Forum » Programiranje » actionscript 3.0
actionscript 3.0
christinchy ::
spet rabim pomoc. problem nastane cisto pri simpl kodi, ki je ne znam oblikovati do konca.
Kako hudica naj iz te kode naredim, da mi bo ob keyboard event cmd+f1 ali cmd+f2 ali katerikoli kombinaciji naredil spustno polje? prvi problem je torej how to make a combination in a keyboard event in drug problem je how to make hide&show-me-the-text if I press the combination?
any solutions?
stage.addEventListener(KeyboardEvent.KEY_DOWN, blabla); stage.addEventListener(KeyboardEvent.KEY_UP, dada); function blabla(event:KeyboardEvent):void { mojajapka.y -= 50; } function dada(event:KeyboardEvent):void { mojajapka.y +=150; }
Kako hudica naj iz te kode naredim, da mi bo ob keyboard event cmd+f1 ali cmd+f2 ali katerikoli kombinaciji naredil spustno polje? prvi problem je torej how to make a combination in a keyboard event in drug problem je how to make hide&show-me-the-text if I press the combination?
any solutions?
christinchy
www.christinchy.com
www.christinchy.com
- spremenil: Primoz ()
Zlikovec ::
v objektu event maš informacijo o tipkah, pritisnjenih na tipkovnici ... uporabi še if(event.key == F1 && event.ctrl) - ne vem če sem uporabil prava imena propertijev ... nekej v tem smislu
Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Content-Security-Policy problemOddelek: Izdelava spletišč | 1533 (1350) | poweroff |
» | [Java] Zasnova shoot em up igreOddelek: Programiranje | 1212 (891) | PecenkA |
» | Prosim za predloge in pripombeOddelek: Izdelava spletišč | 2151 (1294) | msjr |
» | Flash CS4 password access AS 3.0Oddelek: Programiranje | 1605 (1347) | 680x0 |
» | [Flash AS3] Povezava z MySQLOddelek: Programiranje | 1974 (1835) | 680x0 |