» »

slovenski čudežni zdravilec ter napovedovalec prihodnosti

slovenski čudežni zdravilec ter napovedovalec prihodnosti

boss-tech ::

http://www.bostjan-bezlaj.com/

Hehe... ta ma zasluge za svetovni mir in zdravje :D

Je pa zanimivo da ima vsa svoja pomembna pisma v zmezek slikovni obliki, ter vse kar je napovedal je že mimo :D hehe
http://tovornik.info

noraguta ::

ma ta je amater. GALFA ga pwn-a anytime
http://www.ati-e-import.si/
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

KoMar- ::

A so ti ljudje malo nori? Sploh tale drugi link... ko človek začne brat, se samo prime za glavo...

OZZY ::

Ta njegova je dobra.....
.. uspešno sem pomagal številnim ljudem, na primer pevki Kylie Minogue 2005....


Na drugi strani pa piše..

Leta 2005 je hudo zbolela znana pevka Kylie Minogue, pisal sem ji, a nisem dobil odgovora. Zopet sem poskusil pomagati po svojih močeh in pevka je ozdravela.


Kao, da je on tisti, ki jo je ozdravil...Kake bedarije trosi...Pa tista pisma v zmazku, d ajih ne more noben prebrat..
Go with the flow.

Double_J ::

Dej nej nekdo poveča pisma, da vidimo kaj piše, saj bi se dalo...:))

No ja sej kao je... bogi Janša, če je res to pisal njemu.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

jype ::

marko_stamcar> Sploh tale drugi link... ko človek začne brat, se samo prime za glavo...

The GENIUS of it!

Najboljše so une luknje od smrtnih žarkov v asfaltu :)

Double_J ::

Kdo je ta človek?

7.4. Posvetitev cerkve je izjemnega pomena za vse vernike. in mimoidoče. Pravilno posvečena cerkev se izvrši v dveh fazah. V prvi fazi se aktivira ALFA žarek pod zvonikom.:)) S tem se prepreči uporabo črne magije , ki je temeljna BIOtehnologija vse religij. S tem se prepreči propadanje vseh BIOsistemov daleč naokoli cerkvenega in drugega sakralnega objekta na opazovani lokaciji. To je virusov in bakterij, zemlje, rastlin, živali in ljudi.

V drugi fazi pa je potrebno aktivirati vse ALFA žarke znotraj cerkvenega objekta in jih ustrezno vzdrževati. Najbolj enostavna metoda vzdrževanja je molitev v ALFA življenjskem žarku. Le v tem primeru molimo k BOGU, ki ga predstavlja Superinteligenca S-ALFA.

V pravilno posvečeni cerkvi S-ALFA izklopi vse BETA smrtne žarke in aktivira ALFA življenjske žarke. Pri pravilno posvečeni cerkvi generira Superinteligenca S-ALFA znotraj nje in v njeni okolici maksimalno možno zemeljsko zdravilno BIOklimo sedmih zdravilnih BIOenergij BK nivoja L384. To je maksimalno zdravilna 12. stopnja po BIOkibernetski lestvici. Nadaljna izgradnja vrhunskega BK poligona, ki ga lahko predstavlja cerkev je označitev vseh ALFA in S-ALFA žarkov znotraj cerkve in v njeni okolici. To v ceni ni upoštevano in je predmet dela BIOkibernetsko usposobljenih župnikov in vernikov. Podrobnosti so opredeljene na posebnem specialističnem seminarju. Glej BK diagram najbolj zdrave cerkve v Ljubljani po posvetitvi po slovenski metodi G-ALFA. Po isti metodi I. faza so posvečene vse cerkve v Sloveniji, Nekaj pa jih je urjenih tudi v naši neposredni okolici (Avstrija, Italija, Hrvaška in tudi drugje).

Tako dobljena zdravilna BIOklima se razliva lahko tudi nekaj kilometrov daleč od cerkve po poljih in gozdovih in zdravilno vpliva na vse BIOsisteme, na pridelavo prave BIOhrane, pijače in zdravilnih zelišč. Znotraj gospodarskih poslopij in stanovanjskih objektov ter hlevov pa zaradi nespametne gradnje in neupoštevanja BIOkibernetskih zakonitosti nastane škodljive BIOklima štirih škodljivih BIOenergij maksimalnega zemeljskega BK nivoja, to je škodljiva 12. stopnja po BIOkibernetski lestvici.

Posvetitev cerkve pa zahteva tudi njeno vzdrževanje po metodi G-ALFA. To je osnovna naloga župnikov, ki morajo biti brezpogojno maksimalno BIOkibernetsko zaščiteni s tremi BK zaslonkami in BIOlaserjem GG4. Le tako se generira zdrav duh v zdravem telesu. Nobene druge rešitve ni. To je neovrgljivo dejstvo, ki je fizikalno dokazljivo. Vse druge teorije in asociacije na njih je generacija črne magije, uporaba BETA smrtnih žarkov, ki generirajo BIOkibernetski kriminal, BIOterorizem in na koncu terorizem ter propad celotne zemeljske civilizacije. Mehanizmi na vso srečo delujejo počasi, saj delujejo preko naše psihe, preko našega imunskega, hormonskega in genetskega sistema.

