» »

telefoni na touch-screen

telefoni na touch-screen

imluvin_it ::

ko sem se odločala za nakup novega mobilnega telefona sem razmišlala o Nokii Xpress Music Touch ki ima le touch-screen. ko sem se malo posvetovala so mi vsi govorili da se nikakor ne splača kupiti telefon na touch, saj se pokvari že ob nekaj padcih in pa nenehno ga moram imeti v majhni torbici. ali se res ne splača kupiti takih mobitelov? ker se mi je mobitel zdel precej soliden in se nisem mogla odločiti

Bor H ::

Je drugačen pristop do uporabe mobitela, to sigurn.
Minusi so da se hitrej umaže ekranček, nima fizične tipkovnice in je zato težko slepo pisat smse, velik ekranček praviloma porabi precej štroma
Med pluse bi štel predvsem to da je večji ekranček (praviloma), lahko hitreje brskaš po kompleksnih spletnih straneh, določene stvari so lahko precej bolj intuiitivne
to morš pretehtat, lahko pa mal bolj se skeširaš in vzameš kako kombinacijo touch screena in fizične tipkovnice in odpraviš kakšno od pomankljivosti

kar se praskanja tiče je pa tko, jst mam nokio skos v žepu in se ni opraskal ekranček še, par padcev je že prežvela, torbico uporabljam v redkih primerih športanja drugače pa le pazim da nimam ostrih primerov v žepu, ponavadi imam robec, slušalke in mobitel v enem, ključe in denarnico v drugem žepu in ta tehnika precej dobr zaščiti mobitel.

imluvin_it ::

hvala. ja nakonckoncev sm se odločila za kombinacijo toucha in qwerty tipkovnice.
Lp.

Karen ::

Jaz imam že ene 4 leta touch, pa se še ni pokvaril. Tipkovnica ti postane odveč, vsaj meni, sem se pa na palčko navadil...

amacar ::

pr tej nokii sploh palčke ne rabš, ker na izi pišeš sam s prsti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Znamka Nokia se vrača kot Nokia 6 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7128250 (18482) bambam20
»

BlackBerryjeva klasika se vrača

Oddelek: Novice / RIM BlackBerry
268434 (4865) knesz
»

Nova moda mobilnih telefonov je tankost (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5719661 (16369) GGGGG
»

Nakup mobitela

Oddelek: Mobilne tehnologije
275343 (4276) Lonsarg
»

iPhone s tretjino dobička pametnih telefonov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
948078 (5650) we_are_borg

Več podobnih tem