Forum » Problemi človeštva » parada ponosa / homoseksualnost
parada ponosa / homoseksualnost
PaX_MaN ::
Citat iz SSKJ:
Hihi. Čemu potem niso izumrli že v stari Grčiji?
izumréti -mr?m tudi -mŕjem stil. -mrj?m dov., izumŕl (e?? e?, ŕ, e?) prenehati obstajati, ker ni več predstavnikov: ta plemiška rodbina je izumrla že v prejšnjem stoletju; nekatere rastlinske in živalske vrste so izumrle ? ekspr. nekatere gorske vasi so že izumrle so prazne, nenaseljene zaradi smrti, odhajanja prebivalcev // ekspr. prenehati obstajati sploh: nekateri običaji so že izumrli; ta poklic bo kmalu izumrl izumŕl -a -o: živi in izumrli jeziki; izumrli plazilci; izumrle rastline; hiša je kakor izumrla izumŕt -a -o star.: mesto je bilo kakor izumrto ?
Ni isto kot umreti, no ja pri gejih je itak eno in isto.
Hihi. Čemu potem niso izumrli že v stari Grčiji?
Aston_11 ::
Od kdaj so geji vrsta? Gejevstvo je družbena dejavnost. Ravno tako kot sovraštvo in neumnost.
BlueRunner ::
Niso izumrli, ker je to naraven pojav.
Neke preživete ideje o temu, da je to motnja ali celo kaj hujšega pa so bile strokovno temeljito pokopane že skoraj 40 let nazaj. Od takrat naprej pa se je to dejstvo samo še znova in znova potrjevalo.
Seveda se najdejo osebe omejenega pogleda, ki jim gre v nos vse, kar ni v skladu z njim vcepljenim prepričanjem. Ali pa osebe, ki so same enako usmerjene, pa se tega preprosto sramujejo. Potem pa poskušajo sebi enake čim bolj poniževati in jih zaničevati, ker s tem same sebi poskušajo dokazati, da so "boljše" in "zdrave".
Je že tako, da bolnik običajno ne vidi svoje bolezni v sebi, vidi pa jo v vseh drugih. Tam, kjer ga neizmerno moti.
Neke preživete ideje o temu, da je to motnja ali celo kaj hujšega pa so bile strokovno temeljito pokopane že skoraj 40 let nazaj. Od takrat naprej pa se je to dejstvo samo še znova in znova potrjevalo.
Seveda se najdejo osebe omejenega pogleda, ki jim gre v nos vse, kar ni v skladu z njim vcepljenim prepričanjem. Ali pa osebe, ki so same enako usmerjene, pa se tega preprosto sramujejo. Potem pa poskušajo sebi enake čim bolj poniževati in jih zaničevati, ker s tem same sebi poskušajo dokazati, da so "boljše" in "zdrave".
Je že tako, da bolnik običajno ne vidi svoje bolezni v sebi, vidi pa jo v vseh drugih. Tam, kjer ga neizmerno moti.
oemdzi ::
Namigujes slucajno na kaj ? ha ? Ne jaz nisem govoril o izumrtju vrste ampak njegovega rodu, ker kot sem reku z spikanjem v rit ne nastajajo otroci. In jaz nimam nobenih motenj, samo mi je dolgcas pa se malo prepiram z toplovodarji na tem forumu.
Aja pa vi geji res tok vse dobesedno jemljete ? Jaz copy/past-am citat, vi ga jemljete dobesedno ja fak.. se nisi slisal da je nek rod izumru .. pizda si glup
Aja pa vi geji res tok vse dobesedno jemljete ? Jaz copy/past-am citat, vi ga jemljete dobesedno ja fak.. se nisi slisal da je nek rod izumru .. pizda si glup
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
d0rK ::
Ej, bebc. Ce nekdo zastopa sledeca stalisca se ne pomeni da je sam gej. Pomeni da je civiliziran clovek. Glup si pa sam.
Modz -> Someone had to say it.
Modz -> Someone had to say it.