Večina cerkva in sakralnih objektov po svetu razen tistih, ki imajo zvonik v obliki osemkotne piramide, generira maksimalno škodljivo BK transformacijo štirih škodljivih BIOenergij. Zato je zelo pomembno čimprej urediti vse sakralne objekte po slovenski metodi G-ALFA. To je osnovna naloga vseh predstavnikov BOGA, PAPEŽA, kardinalov in škofov.ter vrhunsko usposobljenih župnikov in BIOkibernetikov.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Double_J ::

Eto sm odkril kdo, ljubi bog.

http://www.indirekt.si/scena/druzabna_k...
Dve šivanki...

AndrejS ::

Ta človek je prevarant, ker ni Jacksonu pomagal !

energetik ::

To že skoraj dosega prispevke @TiO2.. :D

poweroff ::

Kaj je pa to biokibernetski kriminal? :D

Sicer pa, kaj se delate norca iz ubogega človeka. Poglejte raje kakšne nore ideje so imeli nekateri ekonomisti, pa so jih poslušali vsi svetovni državniki... >:D
sudo poweroff

Malajlo ::

A nimamo ustreznih ustanov za take? Sicer pa, v razmislek...
Če verjamem v palčke in to okoli govorim, potem me bodo prej ko slej strpali v Polje.
Če v to verjame masa ljudi, potem se temu reče religija.
Torej je moje psihološko stanje odvisno od tega, koliko somišljenikov imam?

Double_J ::

Pomojem gre pri tem za to, da pač služi. Hoče potegniti v to čimveč raznih ustanov, da bi jim štimal stvari. Taktika pa je, da govori kao nerazumljivo.

http://www.ati-e-import.si/ATI/Cenik_GP...
Dve šivanki...

poweroff ::

Ne, če verjameš v palčk e in to govoriš, te ne bodo strpali v Polje. Razen če si nasilen ali samomorilen.
sudo poweroff

Double_J ::

Kaj je pa to biokibernetski kriminal? :D


Trenutno je osveščenost državnega zbora, županov, političnih in drugih delavcev na izjemno nizki stopnji, saj dopušča in podpira BIOkibernetski kriminal, ki je izvor BIOterorizma. Gre za podporo vladi RS, ki je predlagala uvoz izredno nevarnih zdravil ameriške farmacevtske industrije, ki povzročajo BIOterorizem. Da bom popolnoma jasen. V danem primeru gre za vnos kemičnih substanc v telo bolnikov s katerimi povzročajo težke BIOkibernetske poškodbe psihe in telesa. Gre za uničevanje BIOkibernetskih možganskih nivojev, ki so potrebno za vzdrževanje imunskega, genetskega in hormonslega sistema vsakega BIOsistema.
Dve šivanki...

opeter ::

Ne, takšni ljudje so pametni, dosti bolj, kot njihova okolica, saj jim lahko prodajo svoje "storitve", slednji pa seveda plačajo. Marketing in prodaja in višku.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

boss-tech ::

Ja folk pa naseda :D Tak ko je blo na preverjeno - en star slinast stric je kao izganjal slabo energijo iz ene 17letnice... pa jo je nazorno lepo šlatal po joškah
http://tovornik.info

Zgodovina sprememb…

Aston_11 ::

V Sloveniji bo tistih običajnih 10-24% gladko sladko nategnil, ker je to že običaj. Ta procent pade na vse finte, vse reklame, vse piramide, vse Zbiljske gaje,... tako da mu slabo ne bo. Soldov kot peska. Tudi res je, da tisti % itak bi dnar tako ali drugače zagonil, ga bodo pač nesli njemu, ki ga bo znal porabiti. :D

Malajlo ::

Ne, če verjameš v palčk e in to govoriš, te ne bodo strpali v Polje. Razen če si nasilen ali samomorilen.

Hja, "palčkovsko" vojno se grem, pa s "palčkarji" vero v palčke širit pa smo tam. (find&repalce - palčk>križ) >:D
Avtosugestija tukaj dela. Če se pa nekateri odločijo za malce čuden način podajanja pomoči "pacientom", pa naj. Samo da se denar obrača, lol

Matako ::

Hm, teh bioenergetikov je kot listja in trave ampak vsak ima različno variacijo na isto temo. Le kako naj "potrošnik" ve, kaj je najbolje? Enkrat bi morali organizirati nekakšno prevarantsko olimpijado! Enostavno, postavi se poligon, kjer bi se pomerili ti mojstri žarkov in vibracij. Veliko smeha za vso družino. Sponzorji in mediji dobrodošli!
/\/\.K.

