» »

parada ponosa / homoseksualnost

parada ponosa / homoseksualnost

««
31 / 35
»»

Vajenc ::

torej, vaš point je, da se pač določena oseba tam pri 15-20ih odloči, da bo homoseksualec samo zato, da kretenom, kot ste vi hodi v zelje?
smeh ... moje zelje niso fantje, veš ...
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

d0rK ::

No Vajenc, zdej pa samo se kredibilne linke za tele tvoje bedastoce pa bos iz vajenca prerastel v guruja. Hvala.

BTW, ce si drugace spolno usmerjen nisi vec clovek? Tel(e)banec se lahko vzdrzi odgovora, hvala.

Pšenični ::

"Grem stavt, da bi geji bili za referendum o splavu, če bi imeli razmere kot na Portugalskem. Pri nas pa se jim zdi referendum o posvojitvah otrok nedopusten in neustaven. Dvoličneži! Itak"

Pač probajo, na vse možne načine, žalijo po forumih, jamrajo, tarnajo, itd. Demokracija jim pa ne diši. Poleg tega moderatorji puščajo žaljenje z njihove strani, ampak jaz se ne sekiram. To je le izraz njihove nemoči. Ne vem če je v redu, da me npr. moderator zmerja z psihično motenim, jaz mislim da ni. Zadevo pa razumem saj je zafrustriran, ker nas nikakor ne prepriča v svoje videnje homoseksualnosti. Pri tem pa moderator npr. zahteva od mene neki nivo itd. Ampak dodal bi še, da je njegov problem če opazuje npr. soseda pri kopanju, samo tukaj naj ne bo zafrustriran in naj se naj ne usaja.

V glavnem komaj čakam referendum, da "podkurimo ritopikom".

Telbanc, ali si ti odrastel v normalni familiji, torej mati in oce?

BTW, ce si drugace spolno usmerjen nisi vec clovek?
Jasno, da si. Lahko si tudi dober ali pa slab človek. Ne moreš pa imeti otrok kot homoseksualec. Pa ne zaradi neplodnosti, ampak zaradi napačne luknje.

Kateri link bi si želel videti, ker se mi ne da brskati za vse. Eni so seveda že bili nalimani v tej temi.
Woody Allen

A, tako. Luknje dolocajo kdo bo imel pravico posvojitve kdo pa ne. Genialno.

Linke da: so manj zvesti, da se AIDS hitreje siri med homoseksualci [ki so verjetno bolj poduceni o zasciti kot heteroseksualci], da imajo mame bolj razvit materinski cut [tudi tiste ki dajo otroke v rejo?]. Ostalo je pa itak brezveze. Komu se ze od pamtiveka rojevajo otroci nima veze. Things change. Tudi tem ki se rojevajo jih masovno oddajajo. Za navajenost otrok na "mamo in oceta" so pa krivi nestrpni brezvezniki kot si sam.

Ziga Dolhar ::

Jasno, da si. Lahko si tudi dober ali pa slab človek. Ne moreš pa imeti otrok kot homoseksualec. Pa ne zaradi neplodnosti, ampak zaradi napačne luknje.

Pojdimo se logiko. Ali, še bolje, pravni pozitivizem. Naj nam bode osnova kar trenutni, ne-dekadentni Zakon o družinskih razmerjih in zakonski zvezi, katerega bi naša grda oblast rada spremenila.

3. člen

(1) Zakonska zveza je z zakonom urejena življenjska skupnost moža in žene.
(2) Pomen zakonske zveze je v zasnovanju družine.

In kaj je "družina"?

2. člen

Družina je življenjska skupnost staršev in otrok, ki zaradi koristi otrok uživa posebno varstvo.

Ugotovimo, da je otrok konstitutivni element družine. Lepo!

Kar pomeni, da neplodnim parom - pardon - zadostuje že en neploden nuptrient - NE SMEMO dovolit sklenitve zakonske zveze, saj je že apriori jasno, da NE morejo doseči ciljev sklenitve zakonse zveze. Takšna zakonska zveza bo torej nujno frustrirana. Ker gre za sedanje in objektivno gotovo dejstvo, ne gre za pogoj, pač pa za navidezni pogoj, ki se ne bo nikoli uresničil. Torej je pravni posel (sklenitev ZZ) že od začetka neveljaven.