Pšenični ::
"In jaz nimam nobenih motenj, samo mi je dolgcas pa se malo prepiram z toplovodarji na tem forumu."
Zanimivo. Da je pa homoseksualnost huda motnja se pa popolnoma strinjam. Tudi pokojni dr. Rugelj, v bistvu moj vzor je tako mislil....
Zanimivo. Da je pa homoseksualnost huda motnja se pa popolnoma strinjam. Tudi pokojni dr. Rugelj, v bistvu moj vzor je tako mislil....
BlueRunner ::
A to morda večkrat poročen in ločen nestrpen šovinist in homofob za katerega je bila ženska izvir vsega zla, večina slovenskih moških pa navadne copate in slabiči? Ta dr. Rugelj? Jp. Zabaven človek. Nekako tako, kot je bil "banana republika" Gros zabaven v parlamentu. Definitivno stara šola in do konca sprana glava.
Še vedno pa mi ni jasno zakaj nekateri tako verjamete idejo, da je to istospolna usmerjenost kakršna koli motnja. Če je kaj motnja, potem je to bolestna obsedenost nekaterih s preganjanjem drugače spolno usmerjenih.
Še vedno pa mi ni jasno zakaj nekateri tako verjamete idejo, da je to istospolna usmerjenost kakršna koli motnja. Če je kaj motnja, potem je to bolestna obsedenost nekaterih s preganjanjem drugače spolno usmerjenih.
oemdzi ::
Jaz sem svoje stalisce izrazil veckrat, ce je kdo izmed vas sploh prebral in razumel, da vbistvu geji me ne motjo dokler ne zacnejo silit in izstopat tam kjer jim ni treba. Sam tu so eni, ki ne da samo geje zagovarjajo, ampak v mojih postih samo iscejo razloge za kontre.. Potem sem pa jst cudn hehe, jaz se samo zabavam k dons pa res nism mel kaj bolj pametnega za pocet kot se prerekat z pedericnam. Ajde fantje bodite fajn in djte se ze izrazit ali Bradu Pittu bolj pase brada ali ne ?
Beli_Zajcek ::
Jaz sem svoje stalisce izrazil veckrat, ce je kdo izmed vas sploh prebral in razumel, da vbistvu geji me ne motjo dokler ne zacnejo silit in izstopat tam kjer jim ni treba. Sam tu so eni, ki ne da samo geje zagovarjajo, ampak v mojih postih samo iscejo razloge za kontre.. Potem sem pa jst cudn hehe, jaz se samo zabavam k dons pa res nism mel kaj bolj pametnega za pocet kot se prerekat z pedericnam. Ajde fantje bodite fajn in djte se ze izrazit ali Bradu Pittu bolj pase brada ali ne ?
Mene pa neumni ne motijo, dokler ne začnejo izstopat pa paradirat svoje neumne ideje po svetu (forumu). Pa še idioti pričakujejo, da bodo imeli isto pravic kakor jaz.
P.S. idl3r zame sodiš v kategorijo neumnih. Samo podarim, da ne bo do kake pomote prišlo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Beli_Zajcek ()
jype ::
idl3r> geji me ne motjo dokler ne zacnejo silit in izstopat tam kjer jim ni treba
Kje, natanko, pa to počnejo?
ahac ::
Ma, ja.
Pa zato, ker se zavzemajo za pravice črncev to pomeni, da so tud sami črni. In ker se zavzemajo za pravice žensk to pomen, da so tud sami babe.
Se prav so na tem forumu večinoma črnke in lezbijke. Pa verjento tud muslimanke.
Pri njemu v glavi, ko na njih misli.
Pa zato, ker se zavzemajo za pravice črncev to pomeni, da so tud sami črni. In ker se zavzemajo za pravice žensk to pomen, da so tud sami babe.
Se prav so na tem forumu večinoma črnke in lezbijke. Pa verjento tud muslimanke.
Pri njemu v glavi, ko na njih misli.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Pyr0Beast ::
Jaz sem svoje stalisce izrazil veckrat, ce je kdo izmed vas sploh prebral in razumel, da vbistvu geji me ne motjo dokler ne zacnejo silit in izstopat tam kjer jim ni treba.
