Forum » Programiranje » Ena težka Visual Basicu
Ena težka Visual Basicu
strobos ::
Pozdravljeni.
Sprobal sem že dosti funkcij in programov,pa ne delajo.Stvar pa je ta,kot sem že vpraševal na tem in na drugih forumih,da nihče ne zna narediti programa v Visual Basicu,ki bi komuniciral preko Com porta.V helpu sem našel več primerov,jih skompajlal,pa tudi tisti ne delajo.Zna mogoče kdo naredit program v VB-u,ki bo sprejemal in oddajal podatke preko com porta?(al ste vsi taki,ki tega ne znajo?) Prosim za odgovor.
Lp
Sprobal sem že dosti funkcij in programov,pa ne delajo.Stvar pa je ta,kot sem že vpraševal na tem in na drugih forumih,da nihče ne zna narediti programa v Visual Basicu,ki bi komuniciral preko Com porta.V helpu sem našel več primerov,jih skompajlal,pa tudi tisti ne delajo.Zna mogoče kdo naredit program v VB-u,ki bo sprejemal in oddajal podatke preko com porta?(al ste vsi taki,ki tega ne znajo?) Prosim za odgovor.
Lp
Sem že dvakrat stran odrezal,pa je še zmer prekratko!
StratOS ::
ali pa API funkcije ( malce težje )
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
strobos ::
Ja,tiste funkcije so bile s to kontrolo,pa ne delujejo(To je mscomm.ocx ).
Sem že dvakrat stran odrezal,pa je še zmer prekratko!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | COM in Visual BasicOddelek: Programiranje | 2172 (1633) | pexo |
» | Pedala za narekovanje na COM portOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1829 (1454) | vuego |
» | [VB] Komunikacija s serijskimi napravamiOddelek: Programiranje | 2307 (1581) | mNeRo |
» | C++Oddelek: Programiranje | 1418 (1180) | zdravcc |
» | Menu kontrola za VBOddelek: Programiranje | 1014 (920) | Zzzzzzz |