Forum » Kaj kupiti » Kupujem monitor
Kupujem monitor
HighBane ::
Živijo!
Zaželel sem si nov 22'' LCD. Uporabljal ga bom za igre, filme in druge stvari. Grafična ima DVI-I in AVG izhod. Rad bi dal čim manj za LCD brez posebnosti, ki ne delajo razlike ob normalni uporabi (npr zelo visok kontrast, nizek odzivni čas, elegantno ohišje...)
Ne vem veliko o lcd-jih pa me zanima:
1) Kakšen kontrast priporočate?
2) Imajo monitorji naprodaj splošno možnost nastavljanja nagiba?
3) Kakšen link do kakšnega dobrega članka na kaj je treba ob nakupu gledat.
3) Sem prebral da lahko moški DVI-D priklop priklopiš na DVI-I. In me zanima, če je boljše, če iščem monitor z DVI-I priklopom ali mi DVI-D ne bo delal problemov?
4) Svetujete nakup kakega monitorja?
LP!
Zaželel sem si nov 22'' LCD. Uporabljal ga bom za igre, filme in druge stvari. Grafična ima DVI-I in AVG izhod. Rad bi dal čim manj za LCD brez posebnosti, ki ne delajo razlike ob normalni uporabi (npr zelo visok kontrast, nizek odzivni čas, elegantno ohišje...)
Ne vem veliko o lcd-jih pa me zanima:
1) Kakšen kontrast priporočate?
2) Imajo monitorji naprodaj splošno možnost nastavljanja nagiba?
3) Kakšen link do kakšnega dobrega članka na kaj je treba ob nakupu gledat.
3) Sem prebral da lahko moški DVI-D priklop priklopiš na DVI-I. In me zanima, če je boljše, če iščem monitor z DVI-I priklopom ali mi DVI-D ne bo delal problemov?
4) Svetujete nakup kakega monitorja?
LP!
- spremenil: HighBane ()
Calligula ::
Trenutno se ti najbolj splaca 24 incnega Full HD.
1. V Hoferju za 159 Eurov v akciji ta, ki ga imajo
alo
2. Samsung 2494HS prek spleta v Big bangu ali kjer je najceneje za cca 200 Eurov ampak vcasih je kje 180 Eurov.
Imata pa oba VGA, DVI in HDMI priklop, 3 leta garancije in 1920*1080 resolucijo kar je pravi HD.
V Hoferju so od jutri mislim, da in jih bo verjetno ze dopoldne zmanjkalo.
1. V Hoferju za 159 Eurov v akciji ta, ki ga imajo
alo
2. Samsung 2494HS prek spleta v Big bangu ali kjer je najceneje za cca 200 Eurov ampak vcasih je kje 180 Eurov.
Imata pa oba VGA, DVI in HDMI priklop, 3 leta garancije in 1920*1080 resolucijo kar je pravi HD.
V Hoferju so od jutri mislim, da in jih bo verjetno ze dopoldne zmanjkalo.
majlo ::
Imam LG M237WD-PZ pa sem z njim zelo zadovoljen zaenkrat. Sicer ima specifikacije nekaj takega kot je blondek predlagal, s tem da še ima vgrajen tv tuner. Tv še zaenkrat nisem sprobal, naj ti to pove nekdo ki je že.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvojni monitorOddelek: Strojna oprema | 3977 (2796) | BorutK-73 |
» | VGA na moderen GPU ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3500 (3107) | Netrunner |
» | Katero R9 280x/290 kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 34405 (29187) | chucki |
» | VGA na DVIOddelek: Pomoč in nasveti | 1137 (849) | Brias |
» | Vmesnik DVI-VGAOddelek: Zvok in slika | 1039 (950) | francek1 |