Pravzaprav tega še nisi povedal, oz. nisi ustrezno podprl oz. si kontroverzen svojim stavkom.
Pravzaprav tega še nisi povedal, oz. nisi ustrezno podprl oz. si kontroverzen svojim stavkom.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
"Ajde fantje bodite fajn in djte se ze izrazit ali Bradu Pittu bolj pase brada ali ne ?"
No kje je kakšen pogumnež. Heh,heh....Morda Jure?
No kje je kakšen pogumnež. Heh,heh....Morda Jure?
Ma, težko bi reku, men on ni bil nikol všeč.
Definitivno je pa Sean Connery bolj kul z brado.
Definitivno je pa Sean Connery bolj kul z brado.
T-h-o-r ::
mene bolj zanima, kakšen bi bil z brado cary grant?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
madmitch ::
idl3r in podobni, predlagal bi, da si preberete par členov ustave in kakšnega zakona, da ne bo joka, ko bodo nastale težave. Diskriminacija in javno žaljenje zaradi spolne usmerjenosti ni samo prekršek, je kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti. Skrbniki javnega foruma, kar Slo-Tech je, so dolžni tako stvar prijaviti, če po drugačnih ukrepih oseba s svojim početjem ne preneha. To velja tudi za mladoletne, le obravnavanje je malo drugačno.
Diskusija je eno, žaljenje je nekaj povsem drugega.
Diskusija je eno, žaljenje je nekaj povsem drugega.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vajenc ::
A je bila skupinska masturbacija uspešna? Zadihajte sedaj! ...
Od kdaj so geji vrsta? Gejevstvo je družbena dejavnost. Ravno tako kot sovraštvo in neumnost.Točno tako! Panksu poroka in posvojitev tudi ni prepovedana. Da bo svoji skupnosti ali pa best friendu zapustil svoje premoženje bo pa pravno uredil v času življenja. Ni pravne diskriminacije. V primeru, da bi uzakonili in panksom dodelili posebne pravice bi pa to bila diskriminacija ... nti člen. vsi z zelenim vrhom irokeze imajo pravico do vsaj treh otrok. Vsi z vijolčnim ravnotako. Določbe tega člena ne veljajo za ljudi z lasuljo, kateri bi lahko lasuljo kupili le za tak namen.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
poweroff ::
Skrbniki javnega foruma, kar Slo-Tech je, so dolžni tako stvar prijaviti...
Dolžni?
sudo poweroff
Skrbniki javnega foruma, kar Slo-Tech je, so dolžni tako stvar prijaviti...
Dolžni?
Sovražni govor? Seveda so.
Aja? Po katerem zakonu? Točen člen bi prosil...
Še špricbrun? Idi pa si išči.
Mipe ::
Če se sklicuješ na zakon, ga moraš tudi navesti. Ajde, mal ce potrudi, če te sovražen govor tako moti. Sicer te bom smatral za (samocenzura).
Opustitev naznanila kaznivega dejanja. Bom pobrskal.
Vajenc> Točno tako! Panksu poroka in posvojitev tudi ni prepovedana.
Seveda mu je. Panks in panks ne moreta posvojiti otroka.
Seveda mu je. Panks in panks ne moreta posvojiti otroka.
"Opustitev naznanila kaznivega dejanja. Bom pobrskal."
Torej če ne prijaviš, te lahko prijavim jaz, da nisi prijavil, ker nisi prijavil ...opustitev....
Mislim da je bil dr. Rugelj dosti bolj nestrpen od marsikoga na tem forumu (mislim do homoseksualcev).
Poleg tega imajo nekateri na tem forumu precej svobodomiselno podobo o mamilih, mislim na nekaj moderatorjev, ki se ne zavedajo kvarnih posledic takega pisanja. To zna bit za marsikoga tud zlo zanimivo.
Torej če ne prijaviš, te lahko prijavim jaz, da nisi prijavil, ker nisi prijavil ...opustitev....