In še parafraza odlomka iz začetka posta ...

Jasno, da si. Lahko si tudi dober ali pa slab človek. Ne moreš pa imeti otrok kot neploden.

Ergo, neploden ne sme/more posvojiti otroka. Nenaravno.
https://dolhar.si/

A, tako. Luknje dolocajo kdo bo imel pravico posvojitve kdo pa ne. Genialno.
Prava luknja ti lahko omogoči imeti otroka, da. In tudi gej lahko posvoji otroka. Tudi naredi ga lahko, če se mu dvigne ob ženski.
Linki sledijo...
Woody Allen

T-h-o-r ::

dobrodošli v 21. century, kjer streljamo pedre in zažigamo cigane

yeaaaaaaaaaaah
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Linke da: so manj zvesti,
Study by Blumstein and Schwartz (1983) showed that 82% of gay male couples reported having nonmonogamous relationships

da se AIDS hitreje siri med homoseksualci [ki so verjetno bolj poduceni o zasciti kot heteroseksualci]
Lulek ima več možnosti poškodb, če se drgne v majhni ritki. Zato je zaradi ranic tudi oralni sex pri gejih bolj rizičen.

da imajo mame bolj razvit materinski cut [tudi tiste ki dajo otroke v rejo?].
Ne vem kaj točno se godi v posameznih primerih, kjer dajo mame otroke v rejo. Za materinski čut pa ne bom limal linkov. Preberi si kaj v zvezi z "mother instincts".

Za navajenost otrok na "mamo in oceta" so pa krivi nestrpni brezvezniki kot si sam.
Ne za to je kriva evolucija!
Woody Allen

USS Liberty ::

Prijateljujem z ljudmi LGBT orijentacije.
Nisem še videl nesrečnega otroka iz tovrstnih družin. Težko kaj podobnega povem za otroke iz heteroseksualnih družin.

ja, seveda....
heteroseksualci smo itak sami pijanci, narkomani, nasilneži... skratka slabi ljudje, ki že po definiciji nismo sposobni vzgajati svojih otrok. Med homoseksualci pa pijanci, narkomani, nasilneži ne obstajajo in oni so edini primerni, da vzgajajo in tudi posvajajo otroke...

Najbolje, da se čimprej zapiše v zakon, da otroke lahko posvajajo samo homoseksualci, ker oni lahko edini otrokom nudijo srečo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

No, kaj ni spolni nagon nekaj normalnega? Heteroseksualen, seveda.

Ampak ... kaj niso potem celibaterji nenaravni, nekakšni iztirjenci?

Referendum!

(irony off)
sudo poweroff

"Telbanc, ali si ti odrastel v normalni familiji, torej mati in oce?"

Jaz sem klasično vzgojen, capisko.

kaj niso potem celibaterji nenaravni
Jasno, da so! In ne, ne morejo imeti otrok. Vsaj dokler so v celibatu ;p
Woody Allen

USS Liberty ::

>>>>>Ampak ... kaj niso potem celibaterji nenaravni, nekakšni iztirjenci?

celibaterstvo je tudi nenaravno...
za mene so tudi oni neke vrste iztirjenci...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Se pravi vsak moški, ki se ob pogledu na žensko ne začne vesti tim. "naravno", je iztirjenec... mater, potem je pa dosti iztirjencev pri nas. :D
sudo poweroff

Gandalfar ::

a pa zenska, ki mu ne da takoj, je tudi iztirjena? >:D

Zgodovina sprememb…

a pa zenska, ki mu ne da takoj, je tudi iztirjena? >:D
Zih je lezba al se pa samo fino dela!
Al kaj naj človek odgovori na to?
Woody Allen

Frigidna ali pa lezbijka.

Pa pravi moški imajo seveda pobrite lase in se pozdravljajo z dvignjeno desnico.

Dolgolasci so pa itak sami hipuzli in zagovorniki teroristov.

