Forum » Pomoč in nasveti » Problem z BSOD
Problem z BSOD
-MiS- ::
Vsem lastnikom domačih mlinčkov se je že sigurno kdaj zgodila neljuba nezgoda v win98, ki se glasi z napako: EXPLORER je vzrok za napako, zaradi neveljavne strani kernel32.dll pri 0167:bff...... itd. ali pa Ta program je izvedel neveljavno operacijo, zato bo prekinjen,.... in preljubi modri zasloni :) prava ironija
Zanima me kaj je glavni vzrok, oz. kje iskati napako ? Je to morebiti RAM, procesor ali disk,...?[:\]
p.s.: menjal sem RAM - rezultat ISTO, menjal sem kabel na disku - ISTO,... nisem pa še menjal procesorja ali diska,.. je morebi tu vzrok[:\]
Zanima me kaj je glavni vzrok, oz. kje iskati napako ? Je to morebiti RAM, procesor ali disk,...?[:\]
p.s.: menjal sem RAM - rezultat ISTO, menjal sem kabel na disku - ISTO,... nisem pa še menjal procesorja ali diska,.. je morebi tu vzrok[:\]
-MiS- ::
z 2000-ko podobni problemi, sicer manj kot pr 98 ? , tak da v eni komponetni sigurno neki ni tak kot bi mogl bit ? Sam kateri ?
Brane2 ::
Snemi si Memtest, ga daj na flopi in ga poženi na mašini. Zelo verjetno bo našel zanimive stvari, ki so v glavnem posledica:
-slabih RAMov
-slabega CPUja
- slabih stvari na plati
-slabih RAMov
-slabega CPUja
- slabih stvari na plati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzrok za BSoDOddelek: Strojna oprema | 1018 (770) | McAjvar |
» | grafična ok, slike ni!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2521 (1941) | polde66 |
» | Problem z računalnikom - nujno rabim pomočOddelek: Strojna oprema | 1437 (1302) | Tomaz24 |
» | Hackerji kje ste ?! Sistemske napake...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (941) | Mr.B |
» | racunalnik se noce vzgat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1904 (1554) | rang3rus |