije računalniške namreč...in ugotoil da nekatere kartice jemljejo spomin od sistemskega pomnilinka...zdej me pa zanima če bi jz lahko istu naredu z mojim voodoojem ki ima le 8mb...?je omžno...
drugo je..
imam c466@480 ;) in plato msi 6168 i440zx je chipset se mi zdi
pa lahk overlockam naprej edino na 525mhz...tm postaja zadeva že nestabilna...pa me zanima če se da dobit kaki editor za mojo plato da bi lahk spravu na 500mhz...al pa 510mhz..ni velik neki pa je..
ko sem bil na morju sem prebral najmanj tri revije računalniške namreč...in ugotoil da nekatere kartice jemljejo spomin od sistemskega pomnilinka...zdej me pa zanima če bi jz lahko istu naredu z mojim voodoojem ki ima le 8mb...?je omžno...
drugo je..
imam c466@480 ;) in plato msi 6168 i440zx je chipset se mi zdi
pa lahk overlockam naprej edino na 525mhz...tm postaja zadeva že nestabilna...pa me zanima če se da dobit kaki editor za mojo plato da bi lahk spravu na 500mhz...al pa 510mhz..ni velik neki pa je..
Klemenn ::
kaj v biosu naštimam...sem gledal za pomnilink pa nč...aja mam pa on board v3 2000 8mb pci...kot že veste
DavidJ ::
ne, ta kartica ne jemlje sistemskega rama.
in tudi noben druga, ki jo vstavis v racunalnik. to delajo le tiste, ki so integrirane na mobota.
in tudi noben druga, ki jo vstavis v racunalnik. to delajo le tiste, ki so integrirane na mobota.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup trdega diska ali Pc-jaOddelek: Kaj kupiti | 2186 (1574) | DeathKiller |
» | Intel box cooler - priklopOddelek: Strojna oprema | 1537 (1337) | Blinder |
» | navijanje PIII?Oddelek: Navijanje | 1346 (889) | jukoz |
» | integrirana graficnaOddelek: Strojna oprema | 835 (734) | Tomcater |
» | Problemi pri navijanuOddelek: Navijanje | 1927 (1546) | Mr.B |