Forum » Pomoč in nasveti » Gmail prevzema moj službeni mail
Gmail prevzema moj službeni mail
bozick ::
Pozdravljeni,
moj edini google account je bil iGoogle - na službeni email.
Potem se si želel ustvariti gmail in ko sem ustvaril account gmail, imam gmail na moj službeni naslov?!
Čeprav se na igoogle konektam z novim gmailom, imam v gmailu službeni adress, in mi hodijo službeni maili noter in vsen kot službeni naslov!?
Se da to poštimat?
moj edini google account je bil iGoogle - na službeni email.
Potem se si želel ustvariti gmail in ko sem ustvaril account gmail, imam gmail na moj službeni naslov?!
Čeprav se na igoogle konektam z novim gmailom, imam v gmailu službeni adress, in mi hodijo službeni maili noter in vsen kot službeni naslov!?
Se da to poštimat?
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
balkanec ::
Tvoj edini racun je bil gmail oz. igoogle.
Sending je pa nekaj drugega. Sicer pa imas tam delete :)
Sending je pa nekaj drugega. Sicer pa imas tam delete :)
Ti si ziher pozigalec !!!
bozick ::
Sej to, 1. ne more dobiti funkcije delete :/ ker je primary..
Ja, imel sem igoogle, potem pa sem preko mojega igoogla ustvaril gmail, in mam ker enak email kot službeni (igoogle account je bil nanj registriran) :/
Sej po moje se nč ne da, ker sm prebral tam in bi mogu ločeno gmail delat po moje.. Hvala vsen fantje :/
Ja, imel sem igoogle, potem pa sem preko mojega igoogla ustvaril gmail, in mam ker enak email kot službeni (igoogle account je bil nanj registriran) :/
Sej po moje se nč ne da, ker sm prebral tam in bi mogu ločeno gmail delat po moje.. Hvala vsen fantje :/
Ziga Dolhar ::
Za zacetek na sluzbenem mejlu zamenji geslo :-). Se gre google lahko slikat.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v Gmail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4214 (3322) | shintaro |
» | Google ukinja iGoogle, Video, Mini, Talk ChatbackOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7598 (5092) | Jst |
» | Google predstavil instantno iskanje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17084 (13973) | Gandalfar |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3953 (2989) | neres |