» »

Nakup Samsunga CLP-315 barvnega laserskega tiskalnika

Nakup Samsunga CLP-315 barvnega laserskega tiskalnika

beta1 ::

Pozdravljeni

Ravnokar mi je crknil črno beli laserc in spraznil inkjet tiskalnik. In zdaj, ko sem preračunal kaj me pride ceneje, sem ugotovil zakaj bi kupoval spet ločenega laserca + barvne kartuše za inkjeta.

Torej našel sem tega Samsunga, je ugoden in me zanima, če je to zakaj. Printam bolj redko. 90% črno belega. Vem, da barvni laserci nimajo dobrih barv. Zanima me le to, če se na navadnem papirju dobro obnese. Da, če bi dal kakšno sliko printat, da nebi bila modra > vijolična itd...

Hvala za odgovore.

blackbfm ::

Za točno ta model ne morem nič reči imamo pa drugače doma samsunga clp 500, ki je malo "višji" razred. Meni osebno zanič tiskalnik, barvo kar stran meče po nepotrebnem, kakovost tiska je totalni poden; 15 let star hp laserjet 5mp naredi neprimerljivo boljši odtis, prav tako canon ix4000 (inkjet). Edina dobra stvar je ta da je dokaj hiter. Glede na izkušnje samsunga ne priporočam.

Kak to misliš, da barvo stran meče? maže papir?

blackbfm ::

Ima posodo za "odpadno" barvo in se kar hitro napolni. Potem je pa še tako mišljeno da moraš posodo stran vržt in novo kupit (drugače noče printat), kar je pa res skrajno debilno. No samo sem potem nekako priredil (poškodoval posodo), da gre mimo senzorja in ne teži glede tega, čistim pa vsake toliko časa sam.

Pa grelec je tut bolj slab. Če je papir malo bolj gladek se barva razmazuje, ker je ne zapeče zadosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

Te je pa res klump. Posoda, senzor, grelec.

Kateri drugi tiskalnik priporočate?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laserski vs Injket TISKALNIK

Oddelek: Kaj kupiti
263829 (3190) styrian
»

Tiskalnik /večfunkcijska naprava

Oddelek: Kaj kupiti
324944 (3976) mat xxl