Forum » Kaj kupiti » Touch screen
Touch screen
marko610 ::
Zanima me kateri touch screen mobitel se najbolj splača kupiti:
-LG Arena KM900
-Samsung S8000 JET
-Samsung I8000 Omnia II (take še ni v prodaji)
Sam sem gledal te, in me zanima kakšna je odzivnost ekrana, in kakšna je hitrost sistema in drugo?
Mogoče kdo pozna boljši telefon za podobno ceno?
-LG Arena KM900
-Samsung S8000 JET
-Samsung I8000 Omnia II (take še ni v prodaji)
Sam sem gledal te, in me zanima kakšna je odzivnost ekrana, in kakšna je hitrost sistema in drugo?
Mogoče kdo pozna boljši telefon za podobno ceno?
Samsung Tocco Lite (če se prodaja v Slo)
Ali ga imaš ti?
Ali je boljši od 5800 XM?
Dobavljiv je v SLO.
Moti me edino da ni WLANA!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marko610 ()
Jaz bi rekel da se splača počakat na Samsung S8000 JET
http://www.bolha.com/oglas383048164/sam...
ni treba več čakat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marko610 ()
Ciklamen ::
No, pa še počakaš oz. malo povprašaš če ga dobijo na mobitelu/simobilu/tušu da vzameš v naročnini, ker telefon ponuja kar dosti, za relativno malo ceno :)
- End of the Post ->
No, pa še počakaš oz. malo povprašaš če ga dobijo na mobitelu/simobilu/tušu da vzameš v naročnini, ker telefon ponuja kar dosti, za relativno malo ceno :)
ker operacijski sistem uporabla?
Mislim da je Symbian OS, uporabljajo gor pa potem TouchWiz 2.0 (če ima to kakšno vezo nevem, nisem se poglabljal nikoli v to :D).
Imaš pa Omnio II ki pa poganja WM, je pa dražja + če še nisi imel v roki WM telefona, in če si nov na tem področju prvo sprobaj nekje, pa boš videl če ti ugaja ali ne.
Imaš pa Omnio II ki pa poganja WM, je pa dražja + če še nisi imel v roki WM telefona, in če si nov na tem področju prvo sprobaj nekje, pa boš videl če ti ugaja ali ne.
- End of the Post ->
JayKay ::
ja mam Samsunga Tocco lite. Ne bi rekel da je boljši od 5800, a me je je stal pol manj kot nokia. Ob tem, da wlan-a ne rebim je to fantastična izbira
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
GoldRakun, jaz pa bom trdil ravno nasprotno (osebne izkušnje), da je LG ki sem si ga jaz lastil je bil za en drek (govorim subjektivno, brez zamere).
Imel sem Viewty-ja, in to je največja polomija od telefona EVER. Nevem kao so ti novejši ampak prisegel sem si da LGja ne pogledam več.
Imel sem Viewty-ja, in to je največja polomija od telefona EVER. Nevem kao so ti novejši ampak prisegel sem si da LGja ne pogledam več.
- End of the Post ->
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SDK za Samsung TouchWiz vmesnikOddelek: Novice / Windows Mobile | 4685 (2459) | bdoxx |
» | SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13150 (6891) | Destroyers |
» | HTC HD mini, Legend, DesireOddelek: Mobilne tehnologije | 9490 (6373) | LuGi |
» | bluetooth povezava z FM radiom telefona!!!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1238 (1111) | rabnik_abc |
» | Windows mobile telefoni! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7693 (6401) | krneki0001 |