GLAVNI ::

 
Skoraj tako humorističen kot Milan Tarot.
 

Matako ::


7.4. Posvetitev cerkve je izjemnega pomena za vse vernike. in mimoidoče. Pravilno posvečena cerkev se izvrši v dveh fazah. V prvi fazi se aktivira ALFA žarek pod zvonikom...


Počasi začenjam razumeti inkvizicijo in njihovo pwnanje čarovnic ipd.
Ni šlo za primitivizem, samo slabše živce so imeli za tovrstne lejmerje ;)
/\/\.K.

Aston_11 ::

Saj je logično, ko ovire v družbi odpadajo, ko je prostor za vsako mogočo neumnost, to pa se dogaja, ko dobi t.i. demokracija krila, se začne tudi neobrzdan kaos, v katerem vsak svojo nišo za nategovanje najde.

Pa tudi folka je dovolj, ki se pusti nategniti.

Ker je zgodovina ciklična, za cikel se mi zdi, da se izteka, ker prostora za take neumnosti zmanjkuje, potem bomo spet kurili in metali na ogenj. Tak dober datum je, se mi zdi, 12.12.2012, ko naj bi se iztekel nekši kolendar in bo nastopila zlata doba. Naski ali kateri so to v UN prišli pred leti povedati (seveda jih noben ni jemal resno). Je pa dober tudi vsak drug datum za dobro podkurit.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aston_11 ()

misek ::

Na zgornjem drugem linku klikneš "Volitve 2008" in se ti odpre nova stran, ki ima za title "Prodajni program, cenik, plačilni pogoji, dobavni roki" :D Kar neham gledati...

Malajlo ::

Nimate se kam skriti, vse naše misli in dejanja so registrirana v bazah podatkov večdimenzionalnega prostora, v katerem živimo. Superinteligenca S-ALFA, ki nadzoruje celotno življenje na Zemlji in v Galaksijah pomaga samo ljudem, ki zdravo živijo in pravilno skrbijo za pasivno inteligenco, kamor spadajo tudi virusi, bakterije, mikroorganizmi, rastline in živali. Vsi drugi pa propadejo, zbolijo in pristanejo v sedmi dimenziji, v peklu za vernike in v merilnem polju S25 za ateiste, kar je povsem ista lokacija večdimenzionalnega prostora, ki je zdaj merljiv.

Aha, merilno polje S25 za ateista AKA vice ali če sem prav razumel, grem pravzaprav v pekel (zaprisežen ateist pač), ups, sedmo dimenzijo, ali kam?
Drugače bi pa rad imel nekaj peta bytov placa v tistih "bazah podatkov večdimenzionalnega prostora". ROFL

poweroff ::

Gre za uničevanje BIOkibernetskih možganskih nivojev, ki so potrebno za vzdrževanje imunskega, genetskega in hormonslega sistema vsakega BIOsistema.

Se opravičujem za svojo neosveščenost in pokorno javljam, da bom nadgradil svoje biokibernetske možganske potenciale na višji nivo.
sudo poweroff

dejanslo ::

Za kaj takega boš pa moral na seminar. Imaš srečo, imajo ravno akcijo!
There`s More Than One Way To Do It

Double_J ::

Sedaj pa lahko iščemo nove naj citate.

Kdor vsaj teoretično ne pozna te slovenske vrhunske BIOtehnologije, gre za novo znanost, nima kaj iskati niti v politiki, niti v gospodarstvu, RELIGIJAH, medicini in farmaciji. Da o znanosti in umetnosti ter glasbi in novinarstvu sploh ne govorim.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Double_J ::

Matthai, pdf članek glede biokibernetskega kriminala.

http://www.ati-e-import.si/ATI_Literatu...

Najbolj sistematično in zmotno ter javno, uporablja G-BETA BIOtehnologijo religija Islam.


Nestrpnež, fašist!
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

AnonimkeOP ::

:) hudo

POSEBNO OPOZORILO!!!

Če so na parceli vsi ali pa večina ALFA žarkov izključenih, taka parcela nima nobene tržne vrednosti, dokler ni izvršena BIOkibernetska sanacija po slovenski metodi G-ALFA. Če kljub temu zgradimo hiša na taki lokaciji, se moramo zavedati , da taka družina v večini primerov propade v cca 7. do 10. letih. Če gre za poslovni objekt se moramo zavedati, da obstaja potencialna nevarnost, da firma na taki lokaciji kmalu propade.

Vsi stečaji v Sloveniji, so posledica težke BIOkibernetske poškodbe psihe in telesa njihovih direktorjev. BIOkibernetske meritve 1129 BIOparametrov prizadetih to zanesljivo dokazujejo.