Mislim da je bil dr. Rugelj dosti bolj nestrpen od marsikoga na tem forumu (mislim do homoseksualcev).
Poleg tega imajo nekateri na tem forumu precej svobodomiselno podobo o mamilih, mislim na nekaj moderatorjev, ki se ne zavedajo kvarnih posledic takega pisanja. To zna bit za marsikoga tud zlo zanimivo.
PaX_MaN ::
"Opustitev naznanila kaznivega dejanja. Bom pobrskal."
Lahko, ampak nisi pa dolžen (kot posameznik):
Vsi državni organi in organizacije z javnimi pooblastili so dolžni naznaniti kazniva dejanja, za katera se storilec preganja po uradni dolžnosti, če so o njih obveščeni ali če kako drugače zvedo zanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Seveda mu je. Panks in panks ne moreta posvojiti otroka.Lahko. Verjetno ne z isto prošnjo, lahko pa vsak zase.
Woody Allen
Woody Allen
what good does that do
what good does that doČe si resnično želiš otroka, bi ti to moralo zadostovati. Na kom si ga ti "šiliš" socialne delavke ne sme zanimati in niti slučajno ni tvoja pravica posiljevati ljudi s svojo spolno usmeritvijo.
Woody Allen
Woody Allen
a ti sploh veš, kako gre postopek posvojitve? da te preiščejo bolj kot terorista?
Aston_11 ::
Glej I3ija, tudi tebe bi zagovarjali, če bi te kdo napadal, da si čuden, ker provociraš ljudi na forumu. Ni razlike med marginalci, eni so geji, eni so čudni, eni črni, vse je ista solata (beri mavrica).
Glej, pri izumrtju roda ali vrste ne gre za bistveno razliko. Pri vrsti jih je malo več. Osnove fizike pravijo, da geji niso rod, kot tudi niso rod Butalci.
Pa tudi, wtf, pa kaj pol, če so eni geji.
Kaj misliš, da si kaj novega odkril, ko si ga začel na ta post, ki je bil že nekaj časa na ledu, frkat.
Da si sedaj brihta, ker si se na geje spravil. Grow up. Sedaj smo pri interpretaciji KZ in ZKP.
Sicer pa res, blefiraš in malo provociraš, naj ti bo.
Starši morajo učiti otroke strpnosti.
Punksi imajo pravico do treh vijaličastih otrok z irokezom.
Če je fajn socialna delavka, ošiliš njo, pa pustiš posvojitev za nekaj časa na ledu. Nekatere so verjetno prav fajn, dokler so mlade in tako polne (entuzijazma).
Glej, pri izumrtju roda ali vrste ne gre za bistveno razliko. Pri vrsti jih je malo več. Osnove fizike pravijo, da geji niso rod, kot tudi niso rod Butalci.
Pa tudi, wtf, pa kaj pol, če so eni geji.
Kaj misliš, da si kaj novega odkril, ko si ga začel na ta post, ki je bil že nekaj časa na ledu, frkat.
Da si sedaj brihta, ker si se na geje spravil. Grow up. Sedaj smo pri interpretaciji KZ in ZKP.
Sicer pa res, blefiraš in malo provociraš, naj ti bo.
Starši morajo učiti otroke strpnosti.
Punksi imajo pravico do treh vijaličastih otrok z irokezom.
what good does that doČe si resnično želiš otroka, bi ti to moralo zadostovati. Na kom si ga ti "šiliš" socialne delavke ne sme zanimati in niti slučajno ni tvoja pravica posiljevati ljudi s svojo spolno usmeritvijo.
Če je fajn socialna delavka, ošiliš njo, pa pustiš posvojitev za nekaj časa na ledu. Nekatere so verjetno prav fajn, dokler so mlade in tako polne (entuzijazma).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Vajenc> Lahko. Verjetno ne z isto prošnjo, lahko pa vsak zase.
Kaj pa otroku pomaga, če je vedno samo od enega?
