Forum » Pomoč in nasveti » Fromat in reinstall Vista
Fromat in reinstall Vista
sobrle ::
Živjo,
rad bi sformatiral disk in ponovno naložil Visto. Sem dal notr DVD in zbootal ter se začudil, ko mi je sistem javil da že imam naložen OS in da ga lahko zaženem. Ostalih uporabnih opcij ni bilo (tam je bila še ena za pregled pomnilnika).
Sem prebrskal kar nekaj forumov, pa nisem našel rešitve. Fora je, da mi boot DVD sploh ne ponudi da bi naložil Visto - v tem primeru bi lahko naredil format particije. Sem probal s XP DVDjem, pa nima gonilnika za disk:-/
lp
rad bi sformatiral disk in ponovno naložil Visto. Sem dal notr DVD in zbootal ter se začudil, ko mi je sistem javil da že imam naložen OS in da ga lahko zaženem. Ostalih uporabnih opcij ni bilo (tam je bila še ena za pregled pomnilnika).
Sem prebrskal kar nekaj forumov, pa nisem našel rešitve. Fora je, da mi boot DVD sploh ne ponudi da bi naložil Visto - v tem primeru bi lahko naredil format particije. Sem probal s XP DVDjem, pa nima gonilnika za disk:-/
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | aktivacija win xp ?Oddelek: Operacijski sistemi | 876 (646) | Han |
» | iz viste na xpOddelek: Strojna oprema | 988 (782) | win64 |
» | Težave pri zagonu OS na dveh diskihOddelek: Operacijski sistemi | 664 (588) | bluefish |
⊘ | Nov računalnik, pa noče Windowsov naložiti- izpisuje napakoOddelek: Operacijski sistemi | 1911 (1720) | Mavrik |
» | Windows Vista 64 bit build 5308Oddelek: Operacijski sistemi | 1462 (1104) | aljo82 |