Predlagam, da telbancu podelimo naziv Pravi Moški TM. Vajenec je pa še vajenec, pa bo moral malo počakati... :D
sudo poweroff

Vajenec je pa še vajenec, pa bo moral malo počakati...
Vajenc, Matthai!
Woody Allen

In zakaj zavraga moram jaz biti bolan, kreten, cepec, bedak, nacist, wannabe Pravi Moški TM ... samo zato, ker se ne strinjam z vami, da bi morali geji imeti posebno pravico za posvojitev?
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

Kaksno _posebno_ pravico? Kako bi bila njihova pravica drugacna od vseh drugih zvez med dvema partnerjema?

Kako bi bila njihova pravica drugacna od vseh drugih zvez med dvema partnerjema?
Kakšnih drugih zvez? Med zoofilom in najlonfetišistom? Veza je lahko hetero ali v manjših deviaciah homo. Homo veza pač nima privilegija posvajanja otrok. Homo posameznik še vedno lahko koristi tak privilegij - kot človek in ne kot predstavnik istospolnega sexualnega nagona.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

Phil ::

In zakaj zavraga moram jaz biti bolan, kreten, cepec, bedak, nacist, wannabe Pravi Moški TM ... samo zato, ker se ne strinjam z vami, da bi morali geji imeti posebno pravico za posvojitev?

Ker so ljudje, ki se imajo za strpneže, liberalce, napredneže, ipd. anything but.

Kakšnih drugih zvez? Med zoofilom in najlonfetišistom?

Recimo med moskim in zensko?

Saladin ::

Med zoofilom in najlonfetišistom?

Zaboga...
Enkrat rečeš, da je homoseksualec človek kot vsak drug ("seveda" z manj pravicami), takoj za tem pa vsaj enega v paru primerjaš z živaljo.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

"Predlagam, da telbancu podelimo naziv Pravi Moški TM. Vajenec je pa še vajenec, pa bo moral malo počakati..."

Heh,heh, No sej jaz sem tud za hece..............

akoj za tem pa vsaj enega v paru primerjaš z živaljo.
?
Woody Allen

Beli_Zajcek ::

>Vajenc
Kot ljudje imamo enake pravice. Kot seksualno usmerjeni pa ne, če že kdo izpostavlja svojo spolnost. Zakaj? Zato, ker si geji do konec prejšnjega tisočletja posvojitev otrok očitno sploh niso želeli.

Pa ženske si do prejšnjega stoletja tudi niso želele volit. Ali pa imeti pravico do ločitve. Sicer z vami razumno debatirat nima smisla, vendar upam, da bo ta zakon sprejet navkljub določenim ozkoglednim nestrpnežem.

Kdorkoli homoseksualca primerja z zoofilom, vsaj enega sodelujočega primerja z živaljo.

Kapiš?

donfilipo ::

Žiga>> Kar pomeni, da neplodnim parom - pardon - zadostuje že en neploden nuptrient - NE SMEMO dovolit sklenitve zakonske zveze, saj je že apriori jasno, da NE morejo doseči ciljev sklenitve zakonse zveze. Takšna zakonska zveza bo torej nujno frustrirana. Ker gre za sedanje in objektivno gotovo dejstvo, ne gre za pogoj, pač pa za navidezni pogoj, ki se ne bo nikoli uresničil. Torej je pravni posel (sklenitev ZZ) že od začetka neveljaven.

Bi imelo smisel, vkolikor evolucija narave in družbe, ne bi našla obvozov, kjer neplodni ravno tako skrbijo za otroke, in ali se pozdravijo, ali obidejo neplodnost. Ker je posebno varstvo, ki ga uživa družina, domnevno pozitivna institucija, se lahko razširi na oblike družin, kjer so tudi trenutno neplodni pari, moralno materialno primerni posvojitve, ali že starši, saj je prav to varstvo nezadostno, da bi družine efektivno obvarovalo pred razpadi in posledično ogroženostjo otrok, iz razpadlih družin. Konsenz in pristanek v obligacijo družine, je pomembnejši vidik za osnovanje take skupnosti, kot njena efektivna trenutna plodnost. V nasprotnem bi moralo pravo zagotoviti mehanizme, ki efektivno preprečujejo razpad plodnih parov, takega mehanizma pa pravo ne more zagotoviti. Pri obligaciji zakonske zveze lahko ugotovi le konsenz in v okviru konsenza s pozitivnimi ukrepi obvaruje najšibkejše stranke ob prenehanju konsenza in prekinitvi obligacije zakonske zveze, ali drugih naravnih in bolezenskih katastrofah. Če sklenitev konsenza omejimo na heteroseksualne, plodne pare, smo nenaravno omejili zdrave oblike starševstva, ki niso iz te množice. Domneva se, da v starševstvo ali posvojitev ne bo šla oseba, ki se ne zaveda odgovornosti, ki jih tako dejanje nosi.

