» »

Problem z novim opominjanjem na odgovor

Problem z novim opominjanjem na odgovor

tha_man ::

Odkar se je spremenilo opominjanje na odgovor v temo mi velikokrat prijavi naslednje besedilo namesto da bi odprlo temo ko kliknem na link: "Neregistrirani uporabniki ne morejo dostopati do strani, kot na primer pošiljanje novic, komentiranje novic ali pisanje threadov v forum" itd., saj veste kaj sledi ;)

V čem je problem, prej se mi ni to nikoli zgodilo?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Primoz ::

Velikokrat? Ali samo na začetku. Sporoči, če se ti to še kdaj zgodi (od tega trenutka dalje). Hvala.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Še vedno ne dela, sem pa ugotovil kaj je narobe: problem je samo s tekstovnim delom emaila (uporabljam email program ki ne podpira html). V linku manjka del številke teme. Recimo za tole temo bi moralo pisat 'threadID=36670', piše pa samo 'threadID6670' (manjka '=3').

Priiimož! :D Daj pliz porihtaj tole :8)

Pa še eno vprašanje imam: nekaj se igram z Mozillo, in vidim da ne dela word wrap v oknu za vnos sporočila. Se da to kako preprosto zrihtat?

tha_man.. problem je... če tebi dela... potem ogromnemu kupu ljudi ne dela in obratno. A poveš kater email client uporabljaš? Da bom probal najt eno rešitev, ki bo delovala povsod.

Uporabljam Forte Agent. Mar html del sporočila ne bo več delal če popraviš tekstovni del sporočila?

Saj drugače se ne bi bunil, sm bedno mi je ker moram ful dostkrat kliknit da odprem html sporočilo v browserju, kjer šele lahko uporabim delujoč link. Potem pa še enkrat esc v email clientu da pridem nazaj v inbox. Prej ko je bil html only email ni blo krize (v Agentu sem preprosto pritisnil enter, kar je instantno odprlo browser s html sporočilom kjer sem kliknil na link).

Če najdeš kako rešitev bi ti bil zelo hvaležen (in ne, menjava email clienta *ni* rešitev ;) :D ).

Ne ne... html del dela vsem... govorim o txt delu :))

Aja, kaj plain text del komu dela? Čudno... pri meni manjka zgoraj opisani del linka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669523970 (1515) bastadu
»

Spam je nazaj

Oddelek: Novice / Varnost
396431 (4109) bosta92
»

Prve ranljivosti v Visti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
669226 (6454) borchi
»

mailto: attachment