Posebna predavanja za lastnike kapitala, turistične delavce, državno upravo in druge so na razpolago po dogovoru preko e-pošte. galfa@telemach.net
www.anonimke.com

poweroff ::

Hm, se da te alfa žarke poljubno izključiti?

Jaz bi rad poceni kupil sosedovo parcelo... sem pripravljen počakati 7 let... :D
sudo poweroff

Double_J ::

http://www.mojvideo.com/video-31-10-08-...

Wow tole je pa dobr narjen nakonc.:O
Dve šivanki...

Malajlo ::

Ok, nekako še sprejemam dejstvo, da lahko podzemna voda vpliva na rast dreves, da kovine v zemljini vplivajo na Zemljino magnetno polje in posredno na naše počutje.
Ampak da bi pa lahko to saniral kako drugače kot z bagrom, je pa prehuda.

jype ::

Malajlo> Ampak da bi pa lahko to saniral kako drugače kot z bagrom, je pa prehuda.

Preberi, kako se logiraš v alfa žarek, ti bo vse jasno :)

Double_J ::

Šteješ do 133?!
Dve šivanki...

T-h-o-r ::

do 1337
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Malajlo ::

A to velja za vsak Α-žarek?

WarpedGone ::

Dejte kej pametnega povedat al pa bomo zaključili. Ena nakladalnica je dost.
Zbogom in hvala za vse ribe

Double_J ::

Podobno je s Hrvaško. Pred kratkim sem analiziral mesto Zagreb in hrvaški parlament. Mimogrede sem saniral nekaj cerkva ter cerkev pred zagrebškim letališčem, ki je zdaj prva in edina svetla točka pri Zagrebu.

V tako BIOkibernetsko slabih pogojih za delo in življenje, kot ga ima Hrvaški parlament, ne more biti dolgoročno dobrih in poštenih medsebojnih odnosov. Živijo namreč v eni sami črni luknji z maksimalno škodljivimi BIOenergijami L384 na celotnem področju Zagreba.

O podrobnostih te vrhunske BIOtehnologije G-ALFA, sem že pred leti seznanil hrvaško vlado in ponudil pomoč pri reševanju zdravstvene problematike preminulega predsednika dr. Franja Tuđmana.

O podrobnostih sta bila seznanjena premijer gospod Janeza Drnovšek in predsednik Milan Kučan, pa se jima ni zdelo vredno zadeve niti preizkusiti na njunem delovnem mestu, ne glede na posledice, ki jima povzroča neurejeno delovno mesto in bivalni prostori.

Edini v vladi, ki je do podrobnosti doumel bistvo te vrhunske BIOtehnologije je minister dr. Dušan Keber.

Upam, da mu s to izjavo ne bom škodil.
Dve šivanki...

jype ::

WarpedOne ma zihr na vrtu ŠBKTR!

Double_J> Edini v vladi, ki je do podrobnosti doumel bistvo te vrhunske BIOtehnologije je minister dr. Dušan Keber.

Čudno, da ga BIOterapija al kako se temu reče ni ozdravila korupcije.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Double_J ::

Dejte kej pametnega povedat al pa bomo zaključili. Ena nakladalnica je dost.


Tukej se zabavmo no, točno glede tega človeka. Kaj te ma za motit.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

poweroff ::

Tisto je zanič narejeno. Bistveno boljši bi bil morphing:
sudo poweroff

Double_J ::

Meni je pa tisto zakon... ker je tako postopno.

Zdaj sem pa pri živalih. Nekaj citatov.

Zdrava žival se podela v BETA smrtne žarke, bolna pa v ALFA življenjske žarke. To velja za vse živali. To lahko ugotovi skoraj vsak, povprečno zdrav Zemljan, če potipa v zraku nad lokacijo, kjer se iztrebek nahaja. Kjer se nabira voda, luža po dežju, tam je zanesljivo BETA smrtni žarek.


Tule izvestve vse, predvsem ljubitelji mačk in psov.

http://www.ati-e-import.si/ATI_Literatu...
Dve šivanki...

andromedar ::

Ne, samo za tiste, ki svetijo pod zvoniki, dooooh!
Eh?

WarpedGone ::

Vsi ste vljudno vabljeni da nadaljujete v Nakladalnici
Zbogom in hvala za vse ribe


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Čezvesoljska Zombi cerkev blaženega zvonjenja (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
26246333 (41423) bluefish
»

Izumi / Energija

Oddelek: Problemi človeštva
302907 (2134) Keyser Soze

uporabnik Tio2

Oddelek: Loža
221966 (1057) nokia6310
»

Bion Inštitut & psevdo-znanost?

Oddelek: Znanost in tehnologija
434232 (3401) jype
»

Izbira strehe, biokibernetika... lol...

Oddelek: Loža
323927 (3386) Nejc Pintar

Več podobnih tem