Če tisti, od katerega je, postane nesposoben skrbeti za otroka, drugi ne more dobiti vseh pravic, ki jih potrebuje, da nadaljuje z otrokovo vzgojo (kar je itak počel že prej, ker so skupaj živeli v gospodinjstvu).
Kaj pa otroku pomaga, če je vedno samo od enega?
Če tisti, od katerega je, postane nesposoben skrbeti za otroka, drugi ne more dobiti vseh pravic, ki jih potrebuje, da nadaljuje z otrokovo vzgojo (kar je itak počel že prej, ker so skupaj živeli v gospodinjstvu).
a ti sploh veš, kako gre postopek posvojitve? da te preiščejo bolj kot terorista?Ne poznam natančno samega postopka. Bi pa pričakoval od tebe, da poveš kaj več o tem kako so te preiskali kot terorista!
Woody Allen
Woody Allen
Kaj pa otroku pomaga, če je vedno samo od enega? Če tisti, od katerega je, postane nesposoben skrbeti za otroka, drugi ne more dobiti vseh pravic, ki jih potrebuje, da nadaljuje z otrokovo vzgojo (kar je itak počel že prej, ker so skupaj živeli v gospodinjstvu).Otrok je neformalno od vseh, ki živijo v tistem gospodinjstvu. Formalno lahko tudi partner posvoji tega istega otroka. Če je otrok star deset let in več lahko kot pravno sposobna oseba sam poda soglasje za posvojitev itd. Postopek seveda ni enak poročenemu hetero paru. Zakaj nekateri mislimo, da je tako bolje smo že obdelali.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
a ti sploh veš, kako gre postopek posvojitve? da te preiščejo bolj kot terorista?Ne poznam natančno samega postopka. Bi pa pričakoval od tebe, da poveš kaj več o tem kako so te preiskali kot terorista!
Naj ti bo dovolj, da je postopek na trenutke naravnost žaljiv do prosilcev in da si tako rekoč dan na milost in nemilost socialni službi. Verjemi, da si takega postopka ne želiš, ker lahko od tebe zahtevajo prav vse, kar si izmislijo, lahko zahtevajo evaluacijo na podlagi pogovorov s sorodniki, sosedi... Marsikdo, ki nabaše na kakšno zafrustrirano, samovšečno in nepo**kano socialko, obupa.
Naj ti bo dovolj, da je postopek na trenutke naravnost žaljiv do prosilcev in da si tako rekoč dan na milost in nemilost socialni službi...Verjetno je nepotešena soc. delavka enako zoprna do geja in hetero prosilca. Pri singl posvojitvi delavka ne sme diskriminirati na podlagi spolne usmerjenosti oz. je sploh ne sme zanimati. Nekdo, ki potrebuje pomanjkanje zraka za kvaliteten orgazem, je lahko v vlogi posvojitelja vseeno dober. Ne vidim razloga za uveljavitev posebnega zakona o posvojitvah za samodavitelje.
Woody Allen
Woody Allen
hruske ::
Ja, žal so samske ženske v srednjih letih bistveno bolj pereč problem kot večina gejev.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Aljaz1980 ::
Ja, žal so samske ženske v srednjih letih bistveno bolj pereč problem kot večina gejev.
jao kere cvetke, no pa saj delno razumem če bi pa bili v topiku ponosne samske ženske v srednjih letih, bi pa bilo nekako takole
Ja, žal so geji bistveno bolj pereč problem kot večina samskih žensk v srednjih letih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aljaz1980 ()
Opustitev naznanila kaznivega dejanja. Bom pobrskal.
Sem se jaz potrudil zate.
Opustitev ovadbe kaznivega dejanja ali storilca
281. člen
(1) Kdor ve za storilca kaznivega dejanja, za katero je z zakonom predpisana kazen najmanj petnajstih let zapora ali dosmrtnega zapora, ali kdor samo ve, da je bilo tako dejanje storjeno, pa tega ne naznani, čeprav je od take ovadbe odvisno, da se storilec ali dejanje pravočasno odkrije, se kaznuje z zaporom do treh let.