1)Zakonska zveza je z zakonom urejena življenjska skupnost moža in žene. ->Zakonska zveza je prostovoljna skupnost zakonskih partnerjev.
2)Pomen zakonske zveze je v zasnovanju družine. ->Pomen zakonske zveze je zasnovanje družine in varovanje otrok.

Domneva se, da je lahko zelo dober starš tudi nebiološki ali neseksualni spočetelj otroka.
Otrokovo zadovoljstvo, in nasilje v družini se pozorno spremlja. Velja načelo družbene odgovornosti, kjer se poseže, ko se domneva, da se lahko trpljenje izboljša, popravi ali odpravi. Zato so odgovorne pristojne inštitucije, ki so strokovno usposobljene, podprte z dejankimi podatki in brez predsodkov:)
In na koncu:
Ja heteroseksualni, mladi, plodni pari so daleč najštevilčnejša skupina, primerna za zakon.
Nič konkretnega razen nekaterih moralnih predsodkov pa ne kaže na to, da so edini.
Ni mehanizma, ki bi pare združeval v zakonsko obligacijo razen: seksualni užitek, skupaj z ljubeznijo.
Odgovornost do otrok in partnerjev se šteje za faktor, ki od zakonske obligacije odbija. A ga je treba vzeti v zakup v kolikor v zakonsko vezo vstopamo.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Kdorkoli homoseksualca primerja z zoofilom, vsaj enega sodelujočega primerja z živaljo.Kapiš?
Saladin ti ne kapiš! Zoofil je lahko poročen ali pa ne! Kapiš. Lahko sta celo oba partnerja zoofila. Kapiš? Ampak to ne sme zanimati socialne delavke pri posvojitvi. Kapiš? Mah, sej vem da ne ...
Woody Allen

@Vajenc
Morda sem te napak razumel - v tem primeru my bad.

Ampak nekdo je podal konotacijo zoofila, pedofila in homoseksualca. Na njih je letela kritika.

Ampak nekdo je podal konotacijo zoofila, pedofila in homoseksualca. Na njih je letela kritika.
Vse troje je posebni sexualni nagon s to razliko, da zoofil in pedofil nimata svojih posebnih zakonov. Kaj je bolj odklonsko je pa drugo vprašanje. Morda bo pedofilski lobij čez n let bolj močan kot gejevski in se bo takrat "liberalni" mladini zdel odnos 10 letne z "izkušenim" 50 letnikom nekaj povsem nedeviantnega.
Woody Allen

Saj ni "naklonjenost" kazniva - kazniva so dejanja vezana na njo.

Zato tudi moj odpor do takih konotacij.

26 let stara studija, Vajenc. Boljsega ne najdes? Dvomim da geji seksajo brez lubrikcije. AIDS se bo pa brez zascite prenesel tako med vaginalnim kot analnim seksom. Ni potrebno palamuditi. V zvezi z materinskim instinktom pa pac priznavas da nimas pojma. Evolucija ja, oziroma the lack of it pri nekaterih.

Arto ::

Aha, homoseksualnost torej ni nič drugega kot seksualni fetiš, po mnenju nekaterih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Arto ()

BigWhale ::

Skoda, da na moj post ni noben nasprotnik odgovoril ... :(

BW>Trditve, da je homoseksualen par avtomatsko slabsi od samskega starsa ali pa od heteroseksualnega para so bedarija.
To jaz nisem trdil. Trdim pa , da je premalo raziskav oz. prakse, da bi lahko uzakonili takšne posvojitve. Raziskava, da za otroke ni primerna homo posvojitev je npr. Srbija. V Sloveniji je zelo veliko Srbov, ne si domišljat, da smo daleč od tega.