No, pa poglejmo kazen za sovražni govor... aha. Kazen je do dveh let, v nekaterih posebnih okoliščinah maksimalno do 5 let.
Torej?
Sem pa našel še eno zanimivo zadevo.
Recimo, da moja žena ali izvenzakonska partnerica nekoga umori, jaz pa tega ne naznanim... Glede na 281/3 - nisem kaznovan. Povsem drugače pa bi bilo, če bi živel v gejevski skupnosti:
281. člen:
(3) Kdor opusti ovadbo, se ne kaznuje, če je storilec zakonec, oseba, s katero živi v zunajzakonski skupnosti ali registrirani istospolni partnerski skupnosti, krvni sorodnik v ravni vrsti, brat ali sestra, posvojitelj ali posvojenec ali če je zagovornik, zdravnik ali spovednik storilca. Ker se katera od oseb iz tega odstavka razen zagovornika, zdravnika ali spovednika ne kaznuje za opustitev ovadbe iz prvega odstavka tega člena, se za opustitev ovadbe ne kaznuje niti njen zakonec niti oseba, s katero živi v zunajzakonski skupnosti niti partner iz registrirane istospolne partnerske skupnosti.
sudo poweroff
Kaj registrirana istospolna skupnost ima enakopravno vlogo pri nekaznovanju kot spovednik ali celo navadni zagovornik? Geji zahtevamo točko 4) kjer naj bo izrecno in nedvoumno napisano, da smo geji nekaznovani ob upostitvi ovadbe v katerikoli obliki odnosa! Drugače se bo zgodila ulica!!! VSTAJA LESBOSOV!!!!
Woody Allen
Woody Allen
Bemu, tole o 15. letih sem pa pozabil ja. Se posipam s pepelom. Sem pa vseeno mnenja, da bi bilo določene primerke treba prijaviti organom.
Torej, če si v strejt vezi, je dovolj, da to potrdijo sosedi in si free, če si gej, moraš pred kaznivim dejanjem partnerja skleniti uradno partnersko zvezo, drugače si pečen. In spet nismo pred zakonom enaki.
Recimo, da moja žena ali izvenzakonska partnerica nekoga umori, jaz pa tega ne naznanim... Glede na 281/3 - nisem kaznovan. Povsem drugače pa bi bilo, če bi živel v gejevski skupnosti:
281. člen:
(3) Kdor opusti ovadbo, se ne kaznuje, če je storilec zakonec, oseba, s katero živi v zunajzakonski skupnosti ali registrirani istospolni partnerski skupnosti, krvni sorodnik v ravni vrsti, brat ali sestra, posvojitelj ali posvojenec ali če je zagovornik, zdravnik ali spovednik storilca. Ker se katera od oseb iz tega odstavka razen zagovornika, zdravnika ali spovednika ne kaznuje za opustitev ovadbe iz prvega odstavka tega člena, se za opustitev ovadbe ne kaznuje niti njen zakonec niti oseba, s katero živi v zunajzakonski skupnosti niti partner iz registrirane istospolne partnerske skupnosti.
Torej, če si v strejt vezi, je dovolj, da to potrdijo sosedi in si free, če si gej, moraš pred kaznivim dejanjem partnerja skleniti uradno partnersko zvezo, drugače si pečen. In spet nismo pred zakonom enaki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madmitch ()
donfilipo ::
Ne vidim zakaj zunajzakonski partner ne sme biti istega spola. Ampak----
Še nekaj ali se meni samo zdi ali pa je dvakrat povedano isto, z nekim blesavim obratom. Res pa sem malce že utrujen:)
.....Kdor opusti ovadbo, se ne kaznuje, če je storilec zakonec, oseba, s katero živi v zunajzakonski skupnosti ali registrirani istospolni partnerski skupnosti, krvni sorodnik v ravni vrsti, brat ali sestra, posvojitelj ali posvojenec ali če je zagovornik, zdravnik ali spovednik storilca.
prevedemo:
Molčeči, se ne kaznuje, za molk o bratu, sestri, zakoncu, ljubičkeci, marrysogeyu, postrojeno žlahto=oče-mama-sin-hčerka:), ali če je plačan zdravnik, odvetnik ali spovednik. Če poenostavim.
Kaj je potem:
.....Ker se katera od oseb iz tega odstavka razen zagovornika, zdravnika ali spovednika ne kaznuje za opustitev ovadbe iz prvega odstavka tega člena, se za opustitev ovadbe ne kaznuje niti njen zakonec niti oseba, s katero živi v zunajzakonski skupnosti niti partner iz registrirane istospolne partnerske skupnosti.
WTF pa naj bi to pomenilo????? Mislim zakaj 2x isto z izpuščeno žlahto????
Še nekaj ali se meni samo zdi ali pa je dvakrat povedano isto, z nekim blesavim obratom. Res pa sem malce že utrujen:)
.....Kdor opusti ovadbo, se ne kaznuje, če je storilec zakonec, oseba, s katero živi v zunajzakonski skupnosti ali registrirani istospolni partnerski skupnosti, krvni sorodnik v ravni vrsti, brat ali sestra, posvojitelj ali posvojenec ali če je zagovornik, zdravnik ali spovednik storilca.
prevedemo:
Molčeči, se ne kaznuje, za molk o bratu, sestri, zakoncu, ljubičkeci, marrysogeyu, postrojeno žlahto=oče-mama-sin-hčerka:), ali če je plačan zdravnik, odvetnik ali spovednik. Če poenostavim.
Kaj je potem:
.....Ker se katera od oseb iz tega odstavka razen zagovornika, zdravnika ali spovednika ne kaznuje za opustitev ovadbe iz prvega odstavka tega člena, se za opustitev ovadbe ne kaznuje niti njen zakonec niti oseba, s katero živi v zunajzakonski skupnosti niti partner iz registrirane istospolne partnerske skupnosti.
WTF pa naj bi to pomenilo????? Mislim zakaj 2x isto z izpuščeno žlahto????
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
donfilipo - 1x je žlahta od storilca 2x je pa žlahta od zdravnika, zagovornika in duhovnika (tule žena ne pride v poštev, hehe).
sudo poweroff
Ne, ne more!Zakaj ne?
Woody Allen
Woody Allen
donfilipo ::
Matthai>>donfilipo - 1x je žlahta od storilca 2x je pa žlahta od zdravnika, zagovornika in duhovnika (tule žena ne pride v poštev, hehe).
Čakaj žuborevščina..(mimogrede tožil jih bom ker ne govorijo logično:), govori kaj
molčeči se ne kaznuje, če je bil zločinec:
brat, sestra, oče, mati, hčerka, sin, očim, mačeha, posvojenec, posvojenka
stranka molčečega zdravnika, stranka molčečega spovednika, stranka molčečega odvetnika
ali od brata zakonski partner, oziroma izvenzakonski partner, ali registriran mož
ali od sestre zakonski partner, izvenzakonski partner ali registrirana žena
Žlahta profijev nima veze morajo biti tiho kot riti.
A je tko?
Čakaj žuborevščina..(mimogrede tožil jih bom ker ne govorijo logično:), govori kaj
molčeči se ne kaznuje, če je bil zločinec:
brat, sestra, oče, mati, hčerka, sin, očim, mačeha, posvojenec, posvojenka
stranka molčečega zdravnika, stranka molčečega spovednika, stranka molčečega odvetnika
ali od brata zakonski partner, oziroma izvenzakonski partner, ali registriran mož
ali od sestre zakonski partner, izvenzakonski partner ali registrirana žena
Žlahta profijev nima veze morajo biti tiho kot riti.
A je tko?
In times of Universal Deceit, telling the truth
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Ker zakonodaja to omogoča samo pripadniku nasprotnega spola.Ni res! Zakonodaji se jebe kakšnega spola je solo posvojitelj. Ravno tako je glede posvojiteljeve spolne usmeritve.
Woody Allen
Woody Allen