BW>To je enostavno narobe. V vseh teh primerih mora odlocati sodisce oziroma za to usposobljena komisija.
Se strinjam, da je bolje, da odloča o dodelitvah otroka in podobnih stvareh sodišče oz, komisija namesto nepotešene socialne delavke. Mora pa imo imeti biološki starš prednost pred ljubico od svoje bivše žene. Avtomatsko! Lezbijka od mame naj ima še naprej možnost posvojitve, ampak ne avtomatske - zakonske. Pisanje, da je fotr pijanc ... je zavajajoče. Približno enako možnosti za odvisnost ima tudi lezbijka.

26 let stara studija, Vajenc. Boljsega ne najdes? Dvomim da geji seksajo brez lubrikcije. AIDS se bo pa brez zascite prenesel tako med vaginalnim kot analnim seksom. Ni potrebno palamuditi.
Poleg tega kar sem ti povedal v prejšnjem povstu lahko najdeš tudi kaj takega oz. takega.

V zvezi z materinskim instinktom pa pac priznavas da nimas pojma. Evolucija ja, oziroma the lack of it pri nekaterih.

Nisi naredil domače naloge. Ti bom pomagal. Link.
Woody Allen

Aha, homoseksualnost torej ni nič drugega kot seksualni fetiš, po mnenju nekaterih.
Seveda! Kaj so pa po tvojem homoseksualci? Vesoljci?
Woody Allen

Pyr0Beast ::

Seveda! Kaj so pa po tvojem homoseksualci? Vesoljci?
Še vedno ljudje a z drugačnimi prioritetami pri spolnosti & partnerjih ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Zgodovina sprememb…

Še vedno ljudje a z drugačnimi prioritetami pri spolnosti ?
In kaj je to drugega kot sexualni fetiš?
Woody Allen

Pyr0Beast ::

In kaj je to drugega kot sexualni fetiš?

Osebne preference ki (si) jih delijo z ostalimi.

Raje definiraj kaj ti obravnavaš kot seksualni fetiš.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Hmm, pol imam jaz seksualni fetiš na ženske? Sem pa res čuden!:))
sudo poweroff

madmitch ::

Hmm, pol imam jaz seksualni fetiš na ženske? Sem pa res čuden!:))

Perverznik, za take kot si ti, bi moral obstajat register, ki bi bil javno objavljen.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Saj to že obstaja. Imenuje se "ženitni oglasi"... >:D
sudo poweroff

26 let stara studija, Vajenc. Boljsega ne najdes? Dvomim da geji seksajo brez lubrikcije. AIDS se bo pa brez zascite prenesel tako med vaginalnim kot analnim seksom. Ni potrebno palamuditi.
Poleg tega kar sem ti povedal v prejšnjem povstu lahko najdeš tudi kaj takega oz. takega.
Tvoj prejsen post je nicvreden. Nic podatkov vrednih obravnave. Tudi jaz lahko popam take linke: Star. Nov.

V zvezi z materinskim instinktom pa pac priznavas da nimas pojma. Evolucija ja, oziroma the lack of it pri nekaterih.
Nisi naredil domače naloge. Ti bom pomagal. Link.
[citation needed]

jype ::

Še sreča, da je Mercator ob nedeljah zaprt, ker so klečeplazci odšli tisto nedeljo po maši na volišča.

Karaya 52 ::

Znova si dokazal do kam seže tvoj intelekt. Kot ponavadi te izda kombinacija sovraštva in pomankanja argumentov.

jype ::

Dokazal sem, da protiustavni referendumi ne veljajo.

Dokazal sem tudi, da je mogoče intelektualno hendikepirane ljudi prepričati v marsikaj protiustavnega.

Argumentov ne potrebujem, ker nasprotna stran nima nobenega. Če nekaj temelji na predsodkih, je verjetnost, da je tisto nekaj smiselno, zanemarljiva.
««
31 